1 yılO kişiliğe bağlı bence güven problemi olur ama doğru kişi çıkarsa karşılarına oda güveni sağlarsa içinde hiç bı sıkıntı olmaz mesela bende ihanete uğradım ama şuanli sevgilim guvenide çok güzel inşa etti çokta güzel seviyoru doğru kişiyi bulunca her şey düzeliyor
13 Yorumla- 1 yıl
Ama ne kadar süre sonra kıza güvensin
- 1 yıl
Guvendin
- 1 yıl
Valla biraz uzun sürdü ne yalan söyleyeyim 5 ay sonra falan iyice güvenmeye başladim hicbi yanlisida olmadı çünkü bana
En İyi Cevaplar
İhanetin acısı geçse de izi geçmez reis ondandır. Güven çok kolay kaybedilen ve tamiri İhtimaller ötesinde olan bir şey sonuçta
18 Yorumla- 1 yıl
Ama bu kadından kadına değişmezmi siz direk böyle şeysiniz sadece 1 kere aldatilmiş olun 5 yıl boyunca bütün ciddi ilişkilere hayır diyorsunuz ama biz kızlara 5,6 ay yetiyor yinede ciddi ilişkiye adım atiyoruz
- 1 yıl
Belkide acı çekmek istiyorsundur? Belkide bu kendi kendine verdiğin bir cezadır
2 buçuk yıl geçmiş o boktan hissiyat gecmediyse o kız geri gelirse kabul edersin sen buna adım kadar eminim çünkü kız sana ne gibi bir hasar vermiş olabilir ki en fazla aldatma. Onuda 2bucuk yıl içinde unutursun - 1 yıl
Allah bahtını açık etsin.
- 1 yıl
Unut onu onun bıraktığı boktan hisle yaşama Allah mutlu etsin de geç A*k ya tamam anladık sevdin ama yanlış insanmış nasibin olsaydı gitmezdi Allah uygun görmemiş bu işte bir şey varmış böyle düşün çekinme de sende gönlünü yollara çıkart sev birisini sevgini ver doğru kişiyi tanı ona ver eskide kalma düşünme bile gelip geçti duman gibi bir düşün hem seninde kaderinde birisi yazılıdır o kadına da haksızlık etme s et
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Ben o ihanete defalarca kez uğrayanı da gördüm.
152 Yorumla- 1 yıl
Mesela şoyle adam defalarca aldatiliyor okey tamam ama bı 5 yıl boyunca asla ciddi ilişki yapmıyor ama kızlarda böyle değil bizde 5 6 ay da geçse hatta toparlanma süresi kısa sürerse yine bütün tuşlara basarız neden iste
- 1 yıl
Başka denizlere yelken açmaktan ne anlamaliyim aciklarmisin
- 1 yıl
Exten bir bok olmaz bana göre böyle ama çoğu kız exsinde haberin olsun
- 1 yıl
Tamamı demiyorum ama gerçekten ex hep akılda kalıyor kızlarda bunu unutma sakın belkide ilk aşkıdır ne kadar aldatsa da bak şoyle bir algı oluşuyor sonuçta o beni aldattı ve bana geri döndü affetmeliyim algısı sonuçta artik aldatmaz döndü çünkü benim gibi birisini bulamadı algısı var ki bu çok yanlış 1 kere aldatan kişi 20 defa aldatır istese kızlar bunu pek idrak edemez (bazı kızlar)
- 1 yıl
Hep sadakatli ol hiç bir zaman sadakatini kaybetme bu devirde sadakatli insan çok az sende o azinliğindan ol olki karşıdaki kendini sorgulasin.
- 1 yıl
Yanlış insanlar için üzülme kendin kaybedersin kendini sorgularsin
Tecrübe kazandın öyle düşün.
