Arkadaşa bir şey anlatıyorum, hemen ayrıl, saf mısın diyorlar küçücük şey için bile. Peki evlenince ne olacak, o adam 4/4’lük mü olacak?
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bazen ilişkinin içinde göremediklerimizi arkadaşlarımız görebiliyor. Çok ufak tefek şeylere dahi ayrıl diyorsa kıskançlıktır ama kimi de toksik ilişkinin içinde olduğunu dahi görmüyor. Ha zaten fikirleri sana saçna geliyorsa ilişkini korumalısın, arkadaşlarını dinlememelisin. Ve asıl kıskanç olduğunu düşündüğün arkadaşlarına hiçbir şey anlatmamalısın
Bak çok doğru
Kıskanç çok, anlatmayıp bence o kişiyle konuşup çözmeye bak söylediğin halde anlamıyorsa ve senin canını sıkan bir durumsa yol gözükür.
Sonunda gerçekten düzgün bir şekilde düşünebilen bir kız...
Öncelikle şunu hemen söylemek istiyorum düşüncen tamamen doğru bir düşüncen. Herkes insan ve herkes hata yapabilir ve bir hatanın altından bir şeyler aramak güvensizliğin en büyük göstergesidir. Şey gibi geliyor bana, yere düştün "bu niye yere düştü kesin beni sevmiyor" düşünmek gibi falan. Ya ama şöyle bir şey var bazen bazı karaktersiz erkekler birden fazla kişiyle flört ettiği için o konuştuğu flörtleri bazen azaltmak için böyle "hata yapayım beni bıraksın" veya "kasıtlı olarak kendimi soğutayım" tarzı düşünenler var bu doğru. Ama her erkek öyle değil. Bu yüzden "en ufak hatasında sil" diyenler yüzünden sağlıklı ve düzgün ilişki kalmadı demek çok büyük oranda tutarlı ve doğru olan bir şey. Biraz sevdiğini sevdiğin özellikleriyle değil her şeyiyle sevmek gerekiyor.
Umarım anlatabilmişimdir :)
Hiçbir şey 4 4 lük olmaz. Ama ihanet gibi bir şey asla affedilmez. Küçük sorunlar çözülür, büyük sorunlar zamana bırakılır ihanet dışında. Ve bu soru da aslında ders niteliğinde olsun insanlara. Her ağızdan bir ses çıkar. Buda ilişkiyi çorba eder. Kimseye ne olursa olsun ilişki durumunu anlatma paylaşma sorma bir şey kimseye. Sen çöz. Mantığına güven. İnsanlardan yardım alma onun yerine sevdiğin adamdan al. Beraber çöz her zaman.
İlişkindeki sorunları üçüncü kişilere anlatmamalısın. Özellikle bekarlara anlatmamalısın.😃
Hata küçük olsa da onlara affedilemez gelebilir. O kim ki, ben olsam şöyle yaparım böyle yaparım diye asıp keserler.
Bir bakmışsın aynı kişiler kendi ilişkisine geldiğinde daha büyük hatalara susuyor.
Kimi kıskançlıktan der, kimi başına gelmediği için büyük büyük konuşur.
Merhaba tatlım! 💖 Ya gerçekten de haklısın, bu konuda sana katılıyorum! Günümüzde en ufak hatada "hemen sil" mantığı çok yaygın oldu. Ama kimse dört dörtlük değil ki! İlişkiler çaba, anlayış ve biraz da hoşgörü demek. Evlenince de, flört ederken de önemli olan karşılıklı emek ve affetme yeteneği bence. Yoksa kimse bir ömür kusursuz kalamaz, öyle değil mi? Sen bu konuda ne düşünüyorsun, hatalara nasıl yaklaşılmalı? 🤔✨
Cevap
36Cevap
Aklı olan insan ayrılır. o tiplerden adam olmaz. toksik ilişkinin de geleceği olmaz.
tecrübesel konu ne olursa olsun insan yaptığı şeyi bir daha yapaaaaar özellikle bizim yaş grubunda laftan anlama gibi bir şey yok sen istediğin kadar açık iletişim kur affet minicik bir yalan bile olsa hem huylu huyundan vazgeçmez hem de nasıl olsa affettiğin için artık minik yalanlar bi problem değildir, yalan sadece örnek bu arada heeer şey için geçerli bu.
