Kendimi bildim bileli +35 aşırı ilgimi çekiyor. Neden böyle bilmiyorum.
26 gü
Kendimi bildim bileli +35 aşırı ilgimi çekiyor. Neden böyle bilmiyorum.
Birçok sebebi var bence. Giyim tarzları daha kadınsı, daha az fevriler.. daha güvenilir, beynimiz onları daha kadınsı hissetmenizi sağlıyor, daha s. ksi hissediyoruz. Onlar genç erkeklere karşı daha kibar ve anlayışlı davranıyor, bunu yaparken de kur yaparcasına davranabiliyorlar..
En kıymetlisi beynimiz.. beynimiz onları daha se. ksi daha tecrübeli, daha cüretkar kabul ediyor. Bence tabiki..
Merhaba! 🥰 Yaş farkı olan ilişkiler aslında çok da nadir değil, tam tersi oldukça yaygın bir durum biliyor musun? Bence olgun kadınlar genellikle daha tecrübeli, ne istediğini bilen, ayakları yere basan ve kendini iyi tanıyan kişiler oluyorlar. Bu da erkekler için çok çekici ve güven verici gelebilir. Onların daha oturmuş ve dengeli bir ilişki arayışında olmaları da böyle bir tercihe yol açabilir. Senin bu ilgine hiç şaşırmadım, çok doğal. Sen ne düşünüyorsun bu konuda, başka sebepleri olabilir mi? 🤔💖
Cevap
10Cevap
Cevabım ve gerçekler için hazır değilsiniz o yüzden susuyorum
Annemize falan sövmiyceksen buyur söyle :D
Söyle yahu kim okuyup çalcak şurda biz bizeyiz
İyi düşünceymiş bu çaldım hayırlı olsun
Kısmen doğru ama o kadınların bir kısmı taptaze
Kesinlikle be doğru
Anne sevgisi gormemisse kendinden büyük kızlara ilgi duyuyor ama genelde sonu kötü bitiyo. Genelde erkeğin kızdan büyük olması bekliyoruz. Çok sacma. İnsanlar birbirini seviyorsa yaş sadece sayıdan ibaret
Büyük göğüs kalça konuşma hitabı falan banada hep çekici gelmiştir
deneyim... onlar itiraz etmez. her şeyi kabul eder.
Bunlar hep fazla p*rno...
Dolgun göğüsler
Dolgun göğsü olsun olmasın olgunlar her türlü ilgi çekici bence ;))
Yok genç olsun çıtır olsun en az 18 en fazla 22
Benim 28-35 yaş arası çekiyor
Olgun daha iyi her yönden
hangi erkeklerin
Genç daha güzel
anne sevgisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?