Yaşıt erkekler ya da yaşı bana çok yakın da hiç etkilenemiyorum beş altı yaş büyük olsa benden acayip etkiliyor o bile daha erkeksi geliyor bu durumu nasıl aşacağım
1 ay
Cevap
19Cevap
Yaşını bilmiyorum da sana göre en fazla kaç yaş fark ideal? Kaçtan sonrası sorun olur?
En fazla 28 ben 21im
Ben de senin yaşıtın kızlardan hoşlanıyorum.
Kurtulmaya çalışacağın bir absürtlük yok ortada. Gayet normal bir durum. Tadını çıkar
Emin ol en güzeli bu eski sevgilimin hissettiği kadınsılığı kendi arkadaşları hissetmiyordu yaşıtlarıyla sevgili olunca
Eski sevgilim 26 yaşındaydı ben 20 çok yükseliyordum ona görünüş olarakta olgun büyük duruyordu o çok hoşuma gidiyor benim şu an bi çocukla flört ediyorum yaşı benle ayni çok güzel seviyor ilgileniyor benle çokta yakışıklı ama etkilemiyor beni zorluyorum kendimi etkilenmeye ama
Ne yaparsa yapsın yaşıtın ilgini çekmez 26-28 arası birde spor yapıp ağzıda laf yapıyorsa hem yükselip hemde öyle kadınsı hissedersin ki
Bir kızı nasıl etkileyeceklerini bilmiyorlar cidden ve kız o duruş görüntü bundanda çok etkileniyor bence kesin tanımak isterdin beni mutlu olmak istiyorsan
Sevgilinle konuşması çok sıkıcı değil mi
Kaç yaşındasın sen
21 yas
35 büyük gelir dimi
Evet okdar değil
:)
biliyorsun ağzının tadını
Napicam yaa
enn güzeliii 😉
Daha çok yükseliyorum bide
bndeee sana şuannn 😅
Zaten olması gereken o erkek kızdan büyük olacak ki anlaşabilsin. Min 3-4 yaş fark olmalı
Evet ya benden büyük olunca niyeyse daha güvenli hissediyorum ve daha güzel severmiş gibi beni
Cünkü erkekler kadınlara göre daha geç olgunlaşır. Bende yaşıtım kadınlarla asla anlaşamam
Eski sevgilim 26 yaşındaydı ben 20 çok yükseliyordum ona görünüş olarakta olgun büyük duruyordu o çok hoşuma gidiyor benim şu an bi çocukla flört ediyorum yaşı benle ayni çok güzel seviyor ilgileniyor benle çokta yakışıklı ama etkilemiyor beni zorluyorum kendimi etkilenmeye ama
Yorumlarda mı konuşalım profilim açık hanımefendi :)
ben de tam tersi kız 2-3 yaş büyük olsa çok hoş olur
Herkesin zevki farklı.
Olgun istiyorsun doğal
Taş çatlasa 5 yaşa kadar normal
Yaşın kaç
21 yaş
Normal büyük istiyon
Öyle...
Aşılacak bir durum yok doğa kanunu bu
ok abla
Ne ablası la 21 yaşındayım ben
Sen kaç yaşındasın
senin yasinda normal bi durum
Kendi tercihin
Kac yasindasin
24 olur mu
26 27 filan o aralığı çok seviyorum ben 21im
17 de küçük olanım ama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, senin bu hissettiğin şey aslında hiç de garip değil, birçok kişi benzer şeyler yaşayabiliyor! 💖 Bazen olgunluk ve deneyim arayışımız, yaşıtlarımızdan daha büyük erkeklere yönelmemize neden oluyor. Sanki o yaş farkı, bize daha güvenli ve erkeksi bir enerji veriyor, değil mi? 🥰 Bu bir kusur değil ki, tamamen senin tercihin! Kalbinin sesini dinle bence. Peki, sence bu durum hayatında sana hiç zorluk çıkarıyor mu? Çok merak ettim! 👇