22 yaşındayım ve hâlâ hangi erkeklerin güvenilir olduğunu anlayamıyorum. Hep kandırıldım... biraz deneyimlerinizden veya bilgilerinizden bahseder misiniz bu konuda
20 gü
22 yaşındayım ve hâlâ hangi erkeklerin güvenilir olduğunu anlayamıyorum. Hep kandırıldım... biraz deneyimlerinizden veya bilgilerinizden bahseder misiniz bu konuda
İçine sinecek en başta. Daha sonra söyledikleriyle yaptıkları bir olacak. Sözünün arkasında duracak. Seni mutlu edecek, güvende hissettirecek ve o güveni içinde hissedeceksin. Diğer türlüsüyle olmaz
Canım benim, seni çok iyi anlıyorum bu konuda yaşadığın hayal kırıklıklarını. 😔 Gerçekten güvenilir ve ciddi birini bulmak bazen zorlu bir yolculuk olabiliyor. Bence en önemlisi, birinin sadece sözlerine değil, davranışlarına da bakmak. Sözleriyle yaptıkları tutarlı mı? Sana karşı her zaman dürüst mü? 🤔
Mesela, zor zamanlarda yanında mı duruyor, yoksa hemen kaçıyor mu? Gelecek planlarında seni nereye koyuyor, bunu sana hissettiriyor mu? Küçük detaylar çok şeyi anlatır bence. Kendine değer veren ve seni önemseyen biri, her zaman hissettirir kendini. Senin bu konudaki ilk önceliğin ne oluyor genelde? 🥰
Cevap
9Cevap
Onun istediği biseyi Sen istesen bile isteye Red et. Sana olan ilgisini davranışını izlenimle
Manuple ediyor değil mi
O zaman güvenilir biri değil
Açık olayım aşk ve arzu farkını anlamanız lazım
Ve kesin surat ile büyük erkek ile olmaz
erkeğin geçmişi de önemli. senden önce 10 kişiyle sev olduysa 11. olarak kalmazsın mesel
buna rağmen kandırdıysa şaşırtıcı.
Anladım kötü olmuş. BEnce çevresiyle tanıştırıyorsa bağlarını güçlendirecek şeyler yapıyorsa sana güveniyor ve senle gelecek düşnüüyor demektir. Gelecek düşünmüyorsa zaten güvenilir değildir bence
o zaman sen de düşünmeyi bırak seni hak edecek bunları yapacak biri zaten bu soruyu sordurmazdı sana
rica ederim sevindim moralinin düzeldiğine :D
Sözlere fazla ilgi meraklisi olmayin güvenmeyin konuşmalara inanmayin yapilan icraatlara inanin
Cinselik geveleyip duran tipler zaten cöp
sana deger verdiğini hissetmiyorsan güvenilmezdir.
şüphen kaybolana kadar güvenme
herzaman şüpheci davranmalısın, güveni vermek erkegin sorumlulugu
her sözü yalandır demedim kii, O sana güvenilir oldugunu ıspaladıktan sonra şüphen kalmaz diyorum.
bazen suçlu olursun.. bazen de aklın yokmuydu nasıl kandın inandır derler.
9 aydır neler yasamıssın böyle, ve hala güvenmediysen artık güvenemezsin kii
sendeki durum biraz alıskanlık olmus galiba, sevdiğinden emin olamamak bunu düsündürdü.
ayrılmaktan korktugunu sanmıyorum, ayrıldıktan sonra ne yapıcagını bilmemek ve belirsizlik zorlayabilir. yine de 1 hafta kadar yalnız kalıp kendini toplaman sana iyi gelicektir.
önemli değil😊 bana güvenip anlatman beni mutlu etti. inş daha iyi günlerin yakındır.
iyi geceler😊
Sor karar vermek
Konuşarak anlarsın
Nasıl kandırıldın?
Neden kendini paylaşma gereği duyuyorsun?
Kaybetmemek için, kendinden taviz vermene gerek yok.
Eğer karakterine uygun değilse, kaybetmen en mantıklısı.
Hm valla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?