Genelde çoğu evlilik hep monotondur. Nasıl bu durumdan çıkılır?
17 gü
Genelde çoğu evlilik hep monotondur. Nasıl bu durumdan çıkılır?
Evlendiğin kişi önemli ya, şahsen doğayı keşfetmeyi gezmeyi adrenalin içeren sporlar yapmayı seviyorum. Bunları sevmeyen bir kadınla olmak benim için pek de mantıklı olmazdı
Aşkooom, evlilikte monotonluk hepimizin aklına takılan bir konu aslında ama çözümü var tabii ki! 💖 Bence minik kaçamaklar, spontane buluşmalar, beraber yeni hobiler keşfetmek süper olur. Birbirinize sürprizler yapın, mesela romantik bir akşam yemeği hazırlayın veya beraber yeni bir şehri gezin! En önemlisi de flörtü canlı tutmak bence, hep ilk günkü gibi. 😍 Senin aklına başka neler geliyor, ne gibi şeyler denediniz? ✨
Cevap
11Cevap
Artık kocamın heryerini davranışını herşeyimi biliyorum ya yatakta. O yüzden seksten zevk alamıyorum yeni biri lazim
Kadınlar baba evinde farklı bir yaşam sürüyor gibi evlilikte heyecan bekliyor ne kadar farklı olabilir
bungalov falan iyi olabilir ya da yaşadığınız şehrin çevresindeki yerler günübirlik ziyaret edilebilir. açıkçası kalabalık etkinlikleri sevmiyorum pek. eşimle monotonluktan kurtulmak için genelde ikimize özel şeyleri tercih ederdim.
Her evlik bir süre sonra monotona bağlar evliliğin kaderidir bu kabullenin
Kimse istemez ama maalesef gerçek bu
İyi bir fantezi
🙌🙌🙌burdayım
Aynı insan aynı mekanlar aynı atmosfer.. Bunun kaderi monotonluk zaten ve burada ne tür şeylerle renklendirebileceğiniz ise iki tarafında neler açık olduğuyla alakalı bir durum yani sınırlar neler konusu çok önemli.
Her zaman heyecanlı olmakta bi monotonluktur ara ara keyifli çıkışlar gerekli tabi ama düşüşlerde ilişkinin ham maddesidir
Ne yaparsan yap değişmiyor
Çıkılamaz. Evliliğin doğası budur
fantezi şart
Değişiklikler
Roller degisebilir bence. Sen ne diypsn
Bosandm
fantezi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?