İlerde evleneceğiniz kişiye bi not bıraksanız bu ne olurdu?

Çok şanslı bir kadınsın. Ama umarım hoşgörülü ve tahammüllü birisindir. Yıllardır bütün herşeyin beni sana hazırladığı yalanıyla kendimi avutuyorum. Umarım bu kadar beklediğime değer. Umarım bana taşıyacağın bir travma yaratmıyorsundur kendine. Umarım aklı başında, kültürlü, zeki ve kibar birisindir. Çünkü ben senin için öyle biri olmaya evrilttim kendimi. Umarım karşılıklı olarak güven, sevgi, saygı ve dürüstlük temellerine dayandırılmış sağlam bir ilişkimiz, birlikte insanlığa ve geleceğe hizmet eden insanlar oluruz. Olur da bir gün bana kızdığın bir an olursa ve beni yargılayacak olursan şunu unutma: Benim için de hiçbir şey kolay olmadı. Ve o başlangıçtan seninle ilerlediğim geleceğe her şeyi özetleyen bir söz bırakıyorum sana: Per Aspera Ad Astra...
Birgün Bu Mesajları Okutcam Sana Çünkü Okuttuğum Gün Bil Ki En Değerlim Olmuşsun…
Ben Sadakati Sadece Gelecekte Değil Geçmişte De Ararım. Sadakate Önem Verdiğimden Asla Birinin Elini Dahi Tutmadım Her İlkimizi Beraber Yaşayalım İstiyorum. Bu Sebeple Seni Bekliyor Her İlkimi Sana Saklıyorum.
Ve Gönlümü Gönlünde Dinlendireceğim Günleri Bekliyorum.
Umarım En Kısa Zamanda Bulurum Seni.
En İhtiyaç Duyduğum Zamanlarımdayım Sana…😊
Kızların istediği gibi yakışıklı, en az 1.85 boyunda, geniş omuzlu, büyük penisli, kaslı, esmer veya kumral vb. özelliklere sahip olmadığım için evde kaldım; kimse beni sevmeyecek ve istemeyecek. Şu hayatta en çok istediğim şey çocuklu, mutlu ve huzurlu aşk evliliği ama imkansız işte. Fakat asıl cevabım şu olurdu: "sakın nerede, ne zaman, nasıl bir şekilde, ne yediğime karışma!!!" Djdkdlsşdş
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Sonsuza kadar seni seveceğim yazardı notta
Lütfen huzurlu olalım sadece
Beni anlamayacaksa hiç karşıma çıkmasın..
Kimseyle bir sey yasama duygusal fiziksel herhangi bir sekilde duygularini fikirlerini hislerini bosa harcama temiz tut umutlu ol sabret bir gun elbet karsina cikacagim hayatim dikenler arasinda acan goz buyuleyen hos kokulu gulum notunu birakirdim
Gel beni al gel beni al 😂😂
Hayatının en güzel günlerine hazırlıklı ol seni sen yapmaya dünyanın en mutlu kızı yapmaya geliyorum çocuklarımın annesi derim.
şu an ki ruh halim bu güzel soruyu cevaplamaya müsait değil o yüzden sonra cevaplamak için bu yazı bura da dursun :)
Yemin ederim. ben bir seni yaşayacağım,
bir sana yaşayacağım...
Çalıkuşu
Hala niye harsima çıkmıyorsun canım derdim 😄 kocası kurban ona 🌹
Direk kendisine söylemeyi tercih ederim (geç geldin ama hoş geldin)
"En büyük Beşiktaş "
On numara not bence :D
hiçbir şey sorun değil vakti gelince herseyimiz mükemmel olacak.
Sakın kalbimi kırma ve beni aldatma çünkü ben seni asla aldatmam derdim.
Ne deyim bilemedim ahsjshd.
Allah sabır versin kurt bakışlı yiğidim. ❤
Dünyanın neresinde olduğun,
Umurumda değil,
Kalp atışını kalbimde hissediyorsam
Can'ımdasın…
Neresi şanslı seninkinin. Allah sabır versin. Kup kuru bişeysin
Umarım müzik zevkimiz uyar sevgili gelecekteki eşim
Hayatım, bu yorumu okursan bil ki seni çok seviyorum. Ben sevmediğim avrat almam
şu an kimlerle flört ediyorsa keyifli günler dilerim 😃👍🏻 nasıl gidiyor işler haha
Ama biraz yavaş beee 😐
(Hızlı değildir umarım reis)
👍🏻😂🥳
Evlilik aşk meşk konuları açılınca bile sinir olan biriyim not felan yazmasam daha iyi olur 😄
Vatanıni sevipte koruyan bu adam. Bir ömür sevdasına neler yapar sen düşün 🙂❤
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş