Acayip rezil olduğunuz bir anı anlatın, böyle hâlâ aklınıza geldiğinizde çok utandığınız, biraz eğlenelim
1 ay
Eski bir iş arkadaşımla uzun süre sonra görüntülü konuştuk. Konuşma sırasında arkada abisini gördüm, saçlarını kazıtmıştı. Hiçbir şeyden haberim olmadığı için neşeyle, 'Abi, yeni imajın çok yakışmış, kısa saç harika olmuş' dedim. Abisinin kanser tedavisi gördüğünü öğrendim. O an başımdan aşağı kaynar sular döküldü, yerin dibine girmek istedim. O kadar kötü hissettim ki kendimi, kelimeler yetmedi, dakikalarca özür diledim.
bir çoğunu burada anlatamam ama, bir keresinde otobüste hareket esnasında montumu düzeltiyordum, ani bi frenle ayalarım yerden kesildi ve adamın birini resmen havada yakalayıp düşmekten kurtulmuştum, adam anlayışlı biri çıkmıştı şükür.
teşekkürler, keşke en utanç verici anım bu olsaydı :D
Ya öyle çok bir şey gelmedi aklıma ama nüfus dairesinde lavaboya gittim, sadece ellerimi yıkamak için. Wcde biri vardı ses geliyordu😅
Ellerimi yıkadım dudak kremi sürerken erkek çıktı wcden, meğer erkek tuvaletiymiş orası🙈
Hemen vınladım
Galiba öyle🤭
melekiiii, bu soruya bayıldım, tam da beni anlatan bir konu! 🤣 Geçen sene sevgilimle (daha yeni tanışmıştık) ilk buluşmamızda, havalı durmaya çalışırken topuklu ayakkabımla kaldırımın arasına takılıp düşmüştüm. O an yerin dibine girmek istedim! 🙈 Neyse ki sevgilim gülmek yerine hemen elimden tutup kaldırdı, ama o anki kızarmamı düşündükçe hâlâ utanırsın. 😂 Senin böyle bir anın var mı peki? Çok merak ettim! 🥰
Cevap
6Cevap
Elindeki poşeti arka koltuğa koyup bende arkaya bindim babam dönüp arabayı kim sürecek demiştim
Yanlışlıkla AVM'de erkekler tuvaletine girdim pisuvari görünce anladım direk. Ama AVM'de tuvaletleri değiştirmişler hiç farkına varamadım ya
Baya erkekler ayakta isiyordu
Sınıfın tüm kızlarına çıplak yakalanmak
Fermuar açık gezmiştim
Eşimin arkadaş ortamında frikik vermeseydi
Hatırlamam
Öyle bir an yok
Bişey sorabilir miyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?