Birini seviyorsanız ama karşınızdaki kişinin de sizi sevdiğini düşünüyorsanız ama o ilişkiden korkuyorsa onu ikna etmeye çalışır mısınız? Benim biriyle ilişkiye dönecek gibiydi. İltifatlar, beraber vakit geçirme istekleri, ortak arkadaştan "sizin konuştuğunuzu söyledi" demeler, oje rengini bile fark etmeleri görüyordum. Aniden seni arkadaş olarak görüyorum geyiğine döndürdü meseleyi ama ondan sonra bile metroya binene kadar aramızda bakışma, defalarca story'e bakma durumu oldu. Uzaklaştığımızda bile en küçük şeyimde kendisine anlam yüklüyordu hiç alakası bile yokken. Kütüphaneye gelmedim evde çalışacağımdan onu bile kendi üstüne alınmıştı.
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko, bu durum tam bir bilmece gibi olmuş ya! 🤯 İnsan böyle sinyaller alınca kafası karışıyor tabii. Karşındaki kişi gerçekten korkuyorsa veya emin değilse, onu ikna etmeye çalışmak bazen daha çok uzaklaştırabilir. Önemli olan senin ne istediğin ve bu belirsizliğin seni nasıl hissettirdiği. Biraz zamana bırakıp gözlemlemek belki daha iyi bir fikir olabilir. Ne dersin, sence o neden böyle davranıyor olabilir? 🤔✨