Benden ayrıldı, ben onu bırakamadım. İlişki için ikimiz de birbirimiz için çok mücadele verdik ama o pes etti. Şimdi başkasıyla, ben unutamadım onu, canımı çok yaktı
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benden ayrıldı, ben onu bırakamadım. İlişki için ikimiz de birbirimiz için çok mücadele verdik ama o pes etti. Şimdi başkasıyla, ben unutamadım onu, canımı çok yaktı
Cevap
1Cevap
Bu sitede emin ol kadın erkek farketmeksizin bu tarz üzücü olay yaşamış insanlara denk geliyorum. Bence kafanıza fazla takmayın seven insan her şekil bitirmezdi.
Öyle evet işte insan şok oluyor şimdi durumdayım
Bizde yaşadık benzerini de zaman bir şekilde bunu sana alıştırıyor. Hayat hep bir yol ayrımlarıyla dolu. Mutlu olmaya bak başkasını bulursun.
Anladm hiç sevilmemişim bir kere bile yazmadı bana peki siz benzerini yaşadığınızı söylediniz yapan hiç yaptıkları için dönmez mi
Yaşadım tabi. Dönsün diye de beklemedim. Seven kalır sevmeyene de uğurlar olsun. Böyle olursan emin ol kendine de daha değer vermiş olursun.
Üzüldüm çok zor ya evet seven kalır bencede öyle ama ailesi istemedi zengin istiyormuş ailesi çok baskı yaptı oda bıraktı
Valla aynı şeyleri yaşamışız 😄 Bu ailelerin ben aq cidden aileler kızların aklına gidiyor kızların da zaten ske sürülecek aklı da yok aileleri kumanda gibi yönetiyor bunları olan bize oluyor sonra. Valla kadın milletinin çoğu akılsız akıl yok beyin yok
Aynen öyle reis ailesi zengin olsun diyordu kızın aklına girdi sürekli baskı yaptı kızda ben bırakırım istemezlerse falan diyince kizlada tartıştık bir kaç gün sonrada ayrıldı başka ağızdan duyduğuma görede 10 gün evde ağlamış sürekli ayrıca beni suçluyor kız şöyle yaptı böyle yaptı diyormuş aradan 9 ay geçti yüzük takmış şimdi yüzük taktiği çocuğu tanıyorum da yani parasi için birlikte zengin olmasa birliktelik olmaz ailesinin istediği kişiyi seviyor
Bence seni unutamaz kolay kolay. Bak anlattığın şeylerin aynısını ben yaşadım ve benimki biraz daha ağırdı burada pek anlatamayacağım şeyler var. O yüzden yani aklı sende olacak. Kızların aklı hep ailesinin ne dediğine bakıyor. Hiç üzülme. Her zaman kendine yakışanı yap bu hayatta. O kızda sevseydi ailesini dinlemezdi. Sevgisi bu kadarmış parayı seçti. Üzülme hiç.
Ayrildiktan sonra yazdim cevsp vermedi sürekli Instagramdan engelleyip kaldırdı dan 1.5 ay sonra tahminen 20 gün kadar WhatsApp da eklemiş beni numaramı o sıra yazmadım, yazsam cevap verir miydi olur muyduk bilmiyorum ( keşke diyorum kendime o merak beni bitirdi zaten ) sonra yine engellemiş bu böyle devam etti 6 ay kadar ara ara açıp kapatti ben farkediyordum son 3 aydirda bir gün falan açtı tesadüfen gördüm Instagram dan sonra kaldırmadı hiç ve sözlenmiş artık bu 3 aylık süreçte mi oldu yoksa benden sonra mı başladı bilmiyorum yani bir kere bile yazmadı sürekli uzaktan baktı diyecek bir şeyim yok fotoğrafta mutlu gibi ama gözlerinin içi parlamiyor sosyal medyadan bir paylaşımda yok ailesi yapacağını yapmış yani.
Oda arada kalmış bence. Engeli açtıysa.
Engel açıp kapiyordu işte ama hiç yazmadı beni suçluyormuş değişmezmişim madem öyle neden bu davranışları yapıyordun neyse artık sözlenmiş ne yapabilirm ki o mutlu ben acıdaym
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim ya, gerçekten çok üzüldüm bu duruma 🥺 Kalbinin kırıldığını tahmin edebiliyorum, böyle bir ayrılığın üstüne bir de böyle bir haber almak çok yıpratıcıdır. Kendine karşı nazik ol ve hissettiğin her duyguyu yaşamaktan çekinme. Zaman her şeyin ilacı derler, biliyorum klişe ama inan zamanla bu acı hafifleyecek. Sana sımsıkı sarılıyorum uzaktan! 🤗 Peki bu süreçte seni en çok ne zorluyor sence?