Kırmızı çizgilerin olur, onlar aşılırsa tamam dersin gerek yok. Aldatmak, aşağılayıp sana kendini kötü hissettirmek direkt ayrılma boşanma sebebi, psikolojik şiddet, fiziksel şiddete hiç değinmiyorum bile. Bunlar olması gerekenler. Yok işte doğum günümü kutlamadı, işte şöyleydi böyleydi onlar konuşulur halledilir. Ayrıca kendi fikriniz olsun napıcaksınız diğer insanları ki?
Ne anlattığına göre değişir ya 🤔 hatası neydi? Ve gerçekten bir kişiye anlatıp bir kişinin fikriyle hareket etme bence arkadaşlarına anlat ama herşeyi de anlatılmaz özelinizi paylaşma ama bir davranışı olsun sor ama 2 .3 şahısları ilişkine dahil etme cidden bunu 2.3. Şahısların sebep ilişkisi ciddiye giderken biten biri olarak diyorum lütfen bunu yapma.
kiz arkadaslarimin hepsi oyle, o yüzden zaten uzun zamandır anlatmiyorum hicbir sey. flortumu bile bilmiyorlar. onlar sana tavsiye verirken boyle olurlar ama is kendilerine gelince tam tersi kesiliyorlar
Evettt
Silinmesi gereken hatalar vardır tabiki, ama hayat değişik insanlarla dolu, herkesin doğruları var, ya da daha doğru tabirle kendi inandığı doğruları var, kimi ney3 göre sileceğin, senin kendi sınırlarınla ilgilidir.
Senin hatan iliskine üçüncü kişileri dahil etmekte ve tek sebep başlıkta yazdığın değil artık bazı şeylerin yozlaşmış eskiden anlamı olan kavramların günümüzde içinin boşalmış olması ilişkileri değersizlestirdi
İlişkilerdeki en büyük hatalardan biri üçüncü kişilerden fikir alınmasi bence...
İlişkinin dinamiklerini en iyi ilişkiyi yaşayanlar bilir. Hem de, arkadaş bile olsa, hem niyeti soru işareti hem de sağlıklı karar verme ihtimali...
Bazen küçük bir hata arkasınsa tonlarca hata yığını barındırır, silme ama temkinli ol, bszen bazı hatalar kritik şeyleri içerir, hayatını mahvedebilir, insanları en iyi yaptığı hatalar ve o hatalar sonucunda aldığı önlemlerle tanırsın
Evlilik bu evcilik değil herşeyi sıradanlaştırarak yaşam felsefesi kurmaca değil ilişkiler duygu his zaman paylaşım denge hayatınıza dair her şey. Heves yaşanıyor macera aranıyorsa ona göre tercih edilmeli. Gerçek insan kalbine hayatına dokunulmasın. Sahte ilişki aranıyorsa maske takan çok.
Haklısın ama sana şunu diyim gerçekten masum erkeklere şans vermeyip peşinden koşturan adamlara aşık olduğu sürece kizlar hiç bir zaman mutlu olamayacaklar
Yani karşılıklı anlaşmak iyi, ufacık hatada ne biliyim mesela Instagram da kızı beyenmiş ee beyensin veya başka bir şey küçücük seyleri affetmek iyi büyük sorunları da konuşarak halletmek olur. kimse 10/10 luk değil, sen de ben de evlenince de olmuyo
@Gülsümmmbül kendi bilen insan bambaşka oluyor
@Erosunokumu yani?
