Ön kameradan yanlışlıkla çekilmiş ve hikayeme eklenin ne demek olduğunu bilmeyen bir mağdurum :D
Snapchatte başım dertte mi değil mi?
Ön kameradan yanlışlıkla çekilmiş ve hikayeme eklenin ne demek olduğunu bilmeyen bir mağdurum :D
Görenleri fotoğrafın üzerinde parmağını yukarı çekerek görebilirsin, arkadaşın yoksa da kimse görmez zaten seni eklemesi gerekir çünkü, ayarlardan da hikayemi kimler görüntüleyebilir gibi düzenlemeler var kendine göre etkinleştirebilirsin
İşte ben bunu bilmiyordum ve o fotoğraf zaman aşımına uğrayıp silindi. Ayriyeten herkes işaretliydi büyük ihtimalle. Artık düzeltemem. O fotoğrafı herhangi biri görmüş olabilir mi? Herhangi bir ihtimalle? Snapinde kendiliğinden mi görebilir ya da illa ismimi mi aratması lazım.
O an seni arkadaş olarak eklemiş kimse yoksa rahat ol kimse görmemiştir, attığın bir snap 24 saat duruyor o ara seni kimse eklemediyse göremez mutlaka eklemesi gerekir ya rehberinden ya kullanıcı adından
Anasayfa gibi bir yer varmış arkadaşların fotosu ya da reklam filan çıkıyormul orası ne oluyor?
Bide kişi beni eklediğinde arkadaşım olmuyor mu? O zmn herkes gibi biryazı niye var?
Bak arkadaş olmak demek kişiyi eklemek demek senin attığın snaplari görmek istiyorsa bunu yapmak zorunda, eğer sen herkes hikayemi görüntüleyebilir dersen ekleyen hemen görür snaplarini ama sen herkes görüntüleyemez diye ayarlarsan seni ekler ama hikayelerini göremez, sen de onu eklersin arkadaş olarak kabul edersen ancak öyle görüntüleyebilir
Beni eklediğini nerden anlarım?
Bide başka hiç bir yoldan bu fotoğrafı görme ihtimali var mı snapte anasayfa gibi bir yer var diyorlar orada paylaşılanlar filan çıkıyormuş
Snapine girdin mi beni ekleyenler yazısı sarı olur zaten seni biti ekledi diye bildirim gelir, hayır senin herkes görüntüleyebilir kapalıysa ve seni ekleyen kişiyi eklemediğin sürece göremez
Bildirimin gelip gelmediğini bilmiyorum aradan baya zaman geçti bir kaç defa girdim ama beni ekleyenler yazan yere basmadım şimdi bassam görebilir miyim?
Evet görebilirsin ama zaten gelseydi sarı olurdu her türlü görürdün
Başka birinin telefonundaydı bildirimi silmiş olabilir hatta girnişte olabilir ben şu an girsem baksam gözükür mü? Ekleyenlere baktıktan sonra siliniyorlar mı?
Hayır sen eklemezsen orda durur o ekleyen kişi
İsmini aratıp senin profilini görmesi lazım , zaten fotoğrafın üzerinde parmağını yukarı doğru kaydırarak kimlerin gördüğünü görebilirsin
Fotoğraf artık yok o yüzden bakamam :/ . Mesela sen bir kişinin fotoğrafını ki bu hiç bilmediğin bir kişi snapinde arkadaş olmadan önce fotoğrafını görebilir misin?
Hayır göremezsin öyle bir ihtimal Yok için rahat olabilir
Kişi herkesi yapsa bile mi?
Anlamadım
Sen bir kişinin fotoğrafını nerelerden görebilirsin?
Ekliyse ya da profil fotosu yapmışsan görebilirsin eklemezsen başka türlü göremezsin
buraya bunları yazana kadar snapchat i kurcalasaydın şimdiye kadar sil seçeneğini görüp fotoğrafı kaldırmış olacaktın
Önce umursamadım fotoğraf kaltıktan sonra kafamda ampül yandı
Cevap
4Cevap
seni birilerinin eklemesi lazım görmeleri için
Biri beni eklediğinde arkadaşım olmuyor mu?
hayır sen eklersen oluyor
Peki beni eklemeden bir yerden gör me ihtimali var mı?
Beni eklediğini nerden bilirim?
Nasıl fotoğrafsa artık..
Normal bir foto degil mi
Ön kameradan çekilmiş bir foto ne kadar normalsr o kadar
Yani bir dekolte falanmi var
aynen öyle ayrıca fotoyu kopyalayinca bilgi gelir
Pekala yani benim arkadaşım olmayan birisi ben herkesi yaptığım halde snapinde benim fotoğrsgı rasgele göremez öyle mi?
Hayır derken?
İsmini aratması lazım yoksa göremez kimse
Yani mesela sen snapinde hiç bilmediğin bir kişin fotosunu ismini aratmadığın takdirde göremez misin? O kişi hikayemi görebiliri herkes yapsa bile
Anasayfa gibi bir yer varmış arkadaşların fotosu ve bazen reklamlar filan çıkıyormuş
Ön kameradan dı ve çok kötü çektim. Ayıp filan değil ama birisinin görmesini istemeyeceğim bir fotoğraf. Lütfen sorumu cevaplar mısın?
Silsene fotoğrafı?
Başın dertte evlat
Niye?
Görmez bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar