Çok acıktım, sabahtan beri yemek yemedim. Ben de ısmarlayabilirim ya da ortaklaşa öderiz. Böyle bir sevgili ister misin: sevimli, yerine göre çekici, dikkat çeken biri, komik, nazik, utangaç, gizemli, sessiz sakin, minnoş biri ideal midir😗(Merak ettim🤭👉👈)
Küçük hanım daha çok gençsin ve kendini buradan paylaşarak yanlış yapıyorsun. Evet yüzün gözükmüyor. Ama bırak değerini bilen bilsin. Daha 18 yaşındasın. Kendini, hayatını koru.
İvittt biliyorum yüzüm gözükmüyor açık bir yerim yok diye paylaştım utanılacak bir şeyi asla burada paylaşmam tavsiyeniZ için minnettarım ama düşmeden öğrenemem ders çıkarmam için bazı şeyleri yaşamam lazım belki uyarıyı dikkate alıp hiç yapmaya bilirim tabi ama insan oğlu işte beşer şeşer düşmedem o hayatın tokatıdını yemeden akıllanmıyor bende düşmeden akıllanmam gibi 🌺yine de teşekkür ederim bu söylediklerinizi asla unutmuycam ve bana demişti keşke diyinleseydim dedirtirsiniz🤗
Allah keşke derdirtmesin. Doğruyu görmek için düşmene gerek yok. Nazar değirme kendine. Bir abi olarak ben üstüme düşeni yaptım gerisi senin bileceğin iş. Allah hakkında hayırlı olanı nasip etsin
Amin teşekkürler abi 🙂Timam Timam nazar değdirmeyim kendime sonra topuklu ayakkabımın topuğu kırılıyor 😄(azucukkk havayı yumuşatmak için dedim sonuncuyu 😅kötü bir şey olarak demedim yanlış anlaşılmasın)
Estağfirullah benim için sorun değil. Zira hayatı hafife alma zira günün sonunda fiziksel olarak değil. nazar olarak zararda görebilirsin. evet hayat bir heyecan birçok şeyi yaşamak istiyor olabilirsin. Ancak seni seven bir adamla ileride yaşaman daha güzel olacaktır.
Anladım teşekkürler ama ciddi ilişki yürütemiyorum zamanla sevgim azalıyormuş gibi hissediyorum eskisi gibi aşık bakmıyor gözlerim onuda kırmak üzmek istemiyorum o yüzden devam ettiriyorum buda kavgalara yol açıyor bence ben yalnız kalmalıyım birisinin hayatına girip onu boş umutlarla kandırmamam en iyisi yalnız geldim yalnız gideyim aşk zaten mutluluk getirmiyor hep hüzün biraz mutluluk çoğunluğu hüzün
Daha çok gençsin bu sözler için küçük hanım. Senin de zamanın gelecek. Sende mutlu olacaksın. Bu süreçte kendini yetiştirmeye bak ve çok çok dikkat et. Bazı insanlar şeytana pabucunu ters giydirir. Buradan asla ama asla özel ve sana ulaşabilecek şekilde kimseyle irtibat kurma. Yani En azından benim yaşımdaki adamlarla kurma. Açık verme, Yanlış anlama lütfen. Bak ülkemizde ne türlü kötülükler duyuyoruz. Dikkat etmekten fayda var.
Evet fazlasıyla uçtuk suç işlemek hobi oldu resmen hep böyle miydik yoksa sonradan mı bozuldu millet anlamış değilim kötüler hep vardı ama giderek artıyor suç oranı kimseye güven kalmadı hayat çok zor yarın ne olacağımızı Allah bilir dikkat ederim teşekkürler
Genç olabilirim ama yaşanmışlıklarım var belki herkes sarayda doğmadı zaten diceksin ama bende kolay şeyler yaşamadım dibi görmüş biriyim o kadar çok şey yaşamama rağmen hala böyle normal kalabildiğim için şükür ediyorum evet ara sıra pisikolojim bozuluyor ağlarken gülüyorum durup durup ağlıyorum ansızın ama kolay şeyler yaşamadım diye savunma mekanizması olarak bir tepki veriyor vücudum yani demek istediğim yaş hiç bir şeyi değiştirmez evet belki siz daha çok şey gördünüz ama benim yaşımdakiler benim gördüğüm şeyleri görmemişlerdir
Ben bir şey görmedin manasında demedim. Olumsuz olma ve hayatı güzel olumlu düşün. ilişkilere yorum yapabilirsin elbette. Ancak gençliğin enerjisi ve görmediğin şeylerden dolayı hatalar yapabilirsin. Elbette hata yapa yapa öğreneceksin. Ancak bazen kötü niyet kuzu postu giyen kurt gibi yaklaşır. Önüne güzellikler çıkacaktır elbette.
Konuştuk hatırlıyorum eski hesaplarımda senin adına takılmıştım bir kere dikkatimi dağıtıyor nikin ciddiye alamıyorum seni demiştim hatta 😄ben kolay kolay unutmam işime gelirse hatırlarım o ayrı konu şşş🤫
Hımmmm 🤔bir iki tane vardı ya unuttum şu vardı Prenses0_0 başka yalnızkız0_0 da olarak da hesabım var olmuş olabilir tam hatırlamıyorum onu ama prenses olarak girmiştim bu hesaptan önceki adım oydu eminim🤗
Hihihi🤭 iki muhabbet ettik güldük eğlendik ondan aklımda kaldın azucukkk merak et diye minnak küçücük azucukkk pembişmi pembiş bir yalancık söylemiş olabilirim de olmaya bilirim de ama bu kedi çok tatlı ne yapayım dikkatini çekmezsem kedicik beni nasıl fark etsin pisi pisi dedim gibi düşün 😂😆
Yaaa teşekkürler 🤗azucukkk ta çocuksuyum yaaa sevimli şeyler dikkatimi çok çekiyor parlak ve canlı renkleri çocuklarla aynı zevklere sahibizzz🤣o yüzden beni çocuklar çok sever
En İyi Cevaplar