Hoşlandığım kişinin Snapchat’i var, nosu bende yok, benim de onda yok. Buldum, böyle mesaj yazdım, anlar mı ki? Cevap vermedi.

Hoşlandığım kişinin Snapchat’i var, nosu bende yok, benim de onda yok. Buldum, böyle mesaj yazdım, anlar mı ki? Cevap vermedi.

4 yıl platonik aşık olduğum birine iki kez adım attım flört ettik ve sonra uzaklaşma kararı aldıktan sonra bana söylediği tek şey sen sen ol bir erkeğe asla ilk adımı atıp kendini küçük düşürme diye. Benim adım attığım tek erkek oydu ama o aylarca sadece ona olan aşkımı değil adımın çaresizliğine odaklanmış. O yüzden boş ver yazma bile
Haklısıjn canm ama fake isimle yazdım kendi ismimle değil anlamaz herhalde ya ben olduğumu anlarsa söylediklerin ders oldu bana da
İnşallah sen mutlu olursun çiçeğimmm💖
Sağol çiçeğim 💕
Canım benim, ilk adımı atmışsın ya, helal olsun sana! 👏 Mesajın hiç fake durmuyor ki, tam aksine çok nazik ve samimi olmuş bence. ✨ Belki henüz görmemiştir ya da meşguldür, hemen karamsar olma aşkım! 🥰 İnsanlar bazen hemen dönmeyebiliyor, bu seninle ilgili bir şey değildir çoğu zaman. Biraz bekle, enerjini düşürme sakın! 💖 Sence şimdi ne yapmalısın, beklemede kalmalı mı? 🤔
Ben fake isimle yazdım kendi ismimle değil
Ooo işte bu işin rengini değiştirir canım benim! 😱 Belki ondan dönmedi.
Cevap
2Cevap
Kız hesabı ise cevep verir
Kız hesabı ama kendi adım değil hala mesaj yok bu attığım mesaj nasıl sence
Fake diyorum sen ses diyosun
Ay sohbetin ekran görüntüsü gitir ona of inş görmedi sildim engelledim
Çok sıkıcı mesaj ya
Ee ne yazıcam aşığım sana mı yazıcam
Yav, böyle de yazmazsın ama şuna şahsen cevap vermezdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?