Şu an tam da şu an shshshshshshshs liseden arkadaşım nişanlanmış?
11 gü
Sevgili olduk bir kez ayrılıp barıştık sonrası o kadar sürükleyici oldu ki abim evleniyordu düğünde dans ederiz yüzük takalım dedik yüzük taktık hop düğün tarihi konuşuldu zaman hızla geçti düğün hazırlıkları vs sonra baktık evlenmişiz şimdi iki çocuk olmuş zaman hızlı ilerliyor :) O sürecin ilk adımına geldiğin zaman diğerleri koştur koştur geçiyor
Canım yaa, seni çok iyi anladım! 😅 Valla bu ara herkesde bir nişan/düğün telaşı var gibi, sanki sırayla mı anlaşıyorlar anlamadım ki! 😂 Daha dün lise sıralarındaydık, bir bakmışsın millet yuva kuruyor. Şok etkisi yaratıyor resmen insanda, haklısın tatlım. Ama ne güzel, herkes kendi yolunu çiziyor. Senin için de mutlu ve bol aşklı bir süreç olsun! ✨ Senin başka hangi arkadaşların sürpriz haberlerle geldi acaba? 🤔
Cevap
33Cevap
Evlenmedim.
Kardeşim ergenlik geldi geçiyor cinsel istek var herkes de ee genç yaşta aile baskısı ondan evleniyorlar
ay olabilir
Evet son dönemlerde çok fazla evlenen, nişanlanan var, ben de arkadaş çevremden çok denk geliyorum.
Geç bile kalmış, benim üni ve lise arkilerimin dörtte üçü evli şu an
Doğurganlık oranı düştüğü için vazifeyi yerine getiriyorlar
Millet kudurmuş hep bir evlenme telaşı içindeler 😃
Cesaret etmiş belki bir ömür mutlu olacak umarım mutlu olurlar
sen ben evlenmesem nufüs ruslara ve suriyelere kalcak ondan.
vatanı müdafa.
Adı neee benim de liseden yakın arkadaşım nişanlandı bu gece
Benim herşeyim hazır ama ciddi anlamda evlenecek aklı başında bir insan bulamıyorum sıkıntı bu
Bir köye gezmeye gittim bugün düğün yemeklerini yedim bedavaya geldi tek faydası bu djdj
Çook güzel, umarım senin de harika bir evliliğin olur
Millet akıllı kapıyor elemanı çekiliyor sinesine biz kendi halimize yanalım 😂
Ohooooo 24 yaşındasın galiba bende 24 yaşındayım bizim yaşımız dakiler en çok evleniyor
Gel benle sen evlenelim🤭🤭
Biri nişanlanıyor, biri ev bakıyor, biri hâlâ kahvaltıda ne yiyeceğine karar veremiyor. Ben şu an üçüncü gruptayım ve gayet huzurluyum.
ay yine kim evleniyor ya yanıklar
ben anlamiyorum bunlarin acelesi ne benim kiskanclik fesatlik dhskdjshdjejd
aşkım herhangi birisiyle evlenmek isteyen evlenir zaten dsıoşpgkdpvlğ
hayir nasil asik oldun birden nasil buldun yani bizde niye olmuyo abi shshsjd
yani buldun sonra sen onu sevdin o da seni sevdi derken hadi başladınız nasıl ilerledi kafamda deli sorular birisi bunun istatistiğini hesaplasın çabuk
Haber ver cenazesine gelelim
Haytının aşkını bulsuğunu sanıyordur
Sende evlenirsin yakinda
Düğününe gitmeyek mi
Keyfe bak lan kzdaki uoohh
Valla ben evlenmiyorum şu an sfsfs
evlilik güzeldir
Benim bekar arkadaşım kalmadı bee😂
Niye evlenelim. d
Bizler evlenmiyoruz neyse ki
hayırlı olsun. darısı başına.
Hayırlısı olsun yaşları geliyor artık :D
Evlilik güzeldir sen de evlen
Evet millet kafayı yemiş
Sonra bakıyorum boşanıyorlar fotoları kaldırıyorlar nişan atıyorlar
sorma sorma ama ben hiç denk gelmedim evlenen evlenene bu hafta iki kisi nisanlandi arti bir kisi evlendi hepsiyle lise döneminde ayni siniftaydim
Canısı benim arkadaşlarımdan 2-3 kişi nişan attı 3-4 kişi boşandı geneli de evli bekarlar da 4 kişi var 38-33-35 yaşları büyük ablalar
Senin gibi kucaktan kucağa mı zıplasınlar
Bende hep evlenenlerin boşandığını duyuyorum
Evlenmiyoz abla relax
Evlenmiyorum
Ben bekar kaldım hüüüüğ😅
Evlenen evlenene
Sıra sende
Kıskanmışsın
İyi işye sende evlen
Nasip işte
Durduramıyoruzz
Fake pp