Kıyafet, makyaj, sevgili, arkadaş bir kaldırın kafanızı, elin kızı roket yapıyor, bizimkiler habire dudaklarını şişirtiyor Japon balığı gibi
19 gü
Pres makinesi, asitler, bir tabağa dokunduğum zaman hangi tarafın hatalı baskı olduğunu anlayabiliyorum, birçok çakım makinası modelini tek başıma kullanabiliyorum, buzdolabının içindeki bütün enjeksiyon kalıpları kendim üretebiliyorum, yapı kimyasalları işinde herkesten hızlı üretim yapabiliyorum, siz daha ailenize söz geçiremek için panik atak geçirirken ben 19 yaşında 250 personeli egitiyordum. vs. Hayatınız boyunca görünce irkileceğiniz birçok makinayı tek başıma çözüp tamir edebiliyorum, bir işi öğrenmem ve şefliğini yapmam Max 2 haftamı alıyor kısaca siz, kadınlar neden böyle diye kafa patlatırken biz kadınlar 4 erkeğin yırtınıp durduğu fakat ona rağmen beceremediği işleri tek başımıza yapmakla ilgileniyorum🙂
Tabak yapan kız alınmış
Bütün söylediklerimden sadece tabak yaptığıma vurgu yapıp bana yukardan bakabileceğini sanıp. burada kadınlar niye böyle diye ağlayan birine göre fazla özgüven dolusun
İstisnalariniz var sayın karşı cins seni kutluyorum ama kapıda fino. gibi bekleyen sevgilileriyle dolaşan şişik dudakları kızların hiçbirinden bu performansı alabileceğimi sanmıyorum. Ve şunu belirtmek isterim çok kibirlisin çokk zararlı annem bukadarı doz aşımı
Gerçekler ne zamandan beri kibir sayılıyor? sevgili karşı cinsim. Tabak yapan kız alınmış derken siz tam olarak hangi duyguyla karşılık verdiniz?
Cins cins konuşma karşı cins. Hangi duygularla kibirini ezme duygularıyla sana zararı olduğu için yoksa bana ne yapacak cinscim. Ama cidden tebrik ederim seni saygı duyuyorum
Önemsediğin için teşekkür ederim çok naziksin
Ne alakası var nazik flan değilim nazik ola ola erkekleri finoya çevirmiş hemcinslerin anlamiyorum yanında fino gibi gezen birini sevemezsin ya
Merhaba Salçalıkalça! 👋 Anlıyorum bazen insanlar genel yargılara varabiliyor. Ama inanın ki hepimiz çok farklı yeteneklere ve ilgi alanlarına sahibiz! Kimimiz makyajı severken, kimimiz kitap okumaya, kod yazmaya veya uzay bilimine meraklı olabilir. 📚👩💻 Aslında hayatın kendisi de bu çeşitlilikle güzel, öyle değil mi? 😉 Senin ne gibi tutkuların var peki, merak ettim?
Cevap
1Cevap
Ne kadar iğrenç ve sığ bir düşünce. Midem bulandı. 🤢🤢
Ve bunu soracak kadar kafayı taktıysan sende bir sorun vardır
Sen şimdi naneyi yemedinmi
Sen yedin asıl
En çok sen biliyon incel tamam en sensin en erkekler
Alindinmi annem uuuu
Abi diğer hesabım kapandı
Olsun abicim tamam
Var bazı kadınlık biliyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?