Evliyim ama monotonluktan gram haz etmeyen bir insanım. Karşımdaki insanın sıkıldığını fark ettiğim anda ben daha çok sıkılıyorum. Monotonluğun önüne nasıl geçilir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMonotonluktan sıkılıyorsan ya da daha doğrusu hiçbir şey yapmamak sevdiğin kişi ile yan yanayken seni sıkıyorsa burada asıl sorun sıkılmak olmayabilir. Şahsen ben bu durumu anlayamıyorum nedir yani bu önceden eşlerin her gün yapacak bir sosyal aktivitesi mi vardı? Ya da senin hayatın önceden çok mu aktivite doluydu? Her günün farklı mıydı? Neyse bence asıl sorun bu düşünce tarzında insan sevdiği kişi ile olduğu zaman bu gereksiz şeylere kafa yormamalı. Bunun yüzünden ilişki evlilik bitiren insanlar var. Susmaktan bir şey yapmamaktan ya da aynı şeyleri yapmaktan sıkılmamalı en azından bu aşk konularında... Bu düşünceyi bırak başta sonra zaten düzelir.
01 Yorumla
Soran+1 yılŞu an tam anlamıyla bir monotonlun söz konusu değil. Fakat burada sadece kendimi değil eşimi de düşündüğüm için yardım istedim. Yaşlarımız çok genç ne onun ne de kendimin hiçbir heyecan olmadan farklı aktiviteler olmadan dümdüz yaşayıp ölmemiz istemiyorum. Adamı boşayayım demiyorum hayatı ikimiz için nasıl daha heyecanlı nasıl daha eğlenceli hale getiririm bunu soruyorum
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba, bu durum genellikle belirli bir süre yaşanmışlığı olan insanlarda kaçınılmaz, ilişki ne kadar kaçarsanız kaçın rutine biner.. Fakat en aza indirgemek için birlikte güzel aktiviteler yapabilirsiniz, tabi ki neleri seviyorsanız ona göre belirlersiniz.. Bana kalırsa mutfağa girip birlikte yemek yapmak bile ilişkiye tat verebilir.. Onun haricinde kendi sosyal yaşamlarınız da olmalı.. Yani her şeyi birlikte yapmak zorunda değilsiniz.. Siz de eşiniz de bireysel takılmalısınız zaman zaman.. Böylelikle boğmamış olursunuz birbirinizi.. Ayrıca monotonlaşmayalım diye kafanıza çok takıp eşinize de baskı yapmamalısınız.. Keyifli günler..
11 Yorumla
Soran+1 yılTabiki bu telaşa girip ilişkiyi iyice zora sokma ihtimalimiz de var fakat ben önceden ne yapacağımı bileyim ki en uzun sürede ne kadar çok eğlenceli aktiviyeler yaparız, ne kadarr çok hayattan tat alırız bunu planlamaya çalışıyorum. Yemek yapmak çok gğzel fikirmiş tatlı ufak bir aktivite olabilir teşekkür ederim 🙏 😊
+1 yılEninde sonunda monotonlaşacak ama monotonluktan bu kadar korkmamak gerektiği kanısındayım. Sürekli yeni bir şeyler üretmek imkansız. Yeni yerler görmek veya yeni hobiler hem zaman hem maddiyat ister. Yeni bir diziye başlamak bile birlikte yapınca güzel ve heyecanlı gelmeli , yoksa zor
08 Yorumla
Soran+1 yılEskiden izlediğimiz ikimizin de sevdiği dizileri izliyoruz, gezmeyi vs çok seviyorum o pek hoşlanmadığını söylüyor ama farklı yerlere gittiğimizde benden çok daha fazla eğlenebiliyor bizim esas problemimiz tabuları. Yeni yerler yeni aktivitelere karşı malesef çok önyargılı. Yanlış anlaşılmaması adına söylüyorum maddi anlamda bir sıkıntımız yok çok şükür ama her zaman yeni bir yere gidip bir restoranda yemek yemektense doğayla iç içe olmayı, daha az maliyetli fakat samimi aktiviteleri daha hoş buluyorum
- +1 yıl
Gezmeye vakit bulabiliyor musunuz yeterince?
Soran+1 yılİşinden dolayı malesef ki bulamıyoruz. Bulduğumuz zamanlarda da zamanımızın yarısı onu ikna etmekle yarısı da onun gittiğimiz yerde benden daha çok mutlu olmasını izlemekle geçiyor arası yok malesef 😂
- +1 yıl
Kaç yıllık evlisiniz çocuk düşünüyor musunuz çocuk olursa hayat tamamen tepetaklak oluyor ve odak noktası o oluyor
Soran+1 yıl4 senelik evliyiz ve çocuk düşünmüyorum açıkçası
- +1 yıl
Çocuk olana kadar ne yaşarsanız kâr sonrası biraz şey oluyor nasil desem.. demiyim neyse 🙈😂 ben bekârım ablam ve abimin evliliğine göre yorumluyorum
Soran+1 yılDeyin lütfen çünkü eşim çok fazla çocuk istiyor ama bana çocuk fikri hiç sevimli gelmiyor ne yalan söyliyim 😂
- +1 yıl
Evlilik aşkı çocuk da evliliği öldürüyor net 😮
+1 yılMonotonluğun ilacı hayatında değişiklikler yapmak. Üşenmemek lazım. Karşı tarafın mutluluğu vazife olmalı. O mutlu olunca bende mutlu oluyorum. Sonra dönüp o da beni mutlu ediyor. Bu bunlardan sadece biri.
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız, zor ama sürekli ufak tefek de olsa değişiklikler olmadan monotonluğun kurbanı olabiliriz 😂
- +1 yıl
Aynen 😄
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
22Cevap
O monotonluk bir kez icine coktu mu bir daha da asla gecmiyor. Git gide esinden uzaklasiyorsun. Sonra pismanlik başlıyor kendine bile itiraf edemiyor insan. Artik eve bile girmek istemiyosun. Esini gormek dahi istemiyosun boyle bir dongu icine giriyor insan ve sonunda ipler kopuyor
03 Yorumla
Soran+1 yılAyyy içimi kararttınız vallahi 😂 ama çok doğru bu hisse kapılınca kurtulmak çok zor olsa gerek
Soran+1 yılÇok sağolun umarım kimse yaşamaz
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılBirlikte spora gidebilirsiniz ya da dans kursuna. Gezmek görmek istediğiniz şehirleri gezin hatta ülkeleri.
01 Yorumla
Soran+1 yılBence de en büyük ilaç farklı sosyal aktiviteler sanırım teşekkür ederim 🙏
Merhaba,
Evlilikte ilişkide monotonluğun önüne geçilmez, monotonluğu da sevmelisiniz!00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 900 cevap paylaştı.
+1 yılSosyal çevrenizi genişletin. Yeni yerler görmeye , yeni aktiviteler yapıp, birbirinize olan güven ve saygınızı koruyarak ilerleyin
02 Yorumla
Soran+1 yılSosyal çevreyi genişletmek de çok güzel bir fikir, yeni insanlarla kuracağımız arkadaşlık ilişkileri sohbet etmek için yeni konular belki yeni aktiviteler keşfetmemize yardımcı olabilir. Teşekkür ederim 🙏 😊
- +1 yıl
Rica ederim. Eğer çocuğunuz yok ise eşinize kışkırtıcı süprizler yapın
+1 yılTek taraflı hisse zor birine göre normal diğerine göre monotonsa zor
02 Yorumla
Soran+1 yılTamamen böyle. Bana göre monoton ona göre doğal bir durum
- +1 yıl
Sende benim gibisin desene... damdan düşenin halinden yine damdan düşen anlarmis
+1 yılfarklı şeyler denemek film izleyin beraber ağaç ekin kitap yazin birlikte
02 Yorumla
Soran+1 yılEvimizde her türlü sebzenin meyvenin fidesi var ve bu da benim isteğimle yapılan bir aktivite sonrasında kendisi de çok hoşlandı fakat gerisi gelmiyor
- +1 yıl
valla bı salıncak kurun bahçeniz varsa
+1 yılİşte bu yüzden bu konuyu sık sık sevgilime açyorum. En korktuğum şey.
07 Yorumla
Soran+1 yılSiz mi ben mi rüyalarıma giriyor bir gün benim için sıradan bir insana dönüşecek diye
- +1 yıl
O hiç korkmuyor nedense. Siz de bendensiniz demek.
Soran+1 yılBenim eşimde korkmuyor hatta bunun çok normal olduğunu söylüyor. Ama bana göre heyecan biterse herşey biter
- +1 yıl
Biz de bazı konuları daha henüz açık açık konuşmaya başladık. Nişan olacağı için ben açmaya başladım artık daha doğrusu. Başka çiftler neler yapıyor neler konuşuyor diye merak ediyorum ama reelde açılamayacak konular...
- +1 yıl
Sizin yaşlar kaçtı?
Soran+1 yılHerrrşeyi evlenmeden önce konuş bence. Evlenince beklentini karşılamazsa hayal kırıklığına uğrama
- +1 yıl
Özelden yazar mısınız bana bi?
Aşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı. Kendinize ait , özel zamanlariniz olsun. Anlatacak birşeyler çıkar..
06 Yorumla
Soran+1 yılBu fikri destekliyorum, yapışık ikiz gibi olmanın hiçbir manası yok
Soran+1 yılKesinlikle eş olmak sürekli kontrol etmek veya hakkında herşeyi bilmek olmamalı. Zaten bir insan hakkında merakınız kalmazsa ilginiz de kalmıyor
Soran+1 yılAynen öyle, buna kesinlikle katılıyorum
Hiçbi fantaziniz yok mu. rahat konuşabiliyo musunuz
05 Yorumla
Soran+1 yılTabiki her isteğimizi dile getirebiliyoruz
Soran+1 yılYatak odasında ikimizde yeniliğe çok açığız sorun cinsellikte değil malesef
+1 yılYeni heyecanlar katmanız lazım, mesela bir erkekle sanal s*KS, ya da cinsel iliski
06 Yorumla
Soran+1 yılBaşka bir erkekle mi
- +1 yıl
Evet bu asik olmak degil sadece cinsel birliktelik
Ve bunu bir cok cift yapiyo ben bir kere denedim hemde kocasinin yaninda
Soran+1 yılBu ikimiz açısından da mümkün değil 😂
- +1 yıl
Sebeb
Soran+1 yılHer manada tek eşlilikten yanayız, fantezi de olsa bizi heyecanlandırmak yerine birbirimizden soğutur
- +1 yıl
Kocanın hosuna bile gider bence
+1 yılnasıl günler geçiyor bil. eden pek fikir ver. ek doğru olmaz da zaten gizlisn ulasilmaz ☹️
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnune gecmeye calismayla oluyosa sknti var kurtulamzsiniz monotonliktan
09 Yorumla
Soran+1 yılOlduktan sonra daha büyük sıkıntı bence 😂
Cevap sahibi+1 yılUgrsamamak daha iyi ugrasip yapamamamak hayal kirikligi da getirir :D
Cevap sahibi+1 yılOha ne yazmisim
Cevap sahibi+1 yılGizlenim bari
Soran+1 yılBu yoruma çol güldüm 😂😂 en azından emeğim boşa gitti diye yanma diyorsun 😂
Cevap sahibi+1 yılÇol mu güldün :D
Soran+1 yılÇokkk çokkk 😂😂
Cevap sahibi+1 yılSen boyle guler yuzluyken o evde monotonluk olmaz icin rahat olsun :D iyi geceler
Soran+1 yılAyy çok teşekkür ederim size de iyi geceler 🙏 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbazan olacak ama yatak süprizleri yapın plansız ve fantazili
02 Yorumla
Soran+1 yılSadece seksle mi monotonluktan kurtulurum, bana bunun dışında birşeyler lazım
Cevap sahibi+1 yılberaber vakit geçirin mesela orman tarzı bir yere gidin kahvaltı yapın beraber yürüyüş yapın ama parkta olmaz orman tarzı sessiz olmalı
Farklı hobiler yapmak. Gitmediğiniz yerlere gitmek mesela..
07 Yorumla
Soran+1 yılİşi gereği böyle bir imkanımız çok az oluyor
Soran+1 yılÇok memnun olurum, 😂
Soran+1 yılEdicem bolll bolll hemde 😂
+1 yılBence ufak ufak heyecanlar katmalı iki tarafta hayatına..
010 Yorumla
Soran+1 yılİşte bu heyecanlar neler olabilir
- +1 yıl
Birbirinizden haberli bir şekilde biriyle flörtleşmek olabilir mesela..
Soran+1 yılMalesef bu onun açısından da benim açımdan da felaket olur 😂
- +1 yıl
Neden ki kontrollü olduktan sonra ne sakıncası var? Biz yaşadık..
Soran+1 yılİkimizden birinin, ki şu an en sıkılmış taraf benim, Allah korusun heyecan katayım derken gönlü kaysa 😂 gerçekten felaket ve olamayacak birşey de değil
- +1 yıl
Yok ya bence danışıklı olursa frenlersiniz.. bir de yaşayacağın güzel şeyleri bir düşün istemez misin 😉
Soran+1 yılMalesef hiç benlik değil 😂
- +1 yıl
Hiç fantazinde mi yok 😉
Soran+1 yılTabiki olması gerektiği kadar var fakat farklı insanlarla görüşme gibi bir fantezimix yok
- +1 yıl
Hayal olarak da mi yok 😀😊
+1 yılZor geçilir neler monoton hayatında
00 Yorumla
+1 yılfarklı şeyler deneyerek
08 Yorumla
Soran+1 yılMesela?
