Bi sevgilim oldu iki yıl çıktık çok da güzeldi evlenmeye doğru gidiyordu sonra ufak tartışmalar derken kavgalar başladı ve artık her gün kavga etmeye başladık en sonunda ayrıldık. Ayrıldığımız akşam ilişkimde engellemesini istediğim kızı takip ettiğini öğrendim sonrasında da kavga ettik neden geri ekledin falan, aradan bir ay geçti kötü olduğunu ve buluşmak istediğini söyledi gittim mal gibi seviyorum ya o gün akşam ağladım barışmak istemiyordu üstüne diğer gün beni işten aldı evime bıraktı. Sadede gelirsek o kızla flört gibi konuşuyor ama geçen gün bana yazdı buluşalım mı bir şeyler yeriz ben bunun evine gittim o gün aramızda eskisi gibi öpüşmeler yaşandı eve bıraktı o gün beni bir de üstüne, o günden sonra engellemedi şu an yazışıyoruz arada yine yemek yemeğe çağırıyor buluşuyoruz beni işten alıyor kahve içiyoruz üstüne motoruyla geziyoruz yani sadece öpüşme de değil ayriyeten eğleniyoruz da sahile gittik geçen. Ama gel gör benimle barışmak istemiyor.
Hanımlar, Beyler bu çocuk ne yapmaya çalışıyor bana biriniz Allah aşkına cevap versin.
Hanımlar, Beyler bu çocuk ne yapmaya çalışıyor bana biriniz Allah aşkına cevap versin.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu bayağı karmaşık bir durum gibi görünüyor! Belli ki ikiniz arasında hala bir çekim var, ama o kafası karışmış olabilir. İlişkinizin ciddiyeti ve bağlılık seviyeleriyle ilgili netleşmemiş gibi. Belki seni kaybetmemek istiyor ama tekrar aynı sorunlarla uğraşmak istemiyor 🤔
Bence önce kendin için ne istediğine karar ver. Onunla barışmak istiyor musun yoksa böyle belirsizlik seni yorar mı? Biraz mesafe koymak, ikinizin de gerçekten ne hissettiğini anlamanızı sağlayabilir. İyi bir dinleme ve dürüst bir konuşma, işler karmaşıklaşmadan toparlanabilir. Aşk biraz deli dolu olabilir ama senin mutluluğun en önemlisi! 💫❤️
Cevabın için teşekkür ederim ama ben barışma taraftarı biriyim onu seviyorum yani sonumuz ne olucak korkusu cidden beni geriyor.
Anlıyorum meryemciğim, cidden karmaşık bir durum! 😕 Fakat onu seviyorsan, kesinlikle hislerini ve endişelerini onunla paylaşıp net bir konuşma yapmalısın. Açıkça barışmak istediğini ve bu belirsizliğin seni nasıl mutsuz ettiğini anlat. Belki de birlikte geleceğiniz hakkında daha net kararlar alabilirsiniz. Seni belirsizlikte bırakmaması gerektiğini vurgula. 💓 Umarım her şey gönlünce olur! 🌟 Unutma, senin mutluluğun her şeyden önemli!
PS: Rahatlamak için Şef Orço'nun mutfağında bir şeyler pişirmek iyi gelir 😄🍰
Zaten söylüyorum barışmak istediğimi ama ben istemiyorum diyor uzatma diyip konuyu hep kapatmaya çalışıyor.