1 aya evleniyorum. Nisanlim surekli sen benim olacaksin. Benim kadinim olacaksin diyor. Hic birsey anlamadim amac sahiplebme mi kiskanma mi köleleştirme mi?
Yani koruma kollama iç güdüsü bu seni niye köle yapsın ki.. Seninle düzgün konuşurmu sana değer vermese evlenmedi.. Burdaki totoşlarda o kıçta yok afedersin bir kadına sahipte çıkmayorlsr çıkana da hemen şöyle böyle yap diyorlar sen dinleme kimseyi aklında karışmasın adam evleniyor seninle boşver gerisini
valla ben karşımdakinin yalnız olmadığını hissetmesi için kullanırım ama çoğunluğu böyle kullanmaz o kelimeyi sadece yatakta o işi yapmayı amaçladığı için kullanır
Evleneceği kadını tokmakci görmek ne kadar kaba bı tabir cinsel objeyi cagrisiriyor evlenecehin insani bu kadar kaba bı tanıma sigdirmak sizlere yakisir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Burda kimseyi dinleme siz mutlu olmaya bakın.. Sen benimsin diyor işte daha sahipleniyor.. Kullanma amacı olan adam yalan atar zaten..
Evet ya işi malum işe getirdiler? Peki erkekler neden boyle der yani ne hissedip diyorsunuz?
Yani koruma kollama iç güdüsü bu seni niye köle yapsın ki.. Seninle düzgün konuşurmu sana değer vermese evlenmedi.. Burdaki totoşlarda o kıçta yok afedersin bir kadına sahipte çıkmayorlsr çıkana da hemen şöyle böyle yap diyorlar sen dinleme kimseyi aklında karışmasın adam evleniyor seninle boşver gerisini
Sagol kardeş Allah seni de mesut etsin.
Amin🙏Teşekkür ederim
Masum bir şey bence. Sen de benimsen de ve ödeşin işte.
Ben utanirim.
Nişanlının telini alıp wattpad adında bir uygulama var mı yok mu kontrol et lütfen.
Hahah evet köleleştirme olabilir. İmza attıktan sonra hiçbir şey aynı kalmaz
Ne demek istedin?
genelde hayatında hiç kadın görmemiş erkek tipleri onlar
Niye sen kol saati misin de onun olacakmışsın çok saçma bununla bir ömür zor
niye herkes kötü düşünüyor? adam bence gayet romantik olmuş daha iyisi var mı bundan? hadi amaa
Evet ya işi malum işe getirdiler? Peki erkekler neden boyle der yani ne hissedip diyorsunuz?
valla ben karşımdakinin yalnız olmadığını hissetmesi için kullanırım ama çoğunluğu böyle kullanmaz o kelimeyi sadece yatakta o işi yapmayı amaçladığı için kullanır
Şaka yapıyorsun dimi? Yerin dibine girdim. bazen duyuyorum ben ciftlerden kadin dugubde artik senin kadininim diyor ya o acidan dusunmemistim.
valla o açıdan söylüyorlar acı ama gerçek
Bir daha derse bir tokat yer o zaman.
Tek taraflı değil de birbirinin olmak güzel olurdu bencs
Bak o acidan hic dusunmemistim.
Değil mi ama:)
Ne amaçla söylediğine bağlı ya sahiplenme mi başka bişey mi enişte az kro mu ne 😂
Yok kibar
Eşin olcak işte bu ne kadınım olcaksın diyo anam
Tam anlamıyla karışı olacaksın ya
Karın senin kadinin mi oluyor.
Evet tokmakçısı benim sonuçta senin ki o anlamda söylüyor
Uff igrencsiniz
Yok artik o acidan dememistir
@goktendusenucelma neden?
Benim olacaksın diyor benimsin demiyor knka iyi düşğn
Acaba evlenince insan eşine bagalnıyor ya o acidan mi dedi?
*baglaniyor
Bağlanma değil knka cinsellik demiş
Evleneceği kadını tokmakci görmek ne kadar kaba bı tabir cinsel objeyi cagrisiriyor evlenecehin insani bu kadar kaba bı tanıma sigdirmak sizlere yakisir
@goktendusenucelma argo şekilde söylesem yorum kaldırılırdı o yüzden öyle dedim
Senin kafanda onun disinda birsey olmadigindan sana hersey o geliyor herhalde.
Tamam
Çok itici geliyor bu cümle bana sorry :((
Seviyorsan problem yok sevmiyorsan sen bilirsin
Hepsi gibi, saçma bi tutum.
Abla güncelleme artık
Nasıl anlamadın ya seni sevişicem demiş yani
Ne alaka ya? Oyle olsa malum işi yapan herkes evlenirdi.
Yani istedigim gibi zikicem diyo kaç kilosun
Sahiplenme