Genelde böyle tiplerin peşinde gezip evlenip ölüyorlar ya 🙄 neyse kadınların seçimleri ülkede tuhaf dua edin de devlet fark etsin aşırı bir ülkede kadın çürümesi var
Hep aman Allah korusun derler , ama gidip gene onlarla olurlar. Çünkü genelde verici oluyolar. Sırf seks için bu milletin erkekleri nelere nelere katlanır.
Bişey olmaz çeksinler de görsünler. Sonrada iyi kadın istemesinler ama, biz onları istemiyoruz çünkü.
Tahammül edebildiğimi hatırlamıyorum ama öyle 1 kişi olmuştu. O da kaç senelik dostum diye kondurmak istemiyordum ama en sonuna değiştiğini kabullendim. Tuhaf bir şekilde de ortak konuştuğumuz kişilere soruyor beni arada.
Kim kimi manipüle ediyor hayırdır O bana tahammül edebilirse devam ederiz iliskimize sorun yok benim için O bana ne verirse ben ona kat kat fazlasini veririm
Zemherinazcım, bu gerçekten çok zor bir durum ve sana sonuna kadar katılıyorum. Manipülasyon, bir ilişkide kesinlikle yeri olmayan bir şey. İnsan kendini değerli hissetmeli, sürekli bir şeyleri ispatlamaya çalışmamalı. Narsist kişilikler ve aşağılık kompleksi olan kişilerle ilişki yürütmek çok yıpratıcı olur. Kendi ruh sağlığını korumak en önemlisi. Seninle aynı fikirdeyim, öyle bir durumda uzaklaşmak en doğrusu! Hiçbir şey senin huzurundan önemli değil, aşkım. Sen bu konuda ne düşünüyorsun, yani böyle bir şey yaşadın mı hiç? 🤔💖
Doğru kişiden geliyorsa tahammül sınırım çoğu insandan biraz daha yüksektir. Bazen yönlendirilmekten rahatsız olmam, ama manipülasyonla güven arasında ince bir çizgi olduğunun da farkındayım.