22 yaşındayım ve hâlâ hangi erkeklerin güvenilir olduğunu anlayamıyorum. Hep kandırıldım... biraz deneyimlerinizden veya bilgilerinizden bahseder misiniz bu konuda
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 22 yaşındayım ve hâlâ hangi erkeklerin güvenilir olduğunu anlayamıyorum. Hep kandırıldım... biraz deneyimlerinizden veya bilgilerinizden bahseder misiniz bu konuda
İçine sinecek en başta. Daha sonra söyledikleriyle yaptıkları bir olacak. Sözünün arkasında duracak. Seni mutlu edecek, güvende hissettirecek ve o güveni içinde hissedeceksin. Diğer türlüsüyle olmaz
Canım benim, seni çok iyi anlıyorum bu konuda yaşadığın hayal kırıklıklarını. 😔 Gerçekten güvenilir ve ciddi birini bulmak bazen zorlu bir yolculuk olabiliyor. Bence en önemlisi, birinin sadece sözlerine değil, davranışlarına da bakmak. Sözleriyle yaptıkları tutarlı mı? Sana karşı her zaman dürüst mü? 🤔
Mesela, zor zamanlarda yanında mı duruyor, yoksa hemen kaçıyor mu? Gelecek planlarında seni nereye koyuyor, bunu sana hissettiriyor mu? Küçük detaylar çok şeyi anlatır bence. Kendine değer veren ve seni önemseyen biri, her zaman hissettirir kendini. Senin bu konudaki ilk önceliğin ne oluyor genelde? 🥰
Cevap
9Cevap
Onun istediği biseyi Sen istesen bile isteye Red et. Sana olan ilgisini davranışını izlenimle
hiç bozulmuyo ama sonra garip konuşuyor
Manuple ediyor değil mi
evet ve öyle yapınca kendimi suçlu olmasam bile suçlu hissediyorum
O zaman güvenilir biri değil
Açık olayım aşk ve arzu farkını anlamanız lazım
Ve kesin surat ile büyük erkek ile olmaz
erkeğin geçmişi de önemli. senden önce 10 kişiyle sev olduysa 11. olarak kalmazsın mesel
benden önce kimse olmadı
buna rağmen kandırdıysa şaşırtıcı.
kandırmak dediğim sadece cinsel isteği için ve bana olan merakı yüzünden sıkılmadan aylarca konuştu benimle ve fotoğraflarımı aldıktan bir süre sonra artık sıkılmaya başladı ve iletişimi azaltarak her şeyi bitirdi
Anladım kötü olmuş. BEnce çevresiyle tanıştırıyorsa bağlarını güçlendirecek şeyler yapıyorsa sana güveniyor ve senle gelecek düşnüüyor demektir. Gelecek düşünmüyorsa zaten güvenilir değildir bence
yapmıyor maalesef...
o zaman sen de düşünmeyi bırak seni hak edecek bunları yapacak biri zaten bu soruyu sordurmazdı sana
çok teşekkür ederim bunları söylemeniz moralimi düzeltti:)
rica ederim sevindim moralinin düzeldiğine :D
😊😊
Sözlere fazla ilgi meraklisi olmayin güvenmeyin konuşmalara inanmayin yapilan icraatlara inanin
Cinselik geveleyip duran tipler zaten cöp
sana deger verdiğini hissetmiyorsan güvenilmezdir.
tam hissediyorum derken tek sözüyle içimi şüphe dolduruyor
şüphen kaybolana kadar güvenme
ama sanırım o bana güveniyor ve emin değilim sadece şüpheci mi davranıyorum yoksa gerçekten güvenmemeli miyim
herzaman şüpheci davranmalısın, güveni vermek erkegin sorumlulugu
ama hep şüpheci davranmak kötü olmaz mı?
her sözü yalandır demedim kii, O sana güvenilir oldugunu ıspaladıktan sonra şüphen kalmaz diyorum.
anlıyorum... sadece bana güvenen birine güvenmemek.. benim suçlu olduğum anlamına gelir diye düşünüyordum
bazen suçlu olursun.. bazen de aklın yokmuydu nasıl kandın inandır derler.
ne yapacağımı gerçekten artık bilmiyorum gitmek isteyen birini yanımda tutmaya çalışmakta saçmalık... ve 9 ay falandır konuşuyoruz ve ne onun nede benim arkadaş veya aile çevremden hiç kimse birim beraber olduğumuzu asla bilmedi... aylarca kimseyle konuşmadım bu konuyu
9 aydır neler yasamıssın böyle, ve hala güvenmediysen artık güvenemezsin kii
çocuğa takıntılı mıyım yoksa seviyor muyum hiçbir fikrim yok ama ondan ayrı kalmak rahatsız ediyor
sendeki durum biraz alıskanlık olmus galiba, sevdiğinden emin olamamak bunu düsündürdü.
aslında söylediğin mantıklı ayrı kalmaktan korkmam bundan dolayı ola bilir
ve özür dilerim kafanı şişirdim:)) ama anlatacak kimsem yok
ayrılmaktan korktugunu sanmıyorum, ayrıldıktan sonra ne yapıcagını bilmemek ve belirsizlik zorlayabilir. yine de 1 hafta kadar yalnız kalıp kendini toplaman sana iyi gelicektir.
yapmaya çalışacağım... çok teşekkürler
önemli değil😊 bana güvenip anlatman beni mutlu etti. inş daha iyi günlerin yakındır.
umarım (:)😊
iyi geceler😊
iyi gecelerr
Sor karar vermek
Konuşarak anlarsın
Nasıl kandırıldın?
uzun bir süre sevgili oldum konuştum. daha fazla ilerledik ve artık özel fotoğraflarımızı bir birimizle paylaşmaya başladık. ilk o hep karşılıksız yaptı borçlu hissettim ve fotoğraflarımı onunla paylaştım... ama bir süre sonra ayrılmadan bile iletişimi kesmeye başladıj
Neden kendini paylaşma gereği duyuyorsun?
seviyorum çünkü ve kaybetmek istemiyorum
Kaybetmemek için, kendinden taviz vermene gerek yok.
öyleyse isteyerek kaybetmeli miyim?
Eğer karakterine uygun değilse, kaybetmen en mantıklısı.
anladım...
Hm valla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?