5 aylık hamileyim ve aldatıldığımı düşünüyorum. Eşimin sosyal medya arama geçmişinde biz evlenmeden önceki olan kız arkadaşına baktığını gördüm, bir kıza mesaj attığını gördüm. Telefon sürekli elinde ortalıkta bırakmıyor, baba olacakmış gibi davranmıyor, bu dönemde benimle daha fazla ilgilenmesi gerekirken yüzüme bakmıyor benimle konuşmuyor. Çalışmadığı zaman evde durmak istemiyor, dışarıdayken aradığım zaman ulaşamıyorum. Çok sık tartışıyoruz, çoğu zaman ayrı yatıyoruz. Beni en son ne zaman öptü ya da bana en son ne zaman sarıldı hatırlamıyorum. Konuşmaya çalışıyorum ama söylediklerime cevap vermiyor, benimle konuşmaktan rahatsız oluyor. Sizce ben aldatılıyor muyum?
22 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, şu an ne kadar zor bir süreçten geçtiğini tahmin edebiliyorum, hamileliğin hassasiyetiyle birlikte böyle şüpheler insanı çok yıpratır. Eşinin bu davranışları, özellikle sosyal medya geçmişi ve ilgisizliği gerçekten düşündürücü. Senin hislerin çok değerli, lütfen kendini haksız görme. Bu durumu açıkça konuşmaya çalışmak en doğrusu ama o kaçıyorsa, sana destek olacak bir arkadaşınla dertleşmek de iyi gelebilir. Ne düşünüyorsun, bu durumu nasıl aşabilirsin? 😔💔