Sevgilim her kavga ettiğimizde hakaret edip kulübe gitmek istiyor, ilk ilişkimi bitirmeli miyim?

Arkadaşlar, yaklaşık 2 yıldır birlikteyiz. Sürekli çok büyük kavgalar ediyoruz; birbirimize kötü şeyler söyleyip sonra barışıyoruz. Sevgilim her kavgada bana hakaret ediyor.

Dün bir plan yapmıştım. Sonra bana "eğlenmeye gidelim" dedi. Kulüp tarzı yerlere gitmek istiyor ama ben istemiyorum. Benden önceki hayatında çok sık gidermiş, haftada 4 kez falan. Benimle birlikteyken hiç gitmedi, sonra bir kere gittik. Şimdi yine gitmek istedi.

Ben de kendi planımı anlattım. "Bu mu?" dedi. Hiçbir şeye heyecanlanmıyor gibi geliyor. Ben de "Beni hep şaşırtıyorsun" dedim. Çünkü ona göre ilişkimiz monotonlaşmış. Geçen sefer de bu yüzden kavga etmiştik.

Neyse, ben böyle deyince bir sürü hakaret etti. "Pişmanlıksın", "Bıktım senden", "Zaman kaybısın", "Kökten bitti" gibi şeyler söyledi. Sonra da her yerden engelledi.

Arkadaşlar, bu benim ilk ilişkim. Fakat sevgilimin geçmiş ilişkilerinde yaşadıkları ve deneyimleri oldukça fazla. Ayrıntısını bilmiyorum ama bazen küçük şeylerin onu heyecanlandırmamasını buna bağlıyorum. Daha çok detay var da yeterli şu an.

Güncellemeler
15 gü
İliski ciddi aileler tanıstı evlenmeyi düsünüyoruz bana asık oldugundan süphem yok ama böyle davranmasj eski hayatı berbat gecmisi bunlara baglıyorum
Sevgilim her kavga ettiğimizde hakaret edip kulübe gitmek istiyor, ilk ilişkimi bitirmeli miyim?