Bırak o kızlarda başkalarının altında olmaya devam etsin
- 1 yıl
İnsanları fazla ciddiye alma ve çok dikkat etmen gerekiyor yanlış kişiye sevgini verme bunu ilk günden anlaman gerekiyor 2 ,3 güzel kelimeyle hiç bir şeye inanmaman gerekiyor kendini geliştir sonra aşık ol bu daha çok sana yardımcı olucaktir
- 1 yıl
İyi niyetli ol aslın olsun ama herkesede olma yani sana meyve vermeyen bir ağactan ne bekliyorsun ki ne kadar hani cabalasanda kendini süründürsende o sana vermicek hiç bir şey her zaman düşün bunu insanlar bak heleki bu devirdeki insanlar çok kötü herkes birbirini kullanip atmak peşinde önemli olan zor gününde yanında olup hiç gitmeyen kızdır zaten sen bunu hissedersin bak ilk günden beri doğru bir insan kafana şüphe koymaz aksine umut koyar
İnsanları tanımak çok kolay artık sen de tanı kötü ol demiyorum sadece herkese karşı iyi niyetli davranma fazla verme ona bir şey
Sonra iyi niyetini suistimal ederler - 1 yıl
Bu zamana kadar zaten kötü olmamak için inat ettim ve inat etmeye de devam ediyor olduğumdan iyi niyetimden şüphem yok ama sorun şu ki işte tam olarak herkesin birbirini kullanıp atma peşinde olduğu bir devirde olduğumuzun farkındalığına sahip olduğum için gelecekte aşık olmak isteyeceğimden bile artık emin değilim diyorum.
- 1 yıl
Aşık olmak senin elinde bir şey değil emin ol
Gönül işi bu kalp sevdimi seviyor ama çokta kalbini dinlemiceksin işte o anda önemli olan bu mantığinida dinlemen lazım çok düşünme ve korkma o kadar düşündüğün gibi olmaz - 1 yıl
Çok garip gelecek ama ben duygularımı da kontrol edebilir oldum ki misal vereyim benim ilk sevdiğim kişinin gerçekten ortalamanın altında bir tipi vardı ama karakterinin o dönemler iyi olduğunu zannettiğim için kendisine yüz vermiştim ya da bir başka örnek vereyim, 3. eski sevgilimle çok sallantılı bir ilişkimiz oldu ama çok fazla ayrıl-barış yaşamamıza rağmen birçok konuda onu anladığım için affetmek istiyordum ve tüm bu eylemleri bazen istemsizce yapsam da doğrusu hiç pişman olduğum eylemler değildi.
- 1 yıl
Ama senin bir yanlışın var bu ilişkilerde sen çok çaba sarf ediyorsun ve çok alttan alıyorsun bunu bırak çünkü sen tek taraflı ilişki yaşıyorsun farkettiysen ve kız hani böyle seni bırakır gider biraz soğuk ol ve karşıdakine sözünü geçir o sana hep gecirmesin düşün bunu.
- 1 yıl
Napmistin ve neler olmadi
- 1 yıl
Aldatmaya meyilli davranışlar sergilediği için özetle sert tavırlar sergilemekle birlikte bir noktada birkaç kez ayrılan genelde ben olmuştum ve son aldatılma olayımdan sonra da 6 ay kötü etkisinden çıkamasam bile en sonunda yine de kızı affetmeye karar verdim, sonrasında saçma bir sebepten dolayı birkaç kez ayrılmaya başlayan en sonunda o oldu ve son ayrılığından sonra da yeni sevgili yaptı, yani kısacası ben her ne kadar hem merhametli hem sadakatli olsam da o sürekli başkasıyla birlikte olmak için elinden geleni ardına koymamış gibi görünüyor, durum bu.
- 1 yıl
Bir kere bak şüphe düşmüş sende aldatmaya meyilli davranışlar sergiledi demişsin sen bu kızı asla affetmemeliydin bır kere senden sonra hemen başkasını bulmasi hatta araması bile aldatma sayılır
Böyle kişilere 2. sans verme birde seni bu kadar üzen birine neden 2. şans veriyorsunki gece yatıp aglamana sebep olan kişileri affetme.
- 1 yıl
Kimseyi düzeltmeye çalışma tamammi annesi babası duzeltememis onu sen niye duzeltiyorsun birde sadakat olmasa ilişki olmaz bunu ilk baştan zaten düşünürsün ilişkiye başlamadan.
Kimse değişmez bak herkes aynı kalır belki rol yapar değiştim diye ama öyle değildir ayrıldıktan sonra yine aynı kisiliklerine dönerler - 1 yıl
Olsun sadakati aynı olmamış
- 1 yıl
Aslında bir noktada bu sallantılı süreçler geçtikten sonra gerçekten ilgili olmaya başlamıştı ama onu etkileyen şey, benim ona hatam ya da onun bana hatası olmadı, ailesi ile eski kankası yüzünden ayrılmamız oldu ki tekrar o flörtöz hallerine döndüğü an o oldu işte ki bir daha da asla onu eskiden toparlamayı başarmış olduğum gibi toparlayamadım.
