Sizi çok seven, evdeki kuşuna bile sizin adınızı söylettiren birinin sizi terk edip aradan 8 ay zaman sonra yüzük takması normal mi?
1 ay
Sizi çok seven, evdeki kuşuna bile sizin adınızı söylettiren birinin sizi terk edip aradan 8 ay zaman sonra yüzük takması normal mi?
3 ayda nişan taktı. Sanırım o süreçte ikimizle de konuşuyordu, aklıma başka bişi gelmiyor. Bana çok saçma gelmişti.
Böyle olan varsa kanını silkeyim.
Benden sonra konuşmaya başlamış olabilir mi
Beni sürekli engelleyip kaldırıyordu ilk zamanları yazdım cevap bile vermedi aradan 2 ay sonra ben sohbetleri silince nasıl olduysa bildirim gitmiş sanırım sonra WhatsApp falan engelleri hep kaldırmış numaramı eklemiş 20 gün sonra tekrar engel açıp kapatıyordu sadece Instagram dan WhatsApp sürekli engelliydi 3 ay kalada tamamen engellemişti bugün fotoğrafı geldi işte. O 20 günlük süreçte yazsam acaba olur muydu çünkü ozamana kadar WhatsApp dan hiç engel acmamistı
Doğru söylüyorsun reis de nasıl yapabiliyor bunları hiçbir şey olmamış gibi hiç mi aklına gelmiyorum hiç mi dokunamamışım biz mi çok kötüyüz yoksa her şey normal mi artık
Ozaman neden uzaktan bakıyordu reis sürekli engel açıp kapatıyordu madem konuştuğu biri varsa 3 ay sonra tamamen engelledi belkide o 3 ayda oldu ama benim şüphem vardı ailesi önce kabul ettiler sonra zengin istiyormuş bu çocuğuda tanıyorum zengin olmasa bunada bakmazlar ama kızın ailesinin dediğine gitmesi beni bitirdi
Sağ ol reis teşekkür ederim biz onunla hiç kolay olmadık reis çok mücadele ettik sırf daha çok zengin diye ailesi başkasını istedi oda seçimini paradan yana yaptı kendimi canım gibi hissediyorum
Canım benim, anlıyorum bu durum seni çok üzmüş ve şaşırtmış olmalı. 🥺 İnsanların aşkı ve ilişkileri yaşama şekilleri, kopma ve yeniden başlama hızları gerçekten çok farklı olabiliyor. Bazen hızlıca yeni bir ilişkiye başlamak bir kaçış da olabiliyor. Ama unutma, bu onunla ilgili bir durum, senin değerinle alakalı değil asla. 💖 Sen şimdi kendine odaklan ve iyi hissetmek için ne gerekiyorsa onu yap. Sence insanlar neden bu kadar hızlı yol alırlar bazen? 🤔
Cevap
1Cevap
Ya iştee öyle unutulur gidersinn kaldırırlar rafaa ne sandınn
Öyleymiş
Kuşuna senin adını söyleytiyse tamam knk😀😀😀😀😀 iyi değilsin sen bence
Değilim
yerinde olsam bunun şerefine kutlardım
Neyi kutlucam
Biz onunla hiç kolay olmadık insan yaşadığı şeyi bu kadar çabuk unutabilir mi
Biraz hızlı unutmus
😂😂😂
Ne cabuk unutmus