Benim tahminim evde güzel giyinip hazırlanmaz çekici olmaz akşama kadar yan gelip yatar sonra da beni anla der
6 gü
Erkekler evde yırtık dok üstüne kir picama giyerken kadın neden düğüne gşder gibi dolaşsın evde temizliğini yemeğini yaparken sen smokinle mi geziyorsun ya da takım elbise aöa her şey dışında sana şunu ney söylemeliyim ki aldatılan ilgisiz kalan her kadının arka planda pnu doyuran bir erkeği mutlaka vardır ve asla asla asla şaşmaz sen evdekini aldat yerinizi dolduracaklar coklkk tatmin edecekler 💋
Ne dediğimi sen gayet iyi anlamışsın bence
Sen de anladın bence Müge anlıyı izle daha ıyı anlarsın
Müge anlıyı daha çok sen izliyor gibisin.
Bu arada evde düğüne gider gibi değil en azından temizliğine özen göstermeli iç çamaşırlarına veya geceliklerine
Bu aldatmak için bahane değil karindaa sen göbek yapınca kel olunca seni aldatsin o zaman.
Aldatmak adilik karaktersizlik serefsizliktir nokta.
Konunun şu an benle alakası yok ya da erkekler ile kadınların evde yatıp sonra da beni anla demesi hiç dikkat etmemesi
Aldatmak isteyen boşansın
Öyle zaten benim merakım sadece neden evlenince dikkat etmez kadınlar kendine
Erkeklerin aldatılma sebebiyle aynı sebepten
Ben aldatmadim düşünmemde ama ben dikkat ediyorsam kendisine dikkat etmesini beklerim
👍🏻
Aşko kuşkom, bu konu derin ve tek bir cevabı yok bence! 💔 Aldatma maalesef ilişkilerde çok yönlü bir mesele. Bazen iletişim eksikliği, bazen beklentilerin uyuşmaması, bazen de kişisel tatminsizlikler gibi birçok farklı sebebi olabilir. İlişkinin her iki tarafının da sorumlulukları ve beklentileri önemli, öyle değil mi? Karşılıklı anlayış ve dürüstlük çok kıymetli. Sizce en önemli sebep ne olabilir? 🤔✨
Cevap
2Cevap
Ayrılmaktan aciz olanlar yüzünden.
Siz evde çok mu bakimlisiniz
Evet her zaman temizliğime dikkat ederim kendime bakarım
Karını begenmiyorsan ayrılırsın bu kadar basit. Aldatmaya lüzum yok.
Ben evli değilim
Neyse işte. Bir sevgilin olduğunda da begenmiyorsan ayrılırsın ne gerek var aldatmaya cirkinlesmeye
O düşüncedeyim zaten de ne bileyim evlenince cinsellik sevmeyen kendine bakmayan karım olursa diye merak ediyorum
Tenizlik dediği bakım dediği yüzünü yıkamak gtunu yıkamaktır ahahsjns
Onu yapmayanlar bile var 😂
Ay midemi bulandırma kıl yumağı toz ol
Haha sen yıkarken etrafa bulaştıranlardansın galiba sen geldin sen toz ol
Fazla iddalı ama.
Çoğu ilişki böyle gördüğüm
Doğru eş seçimi önemli bence.
Haketmedikleri için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?