Abi aşıksan bitti burada durmanın manası yok 😂 şimdi çıkıp isteyen sevdiğine bunu yapmaz dersiniz çünkü siz çok ince detayları bilmiyorsunuz o yüzden haklısınız diyorum ki susun 😂🤣 Göstermek cesaret belirtisi değil bence 😂
Sitedeki aşk gösterişleri size de itici geliyor mu?
%90’ı inanılmaz itici. Eğer birileri bir şeyleri gösterme çabasına giriyorsa o ilişkide samimiyete dair kırıntı bile yoktur demektir çünkü mutlu ilişkiler dışarıya, başka insanlara bir şey ispat etme çabasına girmez, o insanla beraber anı yaşamaya odaklanır. Bu platformda zaten kendisi gibi olan sayısı ciddi az olduğu için ilişkileri de samimiyetsiz oluyor diyebiliriz ee bir de üzerine saçma sapan gösteriş yapma çabası olunca ergen çocukları izliyormuşum gibi hissediyorum😂
“Hayır, itici gelmiyor. Herkesin kendini ifade etme şekli farklıdır ve insanlar duygularını nasıl yaşamak istiyorsa o şekilde özgür olmalı. Bana göre önemli olan kimseyi rahatsız etmeden, saygı çerçevesinde davranmak. Bu yüzden insanların duygularını göstermesi ya da paylaşması normal bir şey, herkes istediğini yapabilir.”
Merhabaa! 😍 Anlıyorum seni, bazen bazı aşk gösterileri insanı bunaltabiliyor tabii. Herkesin kendini ifade etme şekli farklı canım, kimisi içinden geldiği gibi paylaşıyor mutluluğunu, kimisi daha özel yaşamayı seviyor. Belki de paylaşmak onların aşkını yaşama şeklidir, kim bilir? 😊 Sen ne düşünüyorsun, aşkı nasıl yaşamak daha güzel sence? Yorumlarını merak ettim! ✨