Aşk İlişkileri Erkek istiyorım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Her tarafım kız midem bulanıyor artık erkek istiyorum nerden bukabilirim Güncellemeler+1 yıl Abaza olmayan) Erkek istiyorım? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
mi_lightning Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. 4 günde 22 erkek görüşü, bu site için bile çok düşük bir rakam olmuş :D :D Bulursun ya merak etme... 0 0 Yorumla
C4N197 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl burada kızdan çok erkek vardır. Diyebilirim ama kanıtlayamam :) 0 0 Yorumla
MarstakiJupiter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Erkekten bol ne var neden böyle gıtlık yaşadın anlamadım 0 0 Yorumla
xsarinx Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı. Sipariş verelim sizin için, nasıl bir şey istersiniz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 1.90 damarlı kollu tipi idare eder olsun saçları siyah kahve olsun Yorumla xsarinx +1 yıl Sen de heralde 1.80 Dünya güzelisin Yorumla
Bende_bileyim Takip Et Xper 6 Yaş: 47 , eic 57% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 701 cevap paylaştı. Tam yerine gelmişsin işte 😀 1 0 Yorumla
psychological Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl ERKEK yaz 3169 a kısa mesaj at. Erkek anında kapında olsun. 1 0 Yorumla
Kalemeal Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Abazadan kastın cinsellik herhalde tanıyarak öğrenirsin insanları dene şansını çıkar illa ki 0 0 Yorumla
İsmimAlper Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı. Erkek bulup napacaksın 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Sarılıcam sohbet edicem eğlenicem dertleşicem Yorumla İsmimAlper +1 yıl He flört arıyorsun yani anladım. bana sarılamazsın karantinadayım kusura bakma :D Yorumla Soran +1 yıl Karantinadayım ben de🥺 Yorumla İsmimAlper +1 yıl Aaa allah kurtarsın kardeş. Sen de benim gibi can sıkıntısından buraya sardın galiba. Yorumla Soran +1 yıl Aynen başım ağrıyo kemiklerin sızlıyo nefes alamıorum Yorumla İsmimAlper +1 yıl Bende temaslıyım ama çok feci öksürüyorum. Her yerim ağrıyordu ama geçti. Benimkisi sadece grip olabilir de yine de insan içine çıkmıyorum Yorumla Soran +1 yıl 🥺🥺🥺🥺 Yorumla İsmimAlper +1 yıl sen ağır geçiriyorsun galiba Yorumla Soran +1 yıl Galiba Yorumla İsmimAlper +1 yıl geçmiş olsun Yorumla
TheExodia Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl dm kutuna bak dolu erkek var 1 4 Yorumla TheExodia +1 yıl sanalda arıyon abazadan baska ne bulcan tokmakcııııı Yorumla Soran +1 yıl Yani abaza olmasınndemiyorum ama gerçekten sohbet etmeyi bilmiyolar saniye başı cinselik biz re sıkılıyor artık Yorumla Soran +1 yıl Sıkılıyoruz* Yorumla TheExodia +1 yıl anlıyorum senıde sekerımm sanal boyle ama verıcenkı alıcan Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Türkçeyi düzgün öğrendiğin takdirde bulursun. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Hahahaha kezbanlar klavyeden analiz yapınca kendilerini bi b*k sanıyor merak etme sandığın gibisin Yorumla
armada Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. olduğun yeri değiştir 0 0 Yorumla
321Joker123 Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl sen azmışsınnn :D 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla 321Joker123 +1 yıl ne istiyorsun peki? Yorumla Soran +1 yıl Onunla dertleşebilmek onun sırtına atlamak eğlenenilmek Yorumla 321Joker123 +1 yıl bana uyar atla sırtıma :) Yorumla
PandaaBeyy Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 855 cevap paylaştı. Dışarı çık 0 0 Yorumla
MasörMurat26 Takip Et Bilge Yaş: 47 , eic 83% +1 yıl Buyur 0 1 Yorumla MasörMurat26 +1 yıl Adam gibi yazdım. Buyur kadın Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ne için lazımdı 0 22 Yorumla Soran +1 yıl Beni korusun🥺 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl nasıl koruyacak Yorumla Soran +1 yıl O bilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl çok rahat bulursun okuldan mahalleden sokaktan ne için koruyacak ki Yorumla Soran +1 yıl Sinir olduğum kızları dövsün işte Yorumla Cevap sahibi +1 yıl erkek adam kıza vurmaz Yorumla Soran +1 yıl Sktirsin o zaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl erkek dövmez kızı Yorumla Soran +1 yıl Sinir olduğum erkekleri dövsün o zaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sen de herkese sinir oluyosun Yorumla Soran +1 yıl Olurum o benim bi parçam olsın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sevgili mi arıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Erkek kanka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl karşı cinsten kanka olmaz unut sen o fikri Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bir süre sonra aşka dönüşüyor Yorumla Soran +1 yıl Yoooo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl gözümle gördüm yoo falan değil birs üre sonra aşka dönüşüyor kankalık Yorumla Soran +1 yıl Benim niye dönmüyor mk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bir anda olacak değil ya sıkı arkadaş olmanız lazım sürekli görüşmeniz lazım uzaktan tabi olmaz bir süre sonra ibre sana kayar Yorumla Soran +1 yıl yok öylebiseu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sen öyle sanmaya devam et Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Benden söz etmişsin 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Abaza olduguna yemin edebilirim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır değilim Yorumla Soran +1 yıl Çık gizlidej Yorumla Soran +1 yıl N Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen çık kimsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Haydi Yorumla Soran +1 yıl Soruyu soran çıkamazki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıktım Yorumla Soran +1 yıl Gizlenebilirsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sebep Yorumla Soran +1 yıl Baktım işte gizlenebilirsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam Yorumla
recep48 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Tam yerindesin 😀 0 0 Yorumla
kartalgibikartal Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl yanıyorsun sen ya 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hayır gerçekten sadece dertleşebileceğim kafa dengi bi erkek istiyorm Yorumla kartalgibikartal +1 yıl çok yanlış yerde arıyorsun burdakillerin hepsi sıkıntılı kaç yaşındasın Yorumla Soran +1 yıl 18🥺 Yorumla kartalgibikartal +1 yıl daha küçüksün bulursun ama yanlış yer burası üzerler seni burda Yorumla
sexsolok Takip Et Xper 7 Yaş: 34 +1 yıl Gldim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl S €ks istemiyorum Yorumla sexsolok +1 yıl Gl hazirim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
4 günde 22 erkek görüşü, bu site için bile çok düşük bir rakam olmuş :D :D
Bulursun ya merak etme...
burada kızdan çok erkek vardır. Diyebilirim ama kanıtlayamam :)
Erkekten bol ne var neden böyle gıtlık yaşadın anlamadım
Sipariş verelim sizin için, nasıl bir şey istersiniz
1.90 damarlı kollu tipi idare eder olsun saçları siyah kahve olsun
Sen de heralde 1.80 Dünya güzelisin
Tam yerine gelmişsin işte 😀
ERKEK yaz 3169 a kısa mesaj at. Erkek anında kapında olsun.
Abazadan kastın cinsellik herhalde tanıyarak öğrenirsin insanları dene şansını çıkar illa ki
Erkek bulup napacaksın
Sarılıcam sohbet edicem eğlenicem dertleşicem
He flört arıyorsun yani anladım. bana sarılamazsın karantinadayım kusura bakma :D
Karantinadayım ben de🥺
Aaa allah kurtarsın kardeş. Sen de benim gibi can sıkıntısından buraya sardın galiba.
Aynen başım ağrıyo kemiklerin sızlıyo nefes alamıorum
Bende temaslıyım ama çok feci öksürüyorum. Her yerim ağrıyordu ama geçti. Benimkisi sadece grip olabilir de yine de insan içine çıkmıyorum
🥺🥺🥺🥺
sen ağır geçiriyorsun galiba
Galiba
geçmiş olsun
dm kutuna bak dolu erkek var
sanalda arıyon abazadan baska ne bulcan tokmakcııııı
Yani abaza olmasınndemiyorum ama gerçekten sohbet etmeyi bilmiyolar saniye başı cinselik biz re sıkılıyor artık
Sıkılıyoruz*
anlıyorum senıde sekerımm sanal boyle ama verıcenkı alıcan
Türkçeyi düzgün öğrendiğin takdirde bulursun.
Hahahaha kezbanlar klavyeden analiz yapınca kendilerini bi b*k sanıyor merak etme sandığın gibisin
Burada çok paralısını bul
bulursun burdan bi salak
Uçan balonlu kız 😂ben de erkek istiyorum.
O ortamına bizi de soksana jshdj
olduğun yeri değiştir
sen azmışsınnn :D
Hayır
ne istiyorsun peki?
Onunla dertleşebilmek onun sırtına atlamak eğlenenilmek
bana uyar atla sırtıma :)
Dışarı çık
Belediyede dagitiyorlar
Nedemek abaza olmiyan
Buyur
Adam gibi yazdım. Buyur kadın
Ne için lazımdı
Beni korusun🥺
nasıl koruyacak
O bilir
çok rahat bulursun okuldan mahalleden sokaktan ne için koruyacak ki
Sinir olduğum kızları dövsün işte
erkek adam kıza vurmaz
Sktirsin o zaman
erkek dövmez kızı
Sinir olduğum erkekleri dövsün o zaman
sen de herkese sinir oluyosun
Olurum o benim bi parçam olsın
sevgili mi arıyorsun
Erkek kanka
karşı cinsten kanka olmaz unut sen o fikri
Niye
bir süre sonra aşka dönüşüyor
Yoooo
gözümle gördüm yoo falan değil birs üre sonra aşka dönüşüyor kankalık
Benim niye dönmüyor mk
bir anda olacak değil ya sıkı arkadaş olmanız lazım sürekli görüşmeniz lazım uzaktan tabi olmaz bir süre sonra ibre sana kayar
yok öylebiseu
sen öyle sanmaya devam et
Benden söz etmişsin
Abaza olduguna yemin edebilirim
Hayır değilim
Çık gizlidej
N
Sen çık kimsin
Haydi
Soruyu soran çıkamazki
Çıktım
Gizlenebilirsin