Eski sevgilim ona aldığım yüzüğü yeni sevgilisi olmasına rağmen halâ takıyor?

2buçuk yıllık ilişkimdeki sevgilimle tartışmalı bir şekilde ayrıldık ayrıldıktan bir iki hafta sonra yeni sevgili yaptığını gördüm bu sevgilisiyle el ele tutuşup ellerinin fotoğrafını çekip profil resmi yapmış o resmin aynısını bizde çekmiştik ve yine profil yapmıştı tuhaf olan benim ona aldığım manevi anlamda ve anısı bakımından ikimiz içinde çok değerli bir yüzüğü hâlâ takıyor ve nerdeyse sevgilisiyle olan her resimlerinde ön planda yüzüğü gösteriyor birkaç arkadaşıma danıştım nispet yapıyor subliminal mesaj veriyor veya canını yakmaya çalışıyor dediler sizce amacı ne benimle sevgili iken eski sevgilisinin aldığı hediyeleri çöpe atıp yaktığını benimleyken eski sevgilisinin aldığı hediyeleri kullanmanın bana ihanet ettiği anlamına geleceğini böyle birşeyin çok yanlış olduğunu söyledi sizce amacı nedir ben onun aldığı hediyeleri attım görmek dahi istemedim ama o yeni sevgilisi olmasına rağmen ona aldığım yüzüğü kullanıyor lütfen beni aydınlatın.
Güncellemeler
+1 yıl
O kızla sevgili olduktan 5 gün sonra beni aradı yalvardı pişmanım dedi affet dedi o kız yok ayrıldım istemiyorum sevmiyorum boşver onu hiçbirşey bildiğin gibi değil dedi vs. vs. affetmedim yol verdim sonradan baktımki kızla hiç ayrılamamışlar daha sonra bu yüzük olayları vs. Anlam veremiyorum derdi ne amacı ne
Eski sevgilim ona aldığım yüzüğü yeni sevgilisi olmasına rağmen halâ takıyor?