Aile & Toplum Esnafsınız dükkanınıza iki üç kezden fazla gelen biri dikkatinizi çeker mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Düzenli olarak gelmeye devam ediyorsa dikkatinizi çeker mi Güncellemeler1 yıl Eczane Esnafsınız dükkanınıza iki üç kezden fazla gelen biri dikkatinizi çeker mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
PİSTANTROFOBİ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 621 cevap paylaştı. Gün içərisinde geliyorsa defalarca evet dikkat çeker. 0 7 Yorumla Soran 1 yıl 3 günde bir eczaneye gidiyorsun o şekilde düşünelim Yorumla PİSTANTROFOBİ 1 yıl Eczane Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla PİSTANTROFOBİ 1 yıl Ne alıyor mesela? Yorumla Soran 1 yıl Vitamin filan Yorumla PİSTANTROFOBİ 1 yıl Tamam Yorumla PİSTANTROFOBİ 1 yıl Bence hoşlaniyor senden Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. İhtiyacı olmamasına rağmen geliyorsa çeker evet 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Ne dukkani.. marketse hergun gelir 0 15 Yorumla Soran 1 yıl Eczane 😊 Cevap sahibi 1 yıl Ne aliyor pskolojik ilac mi Soran 1 yıl Her seferinde farklı bir vitamin işte Cevap sahibi 1 yıl Umm Laf olsun seysileri Soran 1 yıl ☺ yani belli olur mu haftada iki kez dükkanınıza gelse bi bayan Cevap sahibi 1 yıl Bayan mi.. erkek misin la sen Soran 1 yıl Bayanım ya eczaneye giden benim Cevap sahibi 1 yıl 🤪🤪🤪 sapsik misin nesin.. Soran 1 yıl Napayım ☺ istesem konuşurum ama böylesi daha hoşuma gidiyor sanki artık adım atmak daha zor geliyor görmek yetiyor Cevap sahibi 1 yıl Takintili hayrana donusmektense konus.. olmuyosa sallar gecersin Soran 1 yıl Henüz emin değilim ama bir kaç kez daha gitmem gerek Cevap sahibi 1 yıl Yas kac senin. Guzel. alimli dikkat ceken biriysen zaten adim atsan kacirmaz Soran 1 yıl 30 Soran 1 yıl Adamın yaşı 45 var ama sanırım Cevap sahibi 1 yıl Oha.. birak ne isin var. Evlensen s.. kemez seni bu
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 10,3b cevap paylaştı. Çekmez 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl cekmez 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ama hiç bir hamle yok sadece göz teması farklı bir diyalog yok sadece görmek için gidiyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Gün içərisinde geliyorsa defalarca evet dikkat çeker.
3 günde bir eczaneye gidiyorsun o şekilde düşünelim
Eczane
Evet
Ne alıyor mesela?
Vitamin filan
Tamam
Bence hoşlaniyor senden
İhtiyacı olmamasına rağmen geliyorsa çeker evet
Ne dukkani.. marketse hergun gelir
Eczane 😊
Ne aliyor pskolojik ilac mi
Her seferinde farklı bir vitamin işte
Umm Laf olsun seysileri
☺ yani belli olur mu haftada iki kez dükkanınıza gelse bi bayan
Bayan mi.. erkek misin la sen
Bayanım ya eczaneye giden benim
🤪🤪🤪 sapsik misin nesin..
Napayım ☺ istesem konuşurum ama böylesi daha hoşuma gidiyor sanki artık adım atmak daha zor geliyor görmek yetiyor
Takintili hayrana donusmektense konus.. olmuyosa sallar gecersin
Henüz emin değilim ama bir kaç kez daha gitmem gerek
Yas kac senin. Guzel. alimli dikkat ceken biriysen zaten adim atsan kacirmaz
30
Adamın yaşı 45 var ama sanırım
Oha.. birak ne isin var. Evlensen s.. kemez seni bu
Çekebilir
Çekmez
Çeker
yok müşteri sonuçta
cekmez
Ama hiç bir hamle yok sadece göz teması farklı bir diyalog yok sadece görmek için gidiyor