Sevgilimin abisi beni tehdit edince ne yapmalıyım, intikam mı yoksa ilişkiyi mi korumalıyım?

Ailem evde yoktu, sevgilim dün geldi, bizde kaldı. Amacımız sadece tek bir odak değil, zaten öyle bir şey yaşamadık ama bizde kaldı. Zaten yakın zamanda evliliğe doğru giden bir ilişki olacak. Abisi dünden beri arayıp duruyor, açıyor, şuradayım diyor ama inanmamış belli ki. Bugün de aradığını açmadı, sonra bana mesaj atmış. Bildiğiniz tehdit, ikiniz için de çok kötü olur, senin babanla görüşürüm, işte çocuğun peşini bırak falan. Ve aramızda abisiyle hiç kötü bir şey geçmedi. Ben çok sinirlendim, sevgilim hemen onu aradı, sonra apar topar çıktı gitti. Zaten ben şu an sinirden duramıyorum, resmen beni tehdit etmiş. Ben bu durumda ne yapmalıyım, gerçekten sevgilimi çok seviyorum, gerçekten evlenmek en büyük hayalimiz inşallah en yakın zamanda. Ama şu yaptığına bakar mısınız, sevgilime de demiş ki ya babası gelse sizi görse neler olur, sonrasında sana bir şey oldu sandım açmayınca falan demiş. Daha dün akşam uyumadan önce konuştular, yani merak etme durumu falan tamamen saçmalıktan ibaret. Şu an elim ayağım titriyor ve abisinin iş yeriyle ilgili bir açık biliyorum, kumarhane işletiyorlar orada, ben bunu biliyorum. Ne yapayım, gidip polisle birlikte oraya baskın mı yaptırayım, böyle mi öcümü alayım? Ama bunu yaptırırsam da bilmiyorum, evlilik hayalim suya düşer ama bana yaptığı da alttan alınabilecek bir durum değil.

Sevgilimin abisi beni tehdit edince ne yapmalıyım, intikam mı yoksa ilişkiyi mi korumalıyım?