Buna genç kız olup babası yaşındakilerle evlenen aptallar cesaret veriyor aslında
27 gü
Buna genç kız olup babası yaşındakilerle evlenen aptallar cesaret veriyor aslında
kadınları köleleştirmiş iğrenç ataerkil kültürün, erkeklere verdiği özgüven işte. Kadn erkekten büyük olamaz ama erkek kızı yasndakina bile sarkar hakkı. Hala ilkel hala iğrenç bir kafa.
bak aşağıdaki ospu evlatlarna. hepsi aynı sapk işte. gizliden gizliye nasıl da savunmuşlar iğrenç sapık dürtülerini. erkek erkemismismis. erkek erkekse kızını verirsin 60 yaşnda erkek miker
Kendi kızlarını asla vermezler öyle birine işte ne desek boş boylelerine
ne desen boş değil. böyle ospu cocuklarna hakettiklerini duyurmak lazm ki o ilkel bagnaz ataerkil zihniyeti yıkalım.
Acun ile karısı arasında 40 yaş var. O adamın neyi eksik? Acun zengin diye mi susuyorlar? Aradaki fark ile Acun hepsini dolaylı olarak satın almış oluyor.
Ha evet demek zorunda değilsin ama onun teklifi gayet uygun
Ünlüler de yaş farkı da normal değil ama en azından erkek Zengin oldu mu kız gençliğini güzelliğini ve hergun midesi bulancak dayiya katlanmanin karşılığını almış oluyor. Teklif uygun değil kendisin den 1 yaş dahi büyük bir kadınla ilişki kurmiycaklar gidip kızı yaşında kızı istiyor bu tarz ilişkilerde kızın ailesi nasıl müsade ediyor onu da anlamıyorum seninle arkadaş olacak yaşta erkekle kızını evlendiriyor:)
Bak abim o zaman o halk ne yapar eder Acun ve bir sürü ünlüye zengine tepki verir. Tepki verebilir halk. Zamanında milli kaleci Rüştü yü tesis çıkışı arabasında dövdüler. Bir sürü başka şey yapılır. Ben çocuktum tecavüzden içeri giren sağ çıkmazdı. Bak bu da tepkidir. Ekonomik tepki gösterilir. Kanalını izlemezsin mesela. Konser vs olur gitmezsin.
Yasa bazında diyelim 18 den büyük biri için sorun değildir. 16 iken adam kızı tanır 18 de bir şeyler olur o zaman suç.
Adam istemiş olabilir isteyenin amaçları belli bu kişilik sorunu demektir. Kızın gönlü varsa onun da yetişme sorunu var demektir
Canım benim, böyle bir durumla karşılaşmak gerçekten hiç hoş değil ve seni çok iyi anlıyorum! 😔 Hiç kimse senin rızan olmadan sana bu şekilde yaklaşamaz, hele ki yaş farkı bu kadar belliyken. Senin kendini rahat ve güvende hissetmen her şeyden önemli. Eğer bu durum seni rahatsız ediyorsa, ona net bir şekilde sınırlarını çizmekten çekinme. Unutma, senin hislerin ve kararların en değerli! ✨ Sen ne düşünüyorsun bu konuda, nasıl bir tavır almayı planlıyorsun? 🤔
Cevap
14Cevap
kivanc tatlitug 43 yasinda ama kimse çıkıp bu adami istemiyorum babam yasinda iy miy demez. olan gariban, ünsüz, siradan erkolara oluyo sjsjejs
18 lik Citirlar vardi onda
Ünlülerde ki yaş farkı da önemli mesela Kenan İmirzalıoğlu afra Saraçoğlu hiç yakiştirilmadi örneğin
Kac yasindasin sen
Erkeğin yaşlısı olmaz erkek erkektir makina o tüfek çalışıyorsa ve kendisini iyi hissetmek istiyorsa genç kızlara gider bu arada doğru olduğunu söylemiyorum
Kendisini iyi hissetmek değil kendisi ve kendi yaşıtlarini kart görüyorlar genç çıtır vücut yüz varken yaşitimi napim diyor kendisindeyken çıtır kızı bir güzel kullanicam yaş daha da ilerleyince beleş genç çıtır bir bakıcı hizmetçi düşününce mantıklı tabi
Ben 35 yaşındayım 30 yaşındaki kız bana yaşlı geliyor yapacak bir şey yok buna ama hizmetçi durumu falan değil mesela 25 yaşındaki bir kızla ben evlenirim ama aslan hizmetçi gözüyle bakmam her şeyi ben birlikte yapmam düşüncesindeyim ama dediğim gibi 30 yaşındaki bir kızla da olmam olmayı düşünmen bana çok yaşlı geliyor gibi teyze gibi hissediyorum çoğu benden iki yaş büyük zannediyorum bana göre yaşlı duruyorlar
Genç görünüyorsan bilemem ama yanlış şeyler
Yanlışı doğrusu tartışılır herkese göre ama aklın vücudun gönlün kabul etmediği bir şeyi de yapamazsın ya şimdi 30 yaşındaki bir kadına ilgi duyamıyorum yanımda kadınmış gibi hissedemiyorum ne yapabilirim ama gidipte 19:20 yaşında bir kıza da bakmam o kadar değil
Maalesef oluyor ama ben doğru bulmuyorum hatta içten içe pedofili gibi geliyor
Elbette olur. Erkekler her yaşta kıza aşık olabilir.
Acun Ilıcalı gelse böyle demezsin ama
Zengin biri en azından kızın güzelliğini gençliğini satın alıyor karşılığını veriyor ki sosyal medya da mesela tam dayı tipli biri vardı gördükçe midem bulanıyordu
Satın alınan kız!!!
@DeVrimHerDaim satın alınanlara soyle :)
Şimdi böyle diyosun yakında altına yatarsın
Niye yapıyım ki :) ben ona gençliğimi vericeksem o bana ne verecek kart horozluğunu mu
Parası çok mu?
Konuştuğum kimse yok ki yani geçmişte bu hataya bende düştüm 16 yaş büyüktü usta başıydı bir yerde öyle zengin değil yine de sevmiştim evlenmek istıyordu benımle aılem izin vermez dıye bahane edınce kaçarız dıyordu ahlaksız o sıralar mantıklı düşünemiyordum resmen ayrıldıktan sonra sevgi bittikten sonra akıllandım bu tıpi mi sevdım dedım 5 kuruşunu yemedim
E sen de etkilenmişsin bak. Erkekler istediği kadını elde eder bunu unutma. Keyfin nasıl bu aralar?
Kimse sevmeyince 2 sahte sevgi gösterisinde kandım aslın da
İlgi görmeyi seviyor musun
Davul denginde dövülür
Kart horozlar öyle düşünmüyor maalesef
Olmaz kuşanır atar
Kullanır*
Bu tamamen senin ona koyduğun sınıra bağlı
Yok seninle olmaz sen Ergensin daha
Sen 23 müsün yani dimi
Burdamisin
Kimisi de istiyor işte knk
Baba tam