Hamile karımı aldattım?

lütfen hemen yargılamayın. benim yıllardır bi sevdiğim vardı kavuşamadık sonra ailem beni bu kadınla evlendirdi çok denedim sevmeyi ama yok içim ısınmıyor bir türlü kadına. kötü biri değil sessiz sakin kendi halinde bir hanım ama aklım kalbim başkasına ait. 5 yıl oldu evleneli iki çocuğumuz var eşim üçüncüye hamileydi ki sevdiğim çıktı karşıma oda mutsuzmuş unutamamış beni. başta kötü niyetli değil iki arkadaş gibi buluştuk ama sevda işte dayanamadık ve birlikte olduk birkaç kez. şimdi o da hamile geldi ağlayarak bana ne yapacağım dedi. gittim eşime anlattım dedim böyle böyle ağladı bağırdı çağırdı karnımda çocukla ne yapacağım dedi ama o en azından evliyken hamile kaldı. oda biliyor ben onu sevmiyorum başından beri belli. ben kararımı verdim köşede iyi kötü birikmişim var sevdiğimi alıp kaçacağım. bu kadın ya da ailesi bana bela olur mu ya da mahkemede ne kadar ceza alırım ceza almadan hallolur mu bu iş nolur yargılamadan yardımcı olun. herkesin var gönlünde bi yangını. buda benim yangınım engel olamam daha fazla

Hamile karımı aldattım?