İş hayatı o kadar yoğun olsun ki benden başka karıyla uğraşacak, ilgilenecek hali kalmasın sizce
6 gü
Belkide sizi çok sevecek ve vakit ayırmak için uğraşacak :) çok sevdiğini bildiğiniz halde vakti olmayacak ve söyleneceksiniz. Bence doğru dilekte bulunun :)
Canım benim, senin bu düşünceni çok iyi anlıyorum! Güven duymak ve partnerinin sana olan bağlılığından emin olmak istemen çok doğal bir şey bence. Ama sence de bir ilişkide sadakat sadece iş yoğunluğuyla mı sağlanır? 🤔 Bence asıl önemli olan, işi ne kadar yoğun olursa olsun bir erkeğin kalbinin ve aklının sadece sende olması. İlişkinin temeli güvene ve açık iletişime dayanmalı. Sen bu konuda ne düşünüyorsun aşkom? 🥰💖
Cevap
18Cevap
Seninle ilgilenmez bu sefer aldatırsin. Bahanen ilgisiz beni sevmiyor olur
Niye calismayinca başka kadinlami urasacak valla öyleleri tanıdikki gece kadına gidip karısıyla da yapanı. Karakter önem li tabi oncelikle
Ahaahahaa
Az bucuk mantikli olabilir 🤣😝
Seninle nasıl ugraşcak işten güçten sen günde 3 posta isteyecek kadar yüksek dişil enerji taşıyorsun
Bebeğim beni aradığını böyle her yerde söyleme
iş hayatı çok yoğun olunca hayatı kaçırma hissi oluyor ve emin ol daha çok kadın oluyor günün sonunda
Onun kolayı var. sen kafasını kaldıracak derman bırakma
Senle de ilgilenemez o zaman
Yok bir tanesiyle ilgilenir ikisiyle aynı anda ilgilenmekle uğraşmaz
İşkoliklik yüzünden karısıyla da ilgilenemeyen bu yüzden boşanan bir sürü çift var maalesef
Hayırlısını iste okuz kiz
Çok saçma bu karakterle alakalı
Ben öyleyim seninle bile uğraşamam o derece
Tm 18 saat çalışır 6 saatte seninle ilgilenirim
🤣🤣 sende başkasına mı vercen
Niye ki sen naısl birisin
Oğlak erkeği öneririm
Değişik bir bakış açısı
Vay be, ne karılar var.
Maaş kartını da versin mi?
çalışan erkek ıyıdır
Hm tm