Kızlar ben ne yapıcam bu çocukla?

Bi sevgilim oldu iki yıl çıktık çok da güzeldi evlenmeye doğru gidiyordu sonra ufak tartışmalar derken kavgalar başladı ve artık her gün kavga etmeye başladık en sonunda ayrıldık. Ayrıldığımız akşam ilişkimde engellemesini istediğim kızı takip ettiğini öğrendim sonrasında da kavga ettik neden geri ekledin falan, aradan bir ay geçti kötü olduğunu ve buluşmak istediğini söyledi gittim mal gibi seviyorum ya o gün akşam ağladım barışmak istemiyordu üstüne diğer gün beni işten aldı evime bıraktı. Sadede gelirsek o kızla flört gibi konuşuyor ama geçen gün bana yazdı buluşalım mı bir şeyler yeriz ben bunun evine gittim o gün aramızda eskisi gibi öpüşmeler yaşandı eve bıraktı o gün beni bir de üstüne, o günden sonra engellemedi şu an yazışıyoruz arada yine yemek yemeğe çağırıyor buluşuyoruz beni işten alıyor kahve içiyoruz üstüne motoruyla geziyoruz yani sadece öpüşme de değil ayriyeten eğleniyoruz da sahile gittik geçen. Ama gel gör benimle barışmak istemiyor.
Hanımlar, Beyler bu çocuk ne yapmaya çalışıyor bana biriniz Allah aşkına cevap versin.
Kızlar ben ne yapıcam bu çocukla?