- 1 yıl
Anlamıyorsun sen bu kadar büyük sevgiye arkadaşımı engel oldu arkadaşı geldi kız değişti yok öyle dünya kızda birisi gelsinde artık çıkım şurdan eski ben olim diye takla atmadiysa gel yüzüme tükür senin o kadar çabanın gördü sonra hemen tek bir kişiyle değişti hay ya
- 1 yıl
Hakkını yememem lazım o zor olaylarda kız da bana ulaşmaya çalıştı, bir noktada hayatım tehlikeye girmesin diye böyle bir karar aldı ki ben onun için risk almaya hazırdım o günler bile ve o gerçekten buna müsaade etmedi artı olarak kız zaten eski benliğini özlüyor çünkü o dönemler geçirdiğimiz vakitler cidden güzeldi fakat onun bana gerçek bir ilgisi olmadan o vakitler geri gelmeyecek olduğundan kız da bunun farkına vardığı için biraz da saldı çünkü gerçekten artık eskisi gibi değil, mesela eskiden ilgili, ona özgü hallerime çok düşerdi ama şimdi tiksiniyor, çocuksu falan geliyor, değişmiş cidden.
- 1 yıl
O zaman boş ver bekleme artık unu bak o Kendi yoluna bakmış sende Kendi yoluna bak düşünme bile onu çünkü bitti ya hani artık bir daha o yüzden diyorum yoksa sen diyorsan illa oldururum düşün
- 1 yıl
Ya kızın duyguları hiç stabil değil, çok iyi tanıyorum onu birisiyle olmayınca (ki olduramayacak biliyorum nereden bildiğimi sorma), yarın öbür gün o yazdığı ilk kişi yine ben oluyorum ve kendisi de kabul ediyor ki cidden başında ben olmadığım zaman kızın algıları sapıtıyor, ben olduğumda akıllıca kararlar verebiliyor, beni dinliyor yani, normalde onu bitirdim ki bitirmemin sebebi kendisinin böyle bir karar alıp başka sevgili yapmasıydı, yoksa onun için hala çabalardım aslında.
- 1 yıl
Anladım neyse sen kafanı dağit biraz çok düşünme
- 1 yıl
Uyu hadi
- 1 yıl
Rica ederim de sende geliştir ama kendini dediklerimi yap işine yaricsk cidden diyorum
- 1 yıl
Oda iyi bak onunda bı katkısı ooulir ciddrnn güzel mantı kurmussunbakdevam ey boylr
- 1 yıl
Nneysevben uyim
- 1 yıl
Konuşuruz daha sonra
- 1 yıl
Keşiş ne demek
- 1 yıl
Aahahahshhshs
- 1 yıl
Anladim
- 1 yıl
Ol ol iyi bosey galiba aynenn çok uykum var sonra konuşuruz bunu sende uyunsaat kaçt oldu yazık ya
- 1 yıl
Ya aslında ben seni rahatsız etmemek için yazmadım unutmadım yani aklımdaydı fakat konuşabiliriz ve bugün çok girmedim islerim vardı
- 1 yıl
Girdim buraya ama çok girmedim
Gizli Üye(18-24)1 yılÇoğı erkeklerde ilişki örneği; önce eğlenmelik gördüğü kızla takılmak ister daha sonra baktı ki ciddilik arar.
