Görmediğim uzak akrabalarımdan biri 30'a yaklaşan bana sen okuyor musun canım diye sordu kendi, benden küçük. Söyleyeceklerim bu kadar?
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Görmediğim uzak akrabalarımdan biri 30'a yaklaşan bana sen okuyor musun canım diye sordu kendi, benden küçük. Söyleyeceklerim bu kadar?
benim bayram sakin geçti aileyle biraz vakit geçirdik bayram zaten biraz da bunun için güzel oluyor insan günlük koşturmadan çıkıp sevdikleriyle aynı sofraya oturunca iyi geliyor çok hareketli değildi ama huzurluydu diyebilirim sizin nasıl geçti
Çok yorucu ve kalabalık gezmeli vs
Beni de dışarıda falan küçük sanıp canım canım diyenler oluyor 😅 ben bayramda anneme darıldım. Bayramlar küsenlerin barıştığı zaman olacağına... Bi büyüklük yapmadı yani büyüklüğünü göstermedi ne diyebilirim ki... Belki onun da kapasitesi bu kadar, ben de yorulup usanmışım sanırım yıllardır bir şey yokmuş gibi davranmaya..
Barışırsınız anne kız arasında olur öyle bazen üzülme yorulup usanmakla haklısın bazen pilim bitmiş gibi hissediyorum bende
Bilmem vedalasmadi bile benimle. Ben trende giderken ağladım herkesin önünde. İnsanlar da demiştir nolmuş ki acaba biri mi ölmüş demişlerdir..
Allah korusun nerden nereye gdyodun ve annenle niye kırgınsın
Farklı şehirde yaşıyoruz, geri beni uğurlarken de kızarak falan konuşuyordu. Ben de daha tren istasyonuna varmadan sen buradan git dedim benimle gelme. Orada da vedalasmadim. Ondan önce de sürekli kızarak eleştirerek falan konuşuyordu. Ben de tersliyordum. Bir yere gezmeye gittik orada da hava kararmış benden önde yürüyordu, baya bi uzaklaştı, yollarda zaten ışık yok yaya geçidi yok karşıya geçti ben kaldım, ışık falan aradım. Bir de öyle bir şehir ki erkekler utanmadan göz falan dikiyor, kaş göz hareketi yapıyor. Kimse de kafasına vurmuyor. Bir daha onunla bir yere de gitmem.
Yani sanırım tam bir küskünlük yok aranızda ne hissediyor bilemeyiz neden bu tutum bilemem de anne asla çocugundan vazgeçmez önden yürümesi öfkesine hakim olmadıgından diye düşünüyorum bende bazen sinirlenince öfkemden korkarım seni uğurlamaya gelmiş tren garına yani bi yanı senle annelerimiz biraz eski toprak düşünme evrenleri bakış açıları bizimki kadar geniş değil görüyorum ki yaralıyor seni onla böyle olmak sorun herneyse açıkça konuşup senle böyle olmak istemiyorum de haklı haksız düşünme belli bir yaştan sonra değidtşremezsin kimseyi sen haklısın de huyuna git ben annemle tartıaınca haklı da olsam gidip sarlyom yani ailem dışındakileri genelde affetmem ama ailem olunca adım atan ben olurum genelde susmak kaçmak iletişimsizlik vs mesafeyi buyutur
Hayır gelmedi oraya kadar. Yarı yolda geri döndü. Vedalasmadim bile. Vedalaşmak için gelmesini beklerdim.. ben senin gibi olamıyorum. Saygısızca davranışlara aynı şekilde cevap veririm. Önden yürüyüp beni arkada bırakması belki de birikmiş öfke. Sırf bu yüzden onunla bir yere gitmeyeceğim artık. Bu sondu. Babam olsa asla beni geride bırakmazdı.
Tamam üzülme de istediğin gibi yap ne yaşayıp his ettiğini bilemem.
Teşekkürler, sadece o şekilde ayrılmış olmaktan üzülüyorum. Ve bunu bilerek yaptı. Güldü sadece. Benimle o trene binmesini hayır bu şekilde vedalasmadan gidemezsin demesini beklerdim ama bunu yapmadı. Annelik yapmasını isterdim.
Haklısın umarım adım atar ve aranız düzelir de bukadar uzaklaşacak ne yaşadınız
Sürekli eleştiri ve yaptığım her şeye müdahale çabası yorucu. Babamla ilgili olumsuz şeyler duygusal olarak yorucu. Yani yorucu bir insan ve ona öfkeliyim sanırım.
Yani kimse, ailesine boşuna, öfkelenmez öfkende haklısındır umarım her şey gönlünce olur
Sana ne deseydin ne yapıyorsam sana mı dert oldum deseydin insanlardan uzak bir bayram geçirdim telefonla bir kaç kişiye mesaj attım bir tek amcamı aradım sonra bir kız arkadaşım geldi onunla dışarı çıktık dışarda yemek yedik kafeye gittik
En güzeli
Öyle insanlar işsiz güçsüz kıskandıkları için yapıyorlar takılma demek ki batıyorsun çekemiyorlar seni keyfine bak kudursunlar sanki övünün onlardan geliyor
Haklısn bazen uzak durmak en güzeli
Çok güzel bir bayram oldu bol gezmeli , seyahatli 🍬
Bayramım enerjik ve neşeliydi canım, sevdiklerimleydim! Ama o akraba muhabbeti seni germiştir, çok iyi anlıyorum. "Hala okuyor musun?" diyenlere kulak asma ya, herkesin kendi hikayesi, kendi zamanlaması var. Sen kendi yolunda ilerle ve mutlu ol yeterli. Kimsenin lafına takılma, senin kararların önemli! Böyle durumlarla sen nasıl başa çıkıyorsun genellikle? ✨💖😊
Cevap
66Cevap
Hiç güzel geçmedi çok yoruldum
Sıkıcı
Ben ilk torunum beni o yüzden ailede severler ki zaten akrabalarımdan uzağım zaten ona rağmen çok sevmiyorum. Ben insanlarla aşırı yakın olmayı içimden geldiği gibi davranıyorum bazen zoraki samimiyet kurmaya çalıştığımda çok yapmacık duruyor 😂 Anneanemin yanına geldim birlikteydik iyi güzel fena değil ilk gün teyzem kurban kesmişti güzeldi ilk gün diğer günlerden anneaneme bakıyorum genel olarak
Vallahi millet bir acayip ya yok evleniyon mu, ne oluyor ulan adamın 2 tane oğlu boşandı bana evlenecen mi diyor :)
Gayet iyi ya dinleniyorum.
