Benimki facebook’da biriyle tanıştım onu etkilemek için elbiseli güzel bir fotoğrafımı paylaşayım dedim ama akrabalar var diye sadece ona özel paylaştım
Bir de ne göreyim bana mesaj atmış filtrelerde sadece ona özel paylaştığım görülüyormuş😅
Benimki facebook’da biriyle tanıştım onu etkilemek için elbiseli güzel bir fotoğrafımı paylaşayım dedim ama akrabalar var diye sadece ona özel paylaştım
Bir de ne göreyim bana mesaj atmış filtrelerde sadece ona özel paylaştığım görülüyormuş😅
Evde güzel vakit geçirdikten sonra kız arkadaşımı uğurlarken babamın kapının önünde elinde anahtarla eve girmeye çalışırken bi kaç saniye göz göze gelmemiz ve tek kelime etmeden herkesin yoluna gitmesi
kız arkadaşım ve ablası bizim eve gelmişti. o zamanlar 18 yaşındayım. kız arkadaşımı odaya attım. ablası içeride telefonla takılıyor. bende çıplağım aletim dimdik dolaşıyorum odaları karıştırmıştım ablasının olduğu odaya girmiştim. ablası bi gördü şeyimi ikimize de yeter aslında bu diye şaka yapıp gülmüştü bende terden kıpkırmızı olmuştum çok kötü olmuştum
Bu olay kesin yaşanmıştır ben oradaki evim
ya niye yalan konuşayım. sende görsen benimkini öyle dersin. neden yalan söyleyeyim
Yine bir şey düştü alayım derken böyle havalı havalı kalçamı dışarı çıkartarak çömeldim daha sonra poponun üstüne düştüm kxjx sonra da bileğimi burkmuş gibi yaptım okuldan çıkmıştım bu sene inanılmaz rezil bir andı dnxjxjxjxjx
Cevap
15Cevap
Öyle bir anım olmadı
Bende yeni evliyken 2 kere çok fena rezil oldum birincisi kayinvalidem;"gece biraz sessiz olun oğlum kardesin duyuyor "dediginde ikinciside ilk gece sevisme aninda eşimin boynunu istemsiz morartmistim gorumcem maşallah maşallah size iyisiniz dediginde. rezil olmustum o anlarda ölmek istedim çok tecrubesizdik ikimizde öğrendik ama böyle tatlı ama utanç verici şekilde öğrendik şu an ikimizde istekli boğaymışız gibi görünüyoruz milletin gözünde 😅
Sınavda hocayı elle çağırmıştım gel işareti yapmıştım yanlışlıkla :D
Haha kaş yaparken göz çıkarmak bu heralde 😅😅
Lisede arkadaşımın üzerine ayran fırlattım patladı
olmadım da birini ata tecavüz ederken yakaladım rezil ettim
Oha reziller ya
Annemin yanında çalışan kızla anneme yakalandık
Nasıl tepki verdi
ayşegülllll 🤨 Akrabanın burdada buldum seni rezil 😂
elbise nasıldı yolla bana
mwrwk wttim snei ama neyse
Aaa bu özelliği bilmiyordum :)
Ben de bilmiyordum kötü şekilde öğrendim😅
Olsun bakalım :) tetlı bir şekil bence
Bende eşimle kuzenşme yakalanmıştım sevgiliyken
Ne yaparