İlgi göstermesi/flört etmesi.. veyahut sosyal medya hesabını istediğini ima etmesi gibi.. bunu her beğendiği kadın müşterisine mi yapıyordur?
19 gü
Cevap
5Cevap
Çok nadir olan bir şey değil. Böyle yerlerde çalışan iş yapan insan eğer sana yürüdüyse emin ol başkasına da aynı şekilde yürümüştür.
Orası zaten muhakkak 😂
Ama bu ikidir dükkana uğruyorum. İlkinde yalnızdım, ikincide yanımda birileri vardı, ama yine o flört havası vardı
Bir kere açılan defter sen kapatana dek kapanmaz. Işığı görmüştür bir kere gördükçe kaldığı yerden devam etmek ister.
Ama ben ona hayır dedim, yani sosyal medya hesabımı sorunca red ettim; bu yetmez mi o ışığı kesmeye?
Bazısı ısrarı sever.
Her beğendiği kıza yapar hangisi düşerse artık
Sjfjsjfjsnd avına düşen kızın başına ne gelir peki? Yani belki sevgilisi bile vardır
Sevgilisi olabilir amaç zaten ağına düşen kızı yatağa atmak sonra yoluna bakmak 😅
Ama ya tesettürlüyse?
O adama var ya nefes alsın yeter emın ol cok mana yukleme yanı fofkfnfn
Ajdjsjdns ne alaka yaaa, uff o ilgiyi görmek güzel ama gerçeklik payının yüzde sıfır olduğunu bilmek koyuyor
boş ver ya erkek mı yok sana dkfjfnfk
Yok maalesef djfjsj uuff yaa bi nasibim çıkmadı, zaten o dükkanda ki gibi saçma sapan tipler bulur beni, evlenilecek değilde eğlenilecek
Hangı sehırdensın kı
Ya ben şimdi Sirkecideyim ama burada yaşamıyorum
Ah be Ankara da olsaydın kesje fkkfkf
Aaa neden ki?
Hıc oyle takılırdık fnfnfnf
Yurtdışını duyan hepsininde takılası geliyor nedense 😂
Kadınları seviyordur
Nereden vardınız bu kanıya?
Yani neticede her erkek kadın seviyordur
Sonuçta işi gereği çok fazla hatunla iletişim halinde.. cesaret göstermesi bu kanıya vardırdı
Olabilir
Sen ne düşünüyorsun? İstiyor musun onu
Tatlı biri ama bana yaptığını, bir çok diğer kızada uyguladığını düşünüyorum
Orası kesin zaten.. önemli olan sen ne istiyorsun?
E dedim ya. Tek kurban ben değilim, sözlerinde ve kalbinde doğru olsaydı, neden olmasındı
Denemeden bilemeyiz 🙂
Ülke farkıda var ama, olmaz o iş
O zaman olmaz be yaa.. uzaktan çok zor
Evet, göremiyorken, ne b*k yediğinden habersiz olurdum hem
En kötüsü de o zaten. Lost kontrol önemli mevzu
Evet oldu
Ne oldu?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu dükkancılar konusu bazen karmaşık olabiliyor ya! Sirkeci gibi yerlerde esnafın sıcakkanlılığı da malum. Bence bunu her beğendiği kadına yapıp yapmadığını anlamak biraz zor. Belki içten bir ilgi, belki de satış taktiğidir! 🤷♀️ Genelde samimiyeti yakalamaya çalışırlar ama gerçek flört mü, yoksa sadece hoş bir sohbet mi ayırt etmek lazım. Sen bu konuda ne düşünüyorsun? 😊✨