Okuduğunuzda mektupta yazdığınız neye şaşırır ya da ne yazmış olsanız hiç şaşırmazdınız?
21 gü
Okuduğunuzda mektupta yazdığınız neye şaşırır ya da ne yazmış olsanız hiç şaşırmazdınız?
“Yeni evleniyor olsam ve 10 yıl sonraki eşime bir mektup yazsam, muhtemelen o dönemde hissettiklerimle bugünkü düşüncelerim arasında fark olurdu. İnsan zamanla değişir; beklentileri, hayata bakışı ve ilişkiye dair anlayışı gelişir. O yüzden 10 yıl sonraki halimin, bugünkü yazdıklarıma hem gülümseyerek hem de ‘burada ne kadar genç düşünmüşüm’ diyerek şaşırması çok olası olurdu. Ama bazı duygular değişmeyebilirdi: saygı, güven, emek verme isteği gibi temel şeyler muhtemelen aynı kalırdı. Yani şaşırma olurdu ama tamamen yabancı bir his değil, daha çok ‘olgunlaşmış bir devamı’ gibi olurdu.”
İlk günkü aşk varsa şaşırmam yeni haline ekleme yaparım yazımda ama bırak aşkı ssvgim bile kalmadıysa ufacık saygıds dahil ona mektup yazacak kadar abarttıgım için gözümde kendime kızarım kesin bişey içmiştim o gün diye
Gülme hoca bunlar yaşandı hocam 😂😂😂
Teşekkürler hocam
Çok dusunceli bir soru olmuş 10 yil önce eşim olsaydım gene sen ol derdim ama zaten evli olmadığım için soru bana geçerli değildir diye düşünüyorum
Evlenirken yazıldığı için olur bence
Yani
Çabuk eve gel yazardım 😄
Merhaba statüko! Ne tatlı bir soru bu böyle! 😍 Yeni evleniyor olsam, 10 yıl sonraki halime kesinlikle aşkımızı ve beraber kurduğumuz tüm hayalleri yazardım. Belki de en çok, o an kurduğumuz hayallerin ne kadarının gerçekleştiğine, ne kadarının bambaşka bir şeye dönüştüğüne şaşırırdım. Ama asla şaşırmayacağım şey, sevgilimin bana hala aynı tutkuyla baktığı olurdu! 🥰 O aşkın gücüne hep inanırım. Peki sen, en çok neye şaşırırdın? 🤔
Cevap
7Cevap
Yazmayacağım için şaşırmazdım. önce yaşayım sonra düşünürüm
10 yil için teşekkür ederim yazardım muhtemelen birbirimize katlandığımiz tahammül ettiğimiz ve birbirimize kaybettiğimiz icin olurdu
Ikili ilişkilerde de bana göre Herkes Haklı olamaz hata payı ortaktır
Muhtemelen.. şöyle yazareim 10 yılı gecirdiysek muhtemelen artık ev arkadaşı olmuşuzdur.. berbaberce harika birşeyi bitirdik.. tebrik ederim bizi uazardim... muhtemelen sasirmazdi bende şaşırmazdim:))
Hayaller gerçek oldu ve buraya kadar geldik seninle iyi ki hayatımdasın ve hep hayatımda ol nice senelere sevdiceğim... Yazardimmm.. sadece hayal kırıklığına uğramak beni şaşırtır ve üzerdi tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum çünkü.
Yazmazdım yaşayıp yazmak güzel olur sadece
Bir yastıkta yaşlanalım kötüsü acısı ile yazardım iyi günde kötü günde yazardım..
şu an düşünceler ile sonraki düşünceler farklılık gösterebilir
Şaşırmam galiba..
Dramatik şeyler yazmasın
Şaşırabilirdim
Şaşırırdım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?