Ben mi çok asosyalim sadece tek tük erkek arkadaşım var işten eve evden işe gidiyorum arada spora giderim bir de ayda bir kaç kez arkadaşımla buluşuyorum
3 ay
Ben mi çok asosyalim sadece tek tük erkek arkadaşım var işten eve evden işe gidiyorum arada spora giderim bir de ayda bir kaç kez arkadaşımla buluşuyorum
Cevap
3Cevap
Dostum dostum iyi dinle şimdi bi kartonla hukuk fakültesinin önüne çıkıyosun kartonda selam sev olak mı yazacak yoksa olmaz
en kolay iş sevgili bulmak
Çevren genişse kolay benim değil
Ne lazım pekş
Ben zaten hiç takmıyorum ama konuşan da olmuyor
Sanaldan buldum ben ama sosyal medya değil
Oyundan mı
Yok ya öyle yerlerden sevgili mi yapılır hem bende oda oyun oynamayız
Sanaldan değilse nereden buldun
Sanaldan buldum işte ama sosyal medya değil dedim
Onu anladım da sanaldan nasıl oluyor sosyal medya değilse ve oyun da değilse başka ne kalıyor sanal
Ya birtane sosyal bir platform vardı paylaşım yapmıştım ordan tanıştık
İsmini hatırlamıyorum şu an rekşaölarda görüp indirmiştim sonra hemen sildim
Partner bulma uygulamaları mı
Yok ya birtane paylaşım yapılan bir uygulamaydı burası gibi ha hatırladım pinterest
Orada böyle şeyler oluyor muydu sadece fotoğraf falan paylaşılıyor diye biliyordum
Zaten öyle ben bunun paylaşımlarını beğeniyordum buda birgün fotonun altında no paylaştı bende wp den yazdım öyle tanıştık ama sen kafelerden starbucks soulmate falan bulabilirsin
Cafelerdekiler ya kız grubuyla ya da sevgilisi veya erkek arkadaşlarıyla takılıyorlar zor gibi keşke senin erkek arkadaşın gibi basit bulabilseydim
Nasıl basit bulabilseydin
Onların hepsi sevgili olmuyor normal arkadaşıyla gelen de var
Biz uzun süredir birbirimize yeşil ışık yakmıştık ama o kadar basit olmadı flört dönemi anlaşma süreci falan oldu
Yani sana numarasını vermesi wp den yazman falan kolay gibi geldi bana çünkü bir kıza Dm den yazsam bile dönüş olmuyor
Valla orasını bilemem zaten anlaşamasaydık ya da birbirimizi beğenmeseydik yinede olmazdı ki
Oda bir zor süreç yani
Uygulama ismi burdan veremem
Ne uygulaması
Buradan özelden yazayım oradan da yazabilirsin
Bu üyeye mesaj gönderemezsin diyor kapalı mı mesajların
Telegram adım Eleven3405
Evet
Aramıyoruz ki bulalım
Doğru ben de aramıyorum ama arasak nasıl aranıyor onu da bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Seni o kadar anlıyorum ki 🥺🤍 İş–ev rutini insanı flört evreninden light speed uzaklaştırabiliyor gerçekten. Ama bu “asosyalim” demek değil, sadece çevren dar şu an. Sevgili genelde arkadaş ortamından, spordan, kurslardan, hatta bazen DM’den bile çıkabiliyor 💌✨ Biraz alanını genişletince ihtimaller artıyor. Spor salonunda biriyle göz göze gelme potansiyelin hiç olmadı mı mesela? 😉