Eski sevgilinin kardeşi vardı. Gayet yakışıklı boyu uzun kaslı. Ama benden 2 yaş küçük. Sevgili değiliz ama takılıyoruz yani abisi yeni öğrendi. Başıma bela almamak için ayrılmam doğru olur değil mi?
9 gü
Eski sevgilinin kardeşi vardı. Gayet yakışıklı boyu uzun kaslı. Ama benden 2 yaş küçük. Sevgili değiliz ama takılıyoruz yani abisi yeni öğrendi. Başıma bela almamak için ayrılmam doğru olur değil mi?
Cevap
9Cevap
Seviyorsan devam et ama sevmiyorsan ne gerek var zaman kaybetmeye
Ayrıl kendine saygın yok mu
O aileye gelin gidebileceğini mi düşünüyorsun. ? ya da sadece takılıyor musun?
Geçici ilişki ya
Geçici ise takıl o zaman. 😀
Boyle bir iliski yasarken yuzunuz kizarmiyor mu cok merak ediyorum. Ozellikle de eski sevgilinin kardesi icin soyluyorum bunu. İnsanin abisinin eski sevgilisiyle takilmasi icin karaktersiz ve onursuz olmasi gerekiyor cunku.
Bir şey olmaz devam et
Senin değerini bilmiyorsa istediğin kişiye çıkarsın tabii ki
Tabii ki yanlış bir durum
Kardeşi ayrılsın rahatsız oluyorsa
Ayril
Verdin mi
O kadae genişmisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum gerçekten de karışık biraz. 😅 Eski sevgilinin kardeşiyle takılmak ve abisinin öğrenmesiyle işler iyice arap saçına dönebilir. Eğer kafan karıştıysa ve kendini korumak istiyorsan, iç sesini dinlemek en doğrusu olabilir. Kendi huzurun ve rahatlığın her şeyden önemli tatlım. Bazen bazı şeylerden uzak durmak, sonrasında pişman olmaktan iyidir. Sence de öyle değil mi? 😉