- +1 yıl
abla bunu mu söylim ne yapmıyorsanız onu yapın :D
Soran+1 yılAhhaha 😂😂 yani heyecan katacak ne olabilir diye sordum başlığı açma sebebimde bunları öğrenmek zaten 😂
- +1 yıl
e yani bunu aşabileceğiniz yer yatak odası düşün işte :D
Soran+1 yılKeşke sıkıntımız orda olsaydı, fiziksel sorunları çözmek daha kolay oluyor 😂
- +1 yıl
ahaha sıkıntı nerde peki
Soran+1 yılSıkıntı genel olarak monotonluktan korkmam. Yani onu gördüğümde bir arkadaşımı görmüş gibi sıradan duygular hissetmek, hissettirmek istemiyorum
- +1 yıl
bunu da oturuo konuşun o zaman :D
Fanteziler ve oyunlarla belki
04 Yorumla
Soran+1 yılSadece bu heyecan yatakta kalsın istemiyorum malesef
Soran+1 yılCıvıl cıvıl bir insanım tabiri caizse fakat eşim çok ağır başlı olabiliyor bazen frekansı tutturamıyoruz 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçemezsin 4 senedir moton evlilik yaşıyoruz.
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSadece yatak odanı canlandır.
Cevap sahibi+1 yılSürekli dib Dibi olmayın. Kendinize özel zaman ve yalnız kalacak ortamlar yaratın.
Cevap sahibi+1 yılKaç senedir evlisiniz.
Soran+1 yılSadece heyecanın orda kalmasını istemiyorum, açıkçası flörtöz bir insanım ama gözüm eşimden sonra kimseyi görmedi. O tatlı heyecanları çok özledim bu yüzden monotonluğun tamamen üzerimize çökmesinden korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılAçtım gizliliği gel
Cevap sahibi+1 yılÇökecek zaten kaç senedir
Evlisiniz.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılFarklı ortamlar edinin.
011 Yorumla
Soran+1 yılİşi nedeniyle malesef çok zor
- +1 yıl
Memur mu? Çalışma saati ne kadar
Soran+1 yılSabah 8 akşam dükkanı ne zaman kapatırsa, esnaf kendisi
- +1 yıl
22 yaşımdayım eşe ilgiyi de ben öğretmiyeyim enişteye
Soran+1 yılValla biraz öğretsen harika olur çünkü kendisi evlenmeden önce tam bir deli dolu aşk adamıydı evlendikten sonra memura dönüştü 😒
- +1 yıl
Amaca ulaşınca mı böyle oluyor acaba anlamadım ki 😄
Soran+1 yılÇoğu evli çiftte bu problem varmış bilsem evlenmezdim 😂
- +1 yıl
Evliliği o yüzden değil de düşünmüyorum zaten ya miss gibi rahat özgür 😄
- +1 yıl
Sen sıkılıyorsan burdan muhabbet edersin canın sıkıldıkça enişte ile renk istiyorsan onun çözüm bulması lazım işten vakit ayırması gerek
Soran+1 yılMalesef çözümğ yok sanırım bu durumun 😂
- +1 yıl
Bilemicemmmm artık 😄
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Tangoya gidin
12 Yorumla
Soran+1 yılÇalışma saatleri elimi kolumu bağlıyor, bana kalsa dolu dolu anadolu programı yapacağım eşimle 😂😂
Sıkıntı ya 🙄🙄
018 Yorumla
Soran+1 yılÇokkk 😒
Soran+1 yılKonuştum hatta biraz ilgisizlik de var, boşanmayı bile dile getirdim. Heyecan yoksa ilgi yoksa yapamam dedim. Ama malesef çok fazla değiştiremedim durumu
Soran+1 yılArtık taktik değiştirdim öyle yapıcam sanırım 😂
Soran+1 yılTren kaçarsa çok geç olacak çokkk 😂
Soran+1 yılHiç sanmıyorum öyle birşey yapsa gizleyebilecek bir insan değil pek yalan söyleyemez 😂
Soran+1 yılİkizler 😂
Soran+1 yılNeden ki 😂😂
Soran+1 yılÇok dengesiz derler genelde kaçmak lazım derles ama ilk defa iyi birşey duydum 😂😂
Soran+1 yılAhaha vallahi ilk kez böyle bir yorum aldım 😂
+1 yılFarklılık mi istiyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılFarklılık heyecan
01 Yorumla
Soran+1 yılİşte bunları nasıl yaşayabiliriz, cinsellşkten bahsetmiyorum malesef herkesin aklıma ilk bunlar gelmiş ama ben beraber vakit geçirdiğimizde arada sırada olsa farklı duygular hissetmek istiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurcun ne?
05 Yorumla
Soran+1 yılİkizler
Cevap sahibi+1 yılİkizler şeytan olur yaa 🙈 ama kocan ben değilim malesef 😈
Cevap sahibi+1 yılMonotonluktan harcanıyor çılgın ruhun kötü olmuş valla
Soran+1 yılValla keşke birazcık deli dolu bir insan olsaydı öyle mutlu olurduk ki 😒
Cevap sahibi+1 yılDeli dolu az gelir ikizlere 😂 çılgın olması lazım tabuları olmamasi lazım 😈
+1 yılYatakta tabusuz ol
00 Yorumla
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği