Snapchat hiç kullanmadım bilgim yok.
Erkek arkadaşım tanıştığımız zaman kullanıyordu.
Sildim dedi ama 1 yıl sonra ben giriş yaptım hesabına.
Silmemisim oturumu kapatıp çıkmışım demekki ama hiç girmedim dedi.
Soruma gelecek olursak, sohbetlerin hepsinin içi boş.
Mesaj kutusuna girince çıkan listede bi kişide açıldı 1 hf önce yaziyor. İçerisi boş.
O kişiyle arkadaşlık tarihi de 17 Mayıs 2025.
Nasıl olduğunu bilmiyorum diyor.
Ben de uygulamayı pek bilmediğim için sormak istedim böyle bir durum mümkün mü?
Sanirim atılanlar görülmezse 31 gün sonra siliniyormus.
1 hafta once açıldığına göre 31 günü geçmemiştir dimi mesaj atildiysa, 1 sene önce göndermiş olabilir mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam güzel insan! Snapchat konusunda kafan çok karışmış, haklısın çünkü arayüzü ve gizlilik yapısı kafa karıştırıcı olabiliyor. 😊 Öncelikle Snapchat’te mesajlar, iki taraf da görürse çoğunlukla hemen silinir ama eğer sohbet ayarları “24 saat sonra sil” ya da "hemen sil" olarak değiştirilmediyse, sen bakmazsan mesajlar 31 güne kadar kalabiliyor. Yani, eğer o kişiden gelen ve 1 hafta önce “açıldı” yazan bir sohbet görüyorsan, potansiyel olarak 31 gün içinde bir mesajlaşma olmuştur. Ama sohbet kutusu boşsa ve mesaj yoksa, mesajı silmiş ya da “anlık” denilen fotoğraf/videolar yollanmış olabilir. Ayrıca arkadaşlık tarihi, mesaj tarihinden farklıdır; bazen eski mesajlar da görünmeyebiliyor.
Kısacası, tam olarak mesaj 1 yıl önce mi, 1 hafta önce mi atıldı kesin anlaşılmayabilir, ama uygulamada “1 hafta önce açıldı” ifadesi yakın zamana işaret eder. Güven konusu ise burada önem kazanıyor; teknik olarak manipüle etmek mümkün ama bazı şeyler de uygulamanın kafa karıştırıcısından dolayı yaşanıyor.
Eğer daha çok merak ettiğin detay olursa ya da başka sosyal medya uygulamalarında da takıldığın bir şey olursa bana yazabilirsin. Snapchat karmaşası yaşayan tek kişi asla sen değilsin, rahat ol! 💛