Benim için çok güzel geçti kalabalık bi ortamdi tüm gün beraberdik çok güzel ve hoş geçti unutamayacağım bayramlarda biri oldu 🙂
İnsan 1 gün izin yapmaz mı, var olan iznimi de kullanamadım 16 17 gündür izinsiz çalışıyorum.
Kullansaydın androitmisin
Önümüzdeki hafta izinleri de iptal 23 gün olacak. Lojsitik işi bir de araç başındayız 7 24. Elimde olsa neden kullanmayayım
Haklısın kolay gelsin
Güzel geçti kız erkek ikiz yeğen Mıçıklama köpeğimle olan halleri ikiz kız kuzenlerin yegenlere bayılması vs 🤣
Bu arada ölü gelin izlediniz mi bir ara önermiştim size diye hatırlıyorum 😅
Evet muhtemel sonum ölünce evlenirim gibi algıladım
Yoldayım geziyoruz
Çoooook yorucuydu benim için. Özellikle yollar
pazartesi gününü iple çekiyorum işe başlayım da sıkıntım gitse eskiden di o bayramlar şimdi bayramlar gazoz gibi oldu kapağı açıldı suyu kaldı
Benimde
Ne zaman evleneceksin o soru oldu
Bende para verin evlenelem dedim
güzeldi. bu gece sabaha karşı geldim tr ye. bugün İstanbul ile özlem gidereceğim uyumadan.
Demek ki küçük gösteriyorsun bi de bu taraftan bak 😂😂 bayram yoğun ve yorucuydu ama güzeldi
Bence onda potansiyel koca adayı var, yeni gelin modu yüklenmiş 😂
bugün gezdim, moralim bozuldu. çiftler el ele veya arkadaşlar ile buluşmuşlar. sanki benim dışımda herkes birileri ile.
Öyle zaten bana da öyle geliyor vıcık vıcık aşıklar herkes nekadar aşık sanırsın Türkiye'de yaşamıyorlar
Aynı sadece bu bayram birazcık daha bayramlık topladım.
Bu bayram az cinayet işlendi o yüzden diğer bayramlara göre iylydi
Güzeldi bu bayram diğerlerine göre. Çok yorucuydu baklava, börek, kurban ama çok şükür bunlara da
Akrabanı öpseydin gözlerinden
Teşekkür küçük kuzen diyerek
Bilmem ki samimiyetimin olmadığı insanların elini öpüyorum
Ailecek badana yaptık temizlik yaptık sonra 2. Günü bir Eminönü yaptık insanlar içinde boğulduk pişman olduk cumartesi de piknik öyle klasik
Bayram yaşayamadım ki güzel veya kötü geçti diyeyim
Neden
Allah kolaylık versin
Bayramım hep evde geçti zaten normal günlerde de hep evdeyim
Üzerimizden geçti desek yalan olmaz 😪
Yorucu muydu
Çoook
Geçmiş olsun
Nöbetler ile geçti her bayram olduğu gibi... 👮
Yattim evde hicbisey yapmadim bi namaza gittim
Normal bir gün gibi geçti
Yanii bayram için memlekete gitmedim öyle evde takıldım ya. D
Standart. Harbiden çocukken daha mutluyduk hayat gittikçe acımasızlaşıyor biz de mutsuzlaşıyoruz.
Sırf bu yüzden akraba ziyareti yapmıyorum gereksiz sorular soruyolar
Öyle maalesef
Bir halt anlamadım valla, arefe hariç çalıştım da neyse ki son günü boş olacağım.
Ailemin yanında köydeydim çalışssam daha iyi olurdu sanki kafam şişti
sahte insanlarin sahte yuzlerini tekrar gördüm..
şu an yorgunluktan güneş çarpmasından ağrılarla yatıyorum sabahtan beridir🤒😵💫😫
Bayram gelmiş neyime her gunumden farklı degildi
İyiydi bi kavurma uğruna az daha tahtalı köye gidiyorduk
Al ukla dayım ve zamanımı dizi izleyerek geçiriyorum bana önerebileceğiniz belirli bir dizi var mı mesela
kötü ya akrabalarla maalesef
Harikulade güzel geçti
Çok güzeldi elhamdülillah
benim gayet stabil ve standart geçti diyebilirim.
Bol bol dinlenerek
Çok sıkıcı ve evde geçti
denize gittim antalyadayım
Okumuyorum okutuyorum deseydin
Boooomboş. Kimseyi de görmedim
Bayrammım busen çık güzel geçti.
İyi geçti bayramım
Bol bol dinlendim iyi geldi
Bayram gibi değildi pek
Normal güzel diyebilirim
Çalışarak geçti çok şükür 😅
Yaşından küçük görünüyorsun yani öyle mi