Neden kötüler cezasını bulmuyor, Allah neden kötü insanlara hemen bir şey göstermiyor?

2 yıllık sevgilim vardı ex sevgili bunları bile kullanmak istemiyorum bilmediğim ikinci yüzünü gösterdi bana ilk kez neye uğradığımı şaşırdım asla yapmaz dediğim şeyleri bana yaptı ayrıldık 2 ay önce normalde hep ayrıl barış yapardık onu ben düzelttim çok kötü alışkanlıkları vardı ciddi olduğumu anlayınca beni en zayıf noktamdan ailemden vurdu babamı aradı çeşitli iftiralar attı aklınıza gelecek her şeyi anneme ve babama söyledi bu olay 3 hafta önce gerçekleşti o günden sonra hayatım zehir oldu bana her şeyim elimden alındı karakola gittik şikayetçi olduk o günden beri beddua ne varsa okuyorum ona bana yaşattığının bedelini ödesin misli ile tek tek burnundan gelsin istiyorum ama gelmiyor isyan etmek gibi olmasın ama neden ben çekiyorum da o neden eğleniyor hâlâ tiktok hesabına baktım Antalya'ya gitmiş dansözlerin arasında oynaşıyor içine girecek resmen biyosunda da İnşirah suresinden ayet var ve Allah'a küfür eden birisi bu çok zoruma gidiyor
Neden kötüler cezasını bulmuyor, Allah neden kötü insanlara hemen bir şey göstermiyor?