• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Aldatan erkekler neden pişman olmaz?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
10
Yapay Zekaya Sor

Sonunda kadına kitlemiş resmen durumu

Aldatma Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Biscolatagirl
    Biscolatagirl Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

"Sevgilim ama şu hale gelmemizin tek sebebi benim aldatışım değil senin yetersizliğindi."

Bu cümle çoğu aldatan erkek kadın fark etmez kendini rahatlatma biçimi olduğundan pişman olmazlar.

2
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Çünkü vicdanlarını rahatlatmak zorundalar yoksa kendileriyle baş başa kalınca kendilerine bile tahammül edemiyorlar

• Biscolatagirl
      Biscolatagirl
      1 yıl

Aynen öyle. Kendileri de yaptıkları haltların farkındalar tabi. Uzak olsunlar.

• Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Amin 🙏🏻

• Biscolatagirl
      Biscolatagirl
      1 yıl

✨💫

En İyi Cevaplar

• Yalniž_kadîňn
    Yalniž_kadîňn Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı.

Bende aldatıldım ve k*pek gibi pişman oldu , umrumda değil ama

1
    13 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

En azından pişman olmuş

Yorumla
    • Yalniž_kadîňn
      Yalniž_kadîňn
      1 yıl

Görsel yazıyı şimdi okudum, bunların hepsi aldatmak için fırsat yakalayıp nefsine hakim olamayan zayıf karakterli insanların vicdanını rahatlatma bahanesi... Karakteri olan insan heycanın , ilginin, sevginin bittiğini fark edince devam etmek yerine ilişkiyi bitirir. Hayatında devam eden bir ilişki varken başkasıyla olabilen insan her pisliği ve kötülüğü yapabilecek yapıdadır çünkü saygı yok hak yok adalet duygusu yok

Yorumla
    • Yalniž_kadîňn
      Yalniž_kadîňn
      1 yıl

Yaparken pişman olmayan yakalanınca pişman olsa ne , at çöpe gitsin 😅

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Çok haklısınız bende aldatılma acısını yaşamış bir insanım aylarca kendimde hata aradım ilgisizmiydim neden diye sonra idrak ettim karşı tarafın haysiyetsizliği yüzünden olduğunu acı bir şey Allah kimseye de yaşatmasın

Yorumla
    • Yalniž_kadîňn
      Yalniž_kadîňn
      1 yıl

Sevmeye geçinmeye gönlü olan sorunlarını çözmek için çabalar bir başkasına giderek tatmin olma bencilliği ve nankörlüğü yapmaz. Durumun seninle hiç bir alakası yok.. aç gözlü benci insan sendromu ihanet

Amin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Öyle gerçekten ama her ne olursa olsun aldatan insanın pişmanlığını görmek insanın kalp ağrısını biraz hafifletiyor ben bunu göremedim tam gerçi beklemiyorum da aldattığı insanla olan bir insanın pişmanlığını beklemek kendime olan hakarettir

Yorumla
    • Yalniž_kadîňn
      Yalniž_kadîňn
      1 yıl

Ama pişman olacak çünkü aldatarak gittiği kişi ona hep güven sorunu yaşayacak ve bu ilişkilerine bir süre sonra illa yansıyacak. Zaten aldatmaya eğilimli bir insan hayatına kim girerse girsin belli bir alışkanlık kazandıktan sonra heycanını yitirip bir başkasına tekrar yönelir. Bu tarz insanlar genellikle düzenli ve ömürlük ilişki yaşayamaz. Hayatından çıktığı için şanslısın. Allah bize hayatımızda kime değer verdiğimizi hep göstersin, ki değmeyen insan için yıllarımızı boşa harcamış olmayalım. Yanımda biri olacaksa fırsatını bulunca bana yanlış yapmadığını gördüğüm biri olsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Sizi tebrik ederim çok güzel bir olgunluk seviyesine ulaşmıssınız acınız sizi güçlendirmiş doğru söylüyorsunuz ben hep şöyle telkin ediyorum kendimi demek ki Allah daha iyisi için kalbimi saklıyor yoksa neden üzülmemi istesin? Muhakkak ki daha güzel bir şey beni bekliyor bunun içinde güçlenmem gerekiyordu bu noktayı sağ salim az yara ile atlatırsam bir üst seviyeye geçicem inşallah bence siz geçmissiniz ben öyle hissettim

Yorumla
    • Yalniž_kadîňn
      Yalniž_kadîňn
      1 yıl

Aldatıldığımı ilk öğrendiğim de dediğim tek şey şu oldu, onunla devam et senden alacağım en güzel intikam bu olur dedim. Çok şaşırdı anlam veremedi sözlerime,
      hayatında biri varken seninle olabilen bir kadın kaliteli bir kadın değildir bu kadının kendine saygısı yok böyle biri sana çok güzel haksızlıklar yaşatır. Benimse doğrularımı senin yanlışların değiştiremez bu yüzden ben sana gereken kötülüğü yapamam dedim.

Sonrasında o kadının aynı anda bir çok erkeği idare ettiğini öğrendi bunun öncesinde iletişimi kesmiş ve pişman olmuştu zaten ama bunu öğrenince çok daha fazla pişmanlık yaşadı

Evrenin tamamen enerjiden oluştuğu bir gerçek kişi kötü enerji yayiyorsa bu onun kötü işler yapmasından kaynaklı ve inan evrenin cevabı da bu kislere aynı şiddetle oluyor

Zerre canını sıkma kendini güçsüz hissetme hayat sana senin gibi biriyle ödül verecek ve sen iyi ki diyeceksin.. bu sözümü unutma 😊

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Siz çok kaliteli bir şekilde ayrılmıssınız duygularınız değil mantığınız ağır basmış bende durum tam tersi oldu ayrılmak için beni kendisi zorladı ilgisizlikleriyle en sonunda kendisinden ayrıldım sonra içime sinmedi bir şeyler muhakkak var dedim ve hesabında bir kız gördüm kızın boynunda bana aldığı kolyeyi görünce anlamıştım aldatıldığimi sonra kiza konusma tarihlerimizi verip daha fazlasini duymak istiyorsan beni ara konusalim dedim sonra kız beni aradiginda telefona eski sevgilim çıktı kizin ismide benimle ayni bizi rahatsız etme dedi o anki şokla ben kaliteli ayrılma bile yapamadım içimde kaldı söyleyeceklerimi yuttum ve ikisini engelleyip hayatıma devam ettim onlar da ayrilip barıştılar habire şu an ne haldeler bilmiyorum ama bende şöyle güzel bir şekilde lafımı söyleyip ayrılmak isterdim çok zayıf davrandım

Yorumla
    • Yalniž_kadîňn
      Yalniž_kadîňn
      1 yıl

Bence kaliteli bir ayrılma yapmışsın. Hiç bir şey söylemeden engellemen çok daha kaliteli bir davranış. Sana bu şekilde davvranan birine ne söylersen söyle anlamazdı ve üstüne seni suçlu ilan ederek kendini kötü hissettirirdi. Ona söyleyeceğin her şey kendini bir şey sanmasına neden olmaktan başka bir işe yaramaz , öfke de karşıyı gereğinden fazla kale almak demektir.. Kale almamak hiç miş gibi davranmak karşı tarafa verilecek en güzel cevap oluyor zaten

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Haklısınız 🙏🏻 zaten daha sonra kendisi sürekli telefonda arayıp tüm sinirini kustu bense sakin kaldım sakin kaldıkca dahada sinirlendi tepki vermedikce dahada gözüme soktu ilişkisini herkes layık olduğu insanla olsun inşallah en güzelleri bize de nasip olur bundan sonra diyelim 🤍

Yorumla
    • Yalniž_kadîňn
      Yalniž_kadîňn
      1 yıl

🙏🏻💛

Yorumla
  • Inspired006
    Inspired006 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

En azından dürüst bi davranış değilmi bitirmesi burada kim haklı kim haksızın bi önemi yok

0
    14 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bitirdikten sonra arkasından senin yetersizligin diye konuşan bir insanı da aklamazsın ya

Yorumla
    • Inspired006
      Inspired006
      1 yıl

Aralarında be geçtiğini bilmiyorum dem duygusal bakıyorsun tabiki hiç bi kadin aldatilmayi hak etmior ama erkeği geri çeviren cinselik yaşmak istemeyen bir çok kadin var benim düşüncem muhtemelen gurururuna dokunmustur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Zaten çoğu erkek bunun için aldatıyor cinsellik yoksa duygusal olarak bir aldatma kadınlar da oluyor ama yinede aldatılmak her şekilde çok acı verici bir durum karşı taraf sevildiğini zannederken bir sırtlanla karşılaşıyor bunun travmasının hesabını illaki Allah sorar istedikleri kadar bir sebep bulsunlar sonuç hep aynıdır

Yorumla
    • Inspired006
      Inspired006
      1 yıl

Yani kimsemin yaptığı yanina kalmaz herkes yasattığını yasıyor bence kadin da erkekte bu konuyu ciddiye alip aralardinda sürekli acık acık konuşmalı sevgi varsa her şey mümkün

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Aldatıldıktan sonra hiç bir kadın onu sindirip ilişkiye devam edemez devam edenler de ancak kendini kandırır ama dediginiz gibi sevgi varsa her şey mümkün küçük hatalar affedilir yeter ki ihanet olmasın

Yorumla
    • Inspired006
      Inspired006
      1 yıl

Yanlış ifade ettim aldatmanın af edilir bi yani olmaz sonuçta kişi bilerek İsteyerek aldatıyor bu hata değildir demek istediğim ilişkide cinseligi canlı tutulsun her iki tarafta birbirini dinlemeli ve isteklerine arzularını yerine getirmeli ozaman hiç kişiler aldatmaya yönelmez

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

İlişkide cinsellik canlı mı tutulsun seven insan için bence bu bir bahane ya ben buna inanmıyorum cinsellik yaşamak çok isteyen bir insan ciddi düşünür evlenir illa bunu sevgililik aşamasında mı sıkca yaşamamız gerekiyor ben o kişiyle cinselliği az yaşıyorum diye gidip çok fazla cinsellik yaşayabileceği insana mı gider bu mu mantık o zaman bu ilişkide mi sevgi bağı nerde demek ki o kişi beni nefsen arzularıyla seviyormuş diye düşünürüm.

Yorumla
    • Inspired006
      Inspired006
      1 yıl

Sevgilikten yasaması çok mümkün olmuyor seven insan böyle birşeyi diretmez ya da başkasına gitmez daha çok evlilikte canlı tutulmalı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bu konuda katılıyorum zaten evlilik cinsellik olmadan asla yürümez.

Yorumla
    • Inspired006
      Inspired006
      1 yıl

Bir çok sorun orada başlıyor ya yeterince konuşulmuyor ya bi taraf sadece kendini düşünüyor karşı taraf ne istemiş ne düşünmüş umursanmıyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bunun çözümü de bitirmek aldatmadan bitirmek ve öyle yeni bir ilişkiye başlamak ama erkek beyni nedense bırakamıyor yedekte tutuyor hep

Yorumla
    • Inspired006
      Inspired006
      1 yıl

Evet maalesef çoğunda bu cesaret yok yürümüyorsa adam gibi çıksın bitirsin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yok çünkü kurulu bir düzeni var evde yemeğini yapan kıyafetlerini yıkayan insan var neden bitirsin ki mantıkları bu

Yorumla
    • Inspired006
      Inspired006
      1 yıl

Evet nereye kadar ki gitti düşüncesi

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Aldatma her zaman hassas bir konu ve maalesef ilişkilerde sıkça karşılaşılan durumlardan biri. Öncelikle şunu söylemek gerekiyor ki, herkesin yaşadığı ilişki dinamikleri farklıdır ve bu yüzden aldatma durumunda kişilerin hissettikleri ya da pişman olup olmamaları değişkenlik gösterebilir.

Bazı insanlar heyecan arayışı ya da mevcut ilişkilerinde eksiklikler hissettiklerinde aldatma yollarına başvurabiliyorlar. Ancak bu, partnerin yetersiz olduğu anlamına gelmez; bu, daha çok aldatmayı seçen kişinin kendi içsel problemleriyle ilgili bir durumdur. Kimisi yaptıklarından pişman olur, yaptıklarının sonuçlarına katlanır ve hatasından ders alır. Diğerleri için ise pişmanlık devreye girmeyebilir, çünkü belki de hatalarını sorgulamak yerine suçu başkalarına yansıtmayı seçebilirler.

Bu tür durumlarda en yapıcı yaklaşım, kendi değerlerini ve ilişki beklentilerini değerlendirmek ve gerekirse bir uzmandan destek almaktır. Unutma, aldatmayı haklı çıkarabilecek hiçbir sebep yoktur. Her şeyden önemlisi kendine değer vermek ve kendini suçlamamak. ❤️

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

4

Cevap

6

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.

pişman olacak karakteri yok ki

1
    0 Yorumla
  • Yoğunbakım
    Yoğunbakım Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 73%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 967 cevap paylaştı.

Aldatılanlar intikam alıcam diye başkasına koşar oysa tek kale maç golü yedin bitti atsan da farketmez maç bitti.

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

İntikamı Allah'a bırakmak en güzeli çünkü biz ne yaparsak yapalım aldatan bir insanın canını uzun vadede yakamayız

Yorumla
  • Bayanxtehlikeli
    Bayanxtehlikeli Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Amaaan yine erkeklerin hayvanliği iste boş ver takmaya değmiyor

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Valla vicdanlarını da çok güzel rahatlatıyorlar şaka gibiler

Yorumla
    • solotest
      solotest
      1 yıl

Bir kıza tehlikeli olmak yakışır mı

Yorumla
    • Bayanxtehlikeli
      Bayanxtehlikeli
      1 yıl

@solotest gayet yakışıyor

Yorumla
  • ydsstudent
    ydsstudent Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39 , eic 100%
    1 yıl

Yani herkesin bedeni kendine ait hissenin istediğini yapar Sana ne ya

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Burası soru sorma platformu istediğimi sorarım asıl sizine boş yorum yapmaya gelmeyin şuraya

Yorumla
  • Alperenn22
    Alperenn22 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24
    1 yıl

Ben f*ck bile aldatmiyorum ya bunlar niye böyle

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Kadınlar aldatmıyor mu sanki

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ama şu an erkekleri konuşuyoruz.

Yorumla
  • Hümeeyraaaa
    Hümeeyraaaa Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Ezik cogu

1
    0 Yorumla
  • bsrtpl
    bsrtpl Takip Et
    Master Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.

gurursuzlar.

1
    0 Yorumla
  • scorpion026
    scorpion026 Takip Et
    Master Yaş: 40
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 29,1b cevap paylaştı.

nasılsa aşkım diye affediyorsunuz :D

0
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Affedenlerden değilim ama çoğu kız affediyor maalesef...

Yorumla
    • scorpion026
      scorpion026
      1 yıl

sebebide bu zaten

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Maalesef ama ihanette affedilmez ya ihanetle ayrılık olmayacaksa başka neyle olacak

Yorumla
    • scorpion026
      scorpion026
      1 yıl

onlar dayak yese bile susar hastanelik olunca ayrılırlar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Buda kendini sevmemekten kaynaklanıyor var öyleleri biliyorum yadırgamak istemiyorum umarım akıllı davranmayı başarırlar

Yorumla
    • scorpion026
      scorpion026
      1 yıl

çok akıl verdik hala uyarıyoruz dinleyen yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

O zaman oda o kişinin imtihanıdır bazen sadece bizim akıl vermemizle olmaz demek ki o kişi oradan sınanacak

Yorumla
    • scorpion026
      scorpion026
      1 yıl

evet ama ALlah insanlara akıl irade zeka beyin vermiş

Yorumla
  • solotest
    solotest Takip Et
    Xper 1 Yaş: 24
    1 yıl

Neden olalım?

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Doğru haysiyet yoksa neden olasınız?

Yorumla
    • solotest
      solotest
      1 yıl

Haysiyet mi bıraktınız ulan bir sürü efendi erkeğin kalbini kırdınız şimdi ilahi adalet

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Herkesi neden bir tutarsınız anlamıyorum ki komik oluyor cidden yaşınız 22 den küçük gibi ciddiye almak istemiyorum sizi

Yorumla
    • solotest
      solotest
      1 yıl

Yoo 22 yim neden

Yorumla
    • solotest
      solotest
      1 yıl

Herkesi bir tutarım çünkü şu hayatta bir sürü yalnız efendi erkek gördüm kızlar sevmiyor ve biz siz kızlara beddua edip ahh ediyoruz ilahi adalet allah da bizi dinliyor başınıza kötü bir şey gelsin istemiyorsanız efendileri kırmayacaksınız

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Aldatan erkekler neden pişman olmaz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkekler neden sonradan pişman olur? 6 cevap verildi
Aldatan erkekler pişman oluyor mu? 9 cevap verildi
Erkekler neden sonradan pişman oluyor? 19 cevap verildi
Aldatan erkek neden pişman olmaz? 7 cevap verildi
Erkekler hiç pişman oluyor mu? 9 cevap verildi
Erkekler neden pişman olcağını bildiği bir yola girer? 2 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Mükemmel biri misiniz?
  • Saplı banyo lifleri kullanır mısınız?
  • Sevgiliniz size “Ay ne çirkinsin” dese tepkiniz ne olur?
  • Aşk değiştirir mi?
  • Gün içerisinde yaklaşık ne kadar süre internettesiniz?
  • “Su içsem yarıyor” diyor musunuz?
  • Askılı giyinir misiniz?
  • Üniversite diploması gerçekten iş bulmanın tek yolu mu? Yoksa başarı için farklı anahtarlar mı gerekiyor?
  • Kitap kültürünüz var mı? Ne kadar kitap okudunuz?
  • Kadınların emeği ile yaptığı bir giysiyi giyer misiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