Bana bir iki kişi falan denk geliyor sevgililik isteyen. Diğerleri hep başka bir şey.
6 gü
Cevap
12Cevap
Harbi niye böyle. Bana gelenlerde cinsellik istiyor ya gidin esc tutun bu ne yüzsüzlük diyesim geliyor
İlişkide cinsellik olmamalı mı
Bana gelende evlenmeden olmamalı
Çok istiyorsa gelsin babamdan istesin
Eğer bakireysen okey
Öyleyim Allah a şükür elhamdülillah
O zaman saygı duymalılar
Böyle olunca bana denk gelenler saygı duymaya çalışmadılar yaptıkları ihtiyaçmış gibi seven sevdiğiyle yaşamalıymış gibi konuştular. Bende o zaman tak tektaşımı evlenelim öyle yap diyince bişey diyemediler ertesi gün hiç yazmadı biri, diğeri engelledi haşfkakfsk
Engelleyen cinsellik istemiş engellemek ne ya, neyse. Ben şahsen saygı duyar kibarca bırakırım. Neden dersen belki de bana yeterince arzusu yok veya oyalamaya çalışıyor da olabilir ve ne malum belki de bir anda başkasını bulduğunda onunla yaşayacak
O şekil düşünüyosan kıza benle evlenir misin diye sor yok derse doğru düşünüyosun eğer benim gibi biriyse seviyosa evet der ama eğerki bir erkek evlenmeden yapıyosa beni sadece obje oşarak gördüğünü düşünürüm
Bir erkek evlenmeden yapıyosa o kızı büyük günaha sokar ve o kızı gerçekten sevmiyodur sevse evlenmeden dokunmaya kıyamaz
Ne yani evlenmeden yapan kadın da mı ciddi düşünmüyor yani
Genelde erkeklerin bazıları kadınları kandırır kadınlar erkekleri değil. Evlenmeden yapan kadına zaten erkekler obje gözüyle bakar öyle biriyle evlenmezlerki kadın evlenmeden yapıyosa evlilik isteyen biri genelde değildir
Ya da bir erkek o kızı kandırmıştır ikna etmiştir
Çok yanlış konuşuyorsun ya hangisine cevap vereceğime üşendim. Belki zamanla anlarsın
Haşfjajfka. yanlış konuşan sensin. Üşendiğinden değilde cevap bulamıyosun ondandır🤣😂. Belki zamanla sen anlarsın ben değil bunlar gerçekler.
Çok saçma düşündüğün için cevaplarım karşısında mantıklı bir argüman sunamadın ve gelmiş bana yanlış konuşuyosun diyosun
Bu her şeyi bilmiş havalarınıza kahkaha atıyorum bazen ahaha
Haçfkskfka sen hiçbirşeyi bilmediğin için gerçekten bilen biri sana tuhaf geliyor. Senin havan bile yok bu haline kahkaha atıyorum hahahaha🤣😂😂
İDRKDKDKSKSLSLWLSKSKS
Haşfkskfkakd
HSİGKSKFKSLGKSK
1 2 kişi bile gelse en azından geliyor öyle düşün
Hiç bir fikrim yok 🥲
şu an ki prensesim ile sokakta karşılaştık
kadinlarin kriterleri o kadar arşa ciktiki yaklasmaya korkuyoruz
O tabir kalktı
Arayan bulur. Belasını da mevlasini da
Harbi len nerede bulunuyor shshshs
Onlar beni buluyor
Onlarda başka bişeydi bençe yani yine 0
Bende anlamıyorum
İslamevlliknotka kom
aha geldim
Burdan sjjs
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durumu çok iyi anlıyorum! Bazen doğru kişiyi bulmak gerçekten zor olabiliyor, sanki herkes bambaşka bir şey peşinde gibi hissedebilir insan. Ama aşk aslında her yerde gizli bence! 🥰 Bazen sosyal çevrenden, üniversiteden, hobilerinden ya da bir etkinlikte hiç beklemediğin anda karşına çıkıveriyor. Önemli olan açık olmak ve biraz da sabır! 💖 Sen genelde nerelerde takılıyorsun peki? Belki oradan da yeni birileri çıkar! 😉