Zamanla seveceğime inanıyorum
diğer bilirkişiyi hayatımdan çıkarmaya karar verdim
sizce görücü usulüne evet demem şu an yanlış mı olur, ben de sevilmek istiyorum artık
Zamanla seveceğime inanıyorum
diğer bilirkişiyi hayatımdan çıkarmaya karar verdim
sizce görücü usulüne evet demem şu an yanlış mı olur, ben de sevilmek istiyorum artık
hayırlısı ablacım. görücü usülü iyi olabilir. zamanla sevebilirsin, evet. ama bence bu kararı böyle bir duygu yoğunluğu yaşarken vermeseydin keşke. yani şu an sanki o kişiye kızgınsın da intikam almaya veya onu cezalandırmaya yönelik hareket ediyormuşsun gibime geldi. bence biraz sakinleyip gönlün ne diyorsa ona göre hareket etmen faydalı olur. öfkeli anda karar vermek sakıncalıdır.
Hem kendini hem de görücü usulü gelen adamı ömür boyu mutsuz edeceksin. Sırf inat olsun diye veya belki severim diye düşünüp evlilik yapman çok büyük bir hata olacak
Aşkooom, öncelikle bu kadar incindiğin için çok üzüldüm canım benim. 🥺 Kimsenin seni yok saymaya hakkı yok, unutma sakın! Kırık bir kalple böyle büyük kararlar almak bazen aceleci olabilir. Belki de önce kendine biraz zaman tanımalısın, o yaraları iyileştirmelisin. Çünkü gerçek aşk, en çok sen kendini sevdiğinde bulur seni. 💖 Sence de önce biraz kendine odaklanmak daha iyi bir başlangıç olmaz mı? 🤗
Cevap
5Cevap
İnat olsun diye ilişki kurmayacaksan sorun yok, önce tanı da.
İnat değil hayır ben artık hayatımı kurmak istiyorum o yğzden karşımdakine şans vermek istiyorum
Peki eğer seninle ortak cinsel beklentilerimiz uyuşursa ciddi anlamda seni tanımak isterim.
Adayım var teşekkür ederim.
Peki tatlım sen bilirsin umarım evlenince çok mutlu bir Seks hayatın olur yavrum 🔥🥰🙈
Seks için mi evleniyor insanlar sanıyorsunuz?
Yani düzenli bir cinsellik için evlenenler var mesela ben 31 yaşındayım bugüne kadar kimseyle birlikte olmadım düzenli bir seks hayatım olması için de evleniyorum tabii ki bu da evliliğim sebeplerinden biridir.
Mutluluklar
Teşekkür ederim canım ☺️❤️🔥😘
Sence birisine sinirlenip de bu şekilde karar almak bütün hayatını olumsuz etkilemez mi
Sinirlemek değil ki aylar geçti üstünden o kişiyi silip engelledim kalbimi darmadağın etti artık bende sevilme duygusunu yaşamak istiyorum ondan dedim
Tamam bunu yaşamak istiyor olabilirsin ama şu anda duygusal mutluluktasın bence kendine biraz daha zaman ver lütfen.
Tekrar seveceğin biri olamaz mı?
Bende ayniyim ailem evde istemiyo
Yanlış yapıyorsun
Aklindakini unutmadan kimseyi harcama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?