O zmn da kendisi her naneyi yemesine rağmen temiz gördüğü bir kızla evlenmek ister.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Kumsal, bu gerçekten hassas bir konu ve duygusal anlamda zorlu bir durumdan bahsediyorsun. İhanet, birçok insan için kalıcı bir yara bırakabilir ve bu da genellikle güven problemlerine yol açar. İnsanlar incindiklerinde, benzer acıları tekrar yaşamak istemezler ve bu yüzden kendilerini korumak adına duvarlar örerler. 🙁
Erkekler ya da kadınlar fark etmeksizin, duygusal tecrübe kişiden kişiye değişir. Kimi insanlar bir kez aldatılsa da sevgiyi ve güveni tekrar bulabilirken, kimileri daha temkinli olabilir. İlişkilerde güvenin zamanla yeniden inşa edilebileceğini unutmamak önemli. Peki, bu durumda sen olsan nasıl hissederdin? 👀💕00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
1 yılÇünkü toplum olarak böyle yetiştirildik. İhanet eden kızdan kimseye kadın olmaz algısı hakim. Hak vermiyorda değilim bir kere yapan yine yapar
111 Yorumla- 1 yıl
Bak 1 kere yapan yine yapar diyorsun fakat bu kadın aynı kadın olmicak sonuçta erkekler sadece atıyorum 1 kere aldatilsin 5 yıl boyunca ilişki düşünmüyorlar
Ama biz kızlar aldatilalim 5 6 ay sonra yine ciddi ilişkiye adım atarız erkeklerde umut yok - 1 yıl
Bizim ülkede erkeğin aldatılması cinayet sebebi olabiliyor. O nedenle tekrar aynı duruma düşmemek için ince eleyip sık dokuyor. Kadın bu durumu erkek gibi namusu şeref meselesi olarak görmez aradaki fark bu
- 1 yıl
Peki sence o erkek neden ciddi ilişkiden bir süre uzak durupta neden takılmayı tek geceliği sever bu karakteri kirletmezmi? ya da ilerdeki gerçek aşkını kaybetmezmi
- 1 yıl
Bir müddet için evlilik ve ciddi ilişkiye ara vermek istiyordur. Evlenme ihtiyacı his ettiği an uygun bir var ise? Yeniden başlayabilir
- 1 yıl
Gerçek aşkı bulursa zaten bırakmaz. O güne kadar günü birlik ilişki yaşamak istiyordur. Karakterin kirlenmesi konusu erkek bu konuda kadından çok farklı düşünür. Bunu kirlenmişlik olarak algılamaz
- 1 yıl
Ne olarak algılar?
- 1 yıl
Normalleştirir dersen olmaz çünkü biz kadınlara gelince böyle bir şey yaparsak o***pu sayiliyoruz
- 1 yıl
Haklısın biz toplum olarak her konu da olduğu gibi bu konuda da iki yüzlü yüz. Erkek olarak yemediğimiz nane kalmaz. Kadın yapınca o***pu yaftası yapıştırırız o***pu luğun daniskası budur
- 1 yıl
Ye kendin yapmayacaksın yapıyorsan da. kadın yaptığın da ses etmeyeceksin
- 1 yıl
Bu yani budur başka açıklaması yok.
- 1 yıl
Çapkın Kadınlara o***pu yakıştırması yapan erkeklerin yüzüne yüzüne vur. Biz o isek bunun beterini yapan siz ne oluyorsunuz?
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılUmudumuz kalmadı kumsal Antalya yaşıyorum ama bana göre 1 insan bile yok umudum var ama o güveni verecek bir kişi bile yok azımıza sıçıldı
02 Yorumla- 1 yıl
Umarım bulursun.
- 1 yıl
Nasip yok
- Aşk İlişkileri konusunda 697 cevap paylaştı.
1 yılErkek kadın farketmez. Çünkü onun beynine bu şüphe tohumunu ekmiş oluyorsun aldatarak.
01 Yorumla- 1 yıl
Mesela şöyle düşün bir erkek aldatİldiktan sonra neden yıllar boyunca ciddi ilişkiyi kabul etmezki
Biz kızlar ihanetten sonra bile 5 6 ay ya da artık ne zaman toparlanirsak yinede ciddi ilişkiye kapımız açık oluuor ama erkekler 5 yılda geçse yapmıyorlar neden
Öyle olması gerekiyor çünkü
00 YorumlaGuvenmek boyle bisey cunku
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 956 cevap paylaştı.
1 yılneye umudumuz kalmıyor
03 Yorumla- 1 yıl
Ciddi ilişkiye
- 1 yıl
sallamayan bile var bu durumu yaptığın genelleme doğru değil bence
- 1 yıl
Çoğu öyle
Çünkü neden kalsın
00 Yorumla
1 yılBunu açıklardim da neyse boş ver
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 618 cevap paylaştı.
1 yılGüven meselesi
10 Yorumla
1 yılİnsandan insana değişri bende bu
02 Yorumla- 1 yıl
Mesela şoyle bir erkek sadece 1 kere aldatilsin atıyorum 5 yıl boyunca ciddi ilişki yapmıyorlar
Ama biz kızlara 5 6 ay yetiyor toparlandiktan sonra yine ciddi ilişkiye adım atiyoru - 1 yıl
Değişiyor bence herkes de aynı değil
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne