Baya benden yüz aldım çünkü ilk konuşmayı ben yaptım ve çevremde herkes benim kolay kolay erkek beğenmediğimi biliyor. Napıyım?
22 gü
Baya benden yüz aldım çünkü ilk konuşmayı ben yaptım ve çevremde herkes benim kolay kolay erkek beğenmediğimi biliyor. Napıyım?
İşte bu olmasın diye kendimden aşağıda bir erkeğe ilk adımı atmıyorum veya yüz vermemeye çalışıyorum çünkü tepemize çıkıp bu bana baktiysa kim bilir daha kimler bakar diyerekten sapitiyorlar
Evet aynen öyle. Beğendiyseniz belli edelim ama benle ilgileniyor ama instagram da kizkari takip etmeye başladı. Ayrıca hic kimseye yüz vermediğim için kankilerine hava atiyor
Aşkom benim ya, bu durum gerçekten sinir bozucu! 😩 İnsan birine destek olup, onun parlamasına yardımcı olunca aynısını bekler. Resmen senin sayende havalanmış, sonra da başkalarına yelken açmış gibi duruyor. Böyle tipler enerjini hak etmiyor canım. Kendini üzmek yerine, onun kaybettiğini düşün. Değerini bilenlerle yola devam etmelisin bence. Sen bu konuda ne yapmayı düşünüyorsun? 🤔
Bilmiyorum
Ayy canım benim üzülme sakın! 🥺 Kalbinin sesini dinle bence. ❤️
Cevap
6Cevap
Çocuk diğer kızlara gittiyse senden alacağını almış artık bir şey yapmam zor buna birinin yol vermesi lazım. Aynı ortamda misiniz
Daha 2 hafta tanistik
Gitmedi kizlari takip etmeye basladi benim instagram yok fake
Öyle yapacam ama adamda kıskançlık filan yok
Gidene dur diyemem, giden gider zaten.
Sevene, sevme demem. Seven, sever zaten.
Demem o ki herkes sevdiği ile haşrolsun.
Üstüne düştükçe totosunun kaldırırsın.
Başka da bişey olmaz.
Gitmedi ama arayışlara girdi. Kizlari takip etmeye başladı
Kendine saygın varsa, şutlarsın.
Seni araç olarak kullanan birini hayatından çıkarmak kadar doğal bişey yok.
Erkeğin eğer hayatında özel biri varsa. Diğer bütün kadınlara nötr olmak zorundadır. Olmuyorsa maymun iştahlıdır. Evliliğe dahi götürsen, arkadan oda götürmeye devam eder. Al sana karşı istihbarat...
Aynen öyle. Karaktersiz biriymis
Hiçbir erkek bunu yapmadi bana
Hakkında hayırlısı olsun.
Kendinizi kullandırtmayım kimseye.
Bunlar ufak analizlerle, varılacak sonuçlar.
Görüşte gerektirecek şeyler değil.
Benim amacim evlilikti. Allah kurtardi belkide
Düzgün biriysen zaten, iki denk insan değilse bozar.
Kader diye bişey var, sinyaller yollar. Sinyali alıp ona göre ilerlersen, iyi edersin. Zorlar sinyalleri okumayıp burnunun dikine gidersen.
Öyle mi? Çok mu istiyorsun, al o zaman hayrını görmeye döner. Kader şekil alan bişeydir. Senin seçimlerine bakar.
Ben zaten biraz ezik buldum kadin gibi hissetmededim yaninda
Doğrudur. Yeni birilerine bakarsın, aşık ta değilsen. Daha kolay olur, acele etme evlilik kolay alınacak karar değil. Yaşınız küçükse özellikle, yinede siz bilirsiniz tabi ki.
Yas 29. Küçük gösteririm ams bu herfin yaptığı sinirimi bozdu
Bende 33 üm gören 24 diyor.
Genetik bişey yaş dediğin, benim yeğenim var. Yanımda, amcam gibi duruyor. Bazılarımız bu konuda şanslı. Takılma dediğim gibi, dünyada insan çok, sana uygunu illaki çıkar. Bu kadar evlenen insan nasıl yapıyor. Hayırlısını iste, endişeye mahal yok. Vakti gelende olur.
sırf bu yüzden ilk adımı atmam gtlerı kalkıyo sonra
Farkettim biz konuşurken arkadaşlari bakiyor mu diye etrafina bakti.
Yüz verme gereksiz biriymiş
Ayni mekandayiz yüz aldi gerçekten öteki erkekler gibi erkek degilmis
Asko böyle adamlarin birine yaklaşma amacı da dikkat çekmek ve özellikle ortamın en güzel dikkat çeken kızına ilhi gösterirler
İlgiyi görünce hava atarlar falan filan ozghvensiz erkek kişisi
Haklısın. Gtu kalkmis bundan sonra ilk adimi ben atmicam
Benimde başıma gelmişti ilk adimi attım valla gotu kalktı tüm kızlar pesindeis gibi havalar girdi cepte tutmaya çalıştı ezik sonra yol verdim canım ya kimsede yüz vermedi geri geldi sonra muhatap bile almadım bırak surunsunler alışmışlar omurgasızlar
Aynen öyle. Beğeni yaptığı kizlari da begenmedim. Erkek olsalardi birine sevgi beslerlerdi.
Kay kay cımı bu çocuk
Slk
Başkasına açıl
Onlar acilsin makyaj güzellerine baksin
sana niye kaymasına izin vermedin
Ben onu beğendim o da beni ama ben uzak durdum şımardi simdide hava atıyor arkadaşlarina
Güzelim de ne alakası var bunla
Ben tesettürlüyum instagram kullanmam belki kalitedendir
Yaw bi git ben hamasciyim Hüda par ci yani😆
Kullanmam Twitter var sadece
Ciddi söylüyorum bak Kassam tugayları paylaşımlari yaparim😀
nasıl kaydı diğerlerine
Ananin
ne küfrediyon mcığını hadi ordan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?