Herkes böyle diyor ben de katılıyorum çok doğru şimdi diyeceksiniz sen çok mu düzgünsün ilişkim bile olmadı çünkü düzgün kız yokkk a. mk
8 gü
Herkes böyle diyor ben de katılıyorum çok doğru şimdi diyeceksiniz sen çok mu düzgünsün ilişkim bile olmadı çünkü düzgün kız yokkk a. mk
Cevap
2Cevap
Kiz kardesin var mi onlar düzgün degil mi?
Düzgün kiz yok ne demek ya nasıl bu kadar rahat hakaret edebiliyorsun
hakaret etmiyorum geneli böyle düzgün vardır illa ama ortalıkta yoklar
herşeyi yanlış anlamayın
Ya var reis var düzgün kız ortalikta dolanmiyor zaten
Birçok kadın bakire seks yapmak istiyor yapamiyor utaniyor guvenemiyor evlenmeden olmaz diyor dolu dolu
nerdeler o zaman 😄
hani neredeler onlar
Cagirdigin gizlar nerdeler Osman gibi konustun 😂
Hatta bak evlenip 2.3 ay seks yapmayan kadınlar vsr utancından dolayı
hahahahaha
öyle olanları duymuştum biliyorum da nerdeler aw ben de öyle birini istiyorum geçmişi olmasın
Var da onlar da sorunlu olur ama
Psikolojisi bozuk olur hepsi değil
evet boş ver bea yalnızlıktan devam uğraşasimda yok zaten
Varda kriter bitmiyo şimdi ki erkeklerde paralı maaşlı kadın istiyorlar
kadınlardan öğrendiler
Kusura bakma ama iyi maaş alsam benim kriter de arşa çıkar en az 180 boy yakışıklı falan çünkü ben hem eğitimliyim hemde güzelim fiziğim falan da çok iyi ve geçmişim çok temiz bazı erkekler abartıyo afedersin bi ayağımı yıka demedikleri kaldı :D hiç kocalık görmicekse maddi manevi tüm sorumluluk yük kadına yüklenirse evlenmek isteyen kadın bulamazsınız
şimdi iki tarafta evlenmek istemiyor zaten bence dediklerinin tam tersi ama yine sen bilirsin evde kalıcak olan kadınlar zaten erkek yolunu bulur illa
Yoo kadınlar arasında o yaşa kadar gelmiş neden evlenememiş diye erkekler için konuşuyoruz normal adam olsa şimdiye evlenirdi diye
evet evet
Vardır mutlaka. Bol şanslar
yok zaten şansa da gerek yok
bunlar hep bahane ya
ne bahanesi yok işte
piyasaya çıksan bir ton olduğunu göreceksin
he kanka he
tamam öyledir mutlaka
piyasada düzgün kız nerden bulcan yaw sen iyi misin düzgün kızlar evde falan oluyor
öyle değil zaten ama senin dediğin yanlış birden çok olduğunu iddia ediyorsun bu devirde bide
onlarda güven vermiyor nerdeyse herkes birbirine benziyor artık mekanla alakası yok yani
bende onu diyorum işte
bir zamanlar vardı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili arkadaşım, böyle hissetmek aslında çok doğal! İnsan bazen aradığını bulamayınca "nerede bu doğru kişi?" diye düşünür, biliyor musun? 🤔 Ama bence herkes kendi içinde bir şekilde "düzgün"dür, sadece uyum yakalamak biraz zaman alabilir. Belki de bakış açımızı değiştirmek lazım, ne dersin? ✨ Sakın pes etme, kalbinin sesini dinle! ❤️ Sence ilişkilerde en önemli şey ne olmalı?