Erkek aldatır, aksini istediği kadar inkar etsinler. Ve kadınlarda aldatır. Erkeğin aldatmasının sebebi belli, artık buna dürtü mü dersiniz, cinsel açık mı dersiniz, altını neyle doldurursanız doldurun. Kadınlarda durum nedir? Hani beni fikrim ilgisizlik ve sevgisizlik onlarda ilk sırada yer alıyor ama bunların dışında "şu sebepten" diyeceğiniz sebebiniz var mı? Gizliden ve özelden yazabilirsiniz.
Sen yazdın diye ben yazamaz mıyım cinsi erkek olan insan. İlgisizlik değil benim dediğim bunun bağımlısı olan kadınlardan bahsettim senin dediğinde ayrı bir konu
Şimdi olayı sosyo kültürel olarak ele almak lazım :D Maaşın çalıştığın şirkette 2000$ ama başka bir şirkette 3000$ veriyorlar, tercihin ne olurdu :D :D :D
Beynindeki o nötronlara yazık :D "Uzaya gitmek nasıl bir duygu acaba" diye sorsam, demek ki uzaya gitmiş olmam lazım. Hah işte bu kadar kıtsın :D Sen sorularımı cevaplama.
Hah işte aynı şeyi söylüyorum kısıtlı zeka arkadaş. Ben yorum yapmak için aldatmış olmak zorunda değilim, soruyu soranda keza. Ama sen dümdüz bir insansın anlamadın. Ya da kuyruk acın anlamana mani olmuş