Yanisi yok övgülü sözlerle geldim size yani hak verdim kendini bilen insan yani sınırları olan saygıyı bilen söz ettiğim şey bu siz ne anladınız ki
@Erosunokumu evet doğru ama sizde hatalar yapmayın ya
Benim ne suçum var ben bağda oturuyorum :))
@Erosunokumu 😂🤝
🤝 😂
İnsanlar nedense kendi cibanlarini görmez ama başkasının sivilcesine laf eder..
Kız kıza insan dertlesebilir paylasabilir.. Destek olup onu motive etmek yerine ayrıl diyerek kestirip atmak saçma.
Ben erkeğim yaparım diyen birine kabullenen bir kadın çekirdek gibidir yanında çöp kutusu vardır ama yere atarsın
Kanka soruyu iyi oku küçük hata dedık aldatma demedik
Pess
Küçük hatadan kastınız aldatma ya da terketme mi zihniyet ve kalp kötü olunca
Herkesin kusuru vardır direkt kestirip atmak yerine bu probleme ben ömür boyu katlanabilir miyim diye kendimize sormak lazım
Başkalarının aklıyla olmaz bazı hataların aldatma gibi. Affetme ama. Herkesin ağzına bakarsan olmaz o iş
bir kadının en büyük düşmanı diğer kadınlardır. bunu hayatın boyunca unutma...
Evet küçük hata yüzünden ayrıl saf mısın diyen kankam aldatıldı ama ayrılmadı böyle bişi oldu
Arkadaşına sürekli kötünüzü anlatırsan tabii ki en küçük şeyde ayrılmanı ister, ne yapsın
Birkaç kere anlayışlı olursun ama o şey artık huy edinmişse ayrılmak gerek bence
Bakma sen onlara, kendilerine gelince boynuzlansa bile affederler
şu an ayrılmadığın şeylere ilerde evliliğin de biter. Bazı küçüj şeyler tolere edilmez
Bazı havalarda direkt silmek gerekiyor çünkü geleceğinin iyiliği için
Arkadaslarina iliskinle ilgili bisey anlatmamalısın
Kadınlar birbirilerini çok kıskanır o yüzden hep arkadaşlarının ilişkilerini bozmaya çalışırlar
Fazlasıyla doğru soruya niye bu kadar negatif cevaplar gelmiş anlamadım doğrusu.
Tabii ki kimse dört dörtlük değil ama örnek ver bakalım o küçücük şey nedir?
Arkadaş tavsiyesi alıyorsan ma. Lsın zaten. Sı. Ğır. Belki erkonda gözü var ma. L. Dinleme kimseyi.
Ne olması lazım, dövüp sövmesi aç bırakıp odalara kapatması 3 çocukla dul bırakıp başka kadına mı gitmesi lazım adama yol vermek için
Kanka küçücük hata dedim farkındaysan iyi oku iyi
Kkahpelik bir öpücükle başlar, bunu unutma
Aileni ve kalbini dinle ve seni canı gönülden gerçekten iyliğini isteyen arkadaşlarını
ahahaha şerro kız arkadaş problemi haklısın cidden
Onlar sizin mutluluğunuzu çekemediği için böyle diyorlar sakın inanmayın onlara hatasız insan olmaz
Bir insan 7 sinde neyse 70 indede odur yani essege ne anlatırsan anlat essek Yıne essek
Bu mantıkta kadınlar 35-40 yasında evlenemedigi icin kahrından ölüyor
Bunu diyenlerin kendileri de hatasız ya sanki
Doğru diyorlar
Hata affetmek enayiliktir.
Aynen kusursuz insan yok
Kimse dört dörtlük değil
Sende her boku anlatma ozm ya da otur evinde edebin ile illa orp olacaksınız
Olmayacak tabi
Haklısın itaat et mutlu ol
Farkındalık dolu bir soru tebrikler
O kadar ciddi bir MESELEYE değindin ki👏
Kimsenin sözü ile kimseyi silmeyin