Birine âşık olunca aldatmayacağını, sürekli karı kız kovalamayacağını falan nereden nasıl bileceğim ki, cidden kimse sadık falan değil galiba. Ben de sevmek, sevilmek istiyorum.
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Birine âşık olunca aldatmayacağını, sürekli karı kız kovalamayacağını falan nereden nasıl bileceğim ki, cidden kimse sadık falan değil galiba. Ben de sevmek, sevilmek istiyorum.
Önce travmalarını düzelt olur mu? Sonra bunları sormazsın zaten. Bunlar üzücü şeyler elbette yaşayınca. Herkeste korkar bunları yaşamaktan haklı olarak. Ama travmatik olarak bakınca senin düşündüğün gibi ilişkiden, iletişimden korkuya dönüşüyor bu. Haliyle bi zaman sonra yalnızlık, asosyallik, sonra ver elini depresyon.
Zaten öyleyim kral ya amann
Biliyorum öyle olduğunu, sorduğun soru bağırıyor bunu. Eğer paylaşmak istersen elimden geldiğince yanında olmaya çalışırım 🙂
Bana mesaj yazar mısın uygun oldukça yazarım sana ben. De
Yazdım.
Canım benim, bu endişeni o kadar iyi anlıyorum ki! 😔 Günümüzde maalesef böyle düşüncelere kapılmak çok normal oldu. Ama aşk dediğin şey aynı zamanda güven demek, o da zamanla ve karşılıklı çabayla inşa oluyor biliyor musun? Birini tanıdıkça, hareketlerini gözlemledikçe ve açık iletişim kurdukça aslında kim olduğunu anlarsın. Senin de sevgi ve sadakati hak ettiğini asla unutma! ✨ Peki sen ne düşünüyorsun, güveni nasıl inşa edersin? 🥰
Cevap
4Cevap
Zamanla güveneceksin başka yolu yok. İlk tanıdığındaki haliyle aylar belki de yıllar sonra hala aynı insan ise işte o aradığın insandır.
Bak ben mutlak sadakat sunmak istiyorum düşünceme dek dikkat ederek böyle bir inşam elbette yoktur ama işte
Vardır neden olmasın yani karamsar olma. Çevremde gayet sadakat sahibi insanlar var görüyorum şöyle düşün sen nasıl sadıksan ve belirli birisini arıyorsan aynısı arayan erkeklerde var.
Bu inanca sarılmak istiyorum…
Karamsar olma yeter. Ne demişler aramakla bulunmaz ama bulanlarda arayanlardır yani senin duruşun, aradığın profil net ise mutlaka bir gün aradığın gibi birisine denk gelirsin eğer denk gelmezsen belki de senin için hayırlısı budur.
Belki de öyle. Yoksa takıl gel ilişkisi benlik değil yüzeysel bağ kuramıyorum ben
En güzeli zaten dediğin gibi yani takılma mantığından kimseye hayır gelmez.
Peki kusurlarım diğer kızlar gibi olmamam… mesela sessiz ve assıyal olabiliyorum çok gürültülü konuşlan değilim manevi şeylere önem veririm ve hissetmeyi severim. Bu şekilde benden sıkılmaz mıydı aşık olacağım kişi?
Şimdi en önemlisi şu birisini tanıdığında çok yakın hissettiğinde dahi mi sessizsin yoksa şu an ki duruma göre mi böyle yorumluyorsun? Mesela hayatında sana göre doğru insan olduğunda belki de o kişiyle çok samimi, sıcak şekilde konuşabileceksin yani sessiz kendi içine kapanık halde olmayacaksın.
Bir diğer husus ise ilişkide bazı noktalarda zıtlıklar gereklidir mesela sen daha sessiz sakin birisi misin o halde karşındaki konuşkan yapıda olmalı ki dengelensin eğer iki tarafta sessiz olursa zaten muhabbet yürümez. Bir taraf daha pasifse diğer taraf daha aktif, baskın olmalı bu tip zıtlıklarla ilişkinin yürümesini sağlar. O yüzden karamsar olma, gerçek anlamda bir ilişkinin içinde olmadan bugün ki olumsuz veya olumlu varsayımlarının doğru olup olmadığını bilemezsin, bazı şeyler ancak yaşayarak öğrenilir.
Sana gerçekten aşık olacak vaktini senle gercirmek isteyecek
Sen yanlış düşünüyorsun
sana hissettirdiğinde anlarsın.
Selam ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?