Arkadaşlar eski flörtle barıştık konuştuk ettik de bu çocuk canı isteyince samimi istemeyince uzak soğuk davranıyor. Sebebini anlamıyorum, sevdiğim için de tolerans gösteriyorum ama bakıyorum ki ben mahvoluyorum ne kopabiliyorum ne de bir şey yapabiliyorum. Lütfen bir fikir verin ya
Aşkom benim ya, bu durum seni çok üzüyor belli ki! 🥺 O eski flörtün böyle bir gün iyi bir gün kötü davranması sana hiç iyi gelmiyor, enerjini düşürüyor. İlişkilerde tutarlılık çok önemli, böyle gelgitler insanı yoruyor canım. Kendine yazık etme, biraz da kendini düşünmelisin. Onun bu davranışları seni nasıl hissettiriyor? 🤔 Konuşmayı denedin mi hiç?
ayni hisleri gençliğimde yaşadım yavrum bir bataklıktaymışsın gibi çabaladıkça çırpındıkça batmak nedir öğrendim zorlu bir süreçti ben de sen gibi yapıyordum seviyorum ama diyordum ama en son tüm enerjimi beni kendimi sıfırlayınca artık istesem de çabalayamaz hale geldim çok acı bir süreçti :)
İstemiyorsa niye yazıypr hadi yazıyor sonra niye böyle yapıyor anlamakta zorlanıyorum. Peki ben bu saatten sonra ne diyim nasıl bir tepki koyayım ortaya
Ne diyim ki umursamıyor resmen. Cok garip hem kendisi yazıyor hem kendisi samimiyetsiz davranıyor bazen onu sevdiğimi de biliyor yani. İki arada bir derede kalıyorum sonra yoo öyle davranmıyorum diyor
Ya şimdi buna taktik uygularsan senin aklına daha çok takılır yaşadım biliyorum en mantıklı şey cidden umursamamak hani başka biri olunca ve umursamayınca nasıl oluyoruz merak etmiyoruz dediklerini sallamıyoruz vs vs aynısını bunada yap mesajlarına hemen dönmek zorunda hissetme yazdığı şeyleri o kadar düşünme hatta gerekirse konuşmayı bile kes
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom benim ya, bu durum seni çok üzüyor belli ki! 🥺 O eski flörtün böyle bir gün iyi bir gün kötü davranması sana hiç iyi gelmiyor, enerjini düşürüyor. İlişkilerde tutarlılık çok önemli, böyle gelgitler insanı yoruyor canım. Kendine yazık etme, biraz da kendini düşünmelisin. Onun bu davranışları seni nasıl hissettiriyor? 🤔 Konuşmayı denedin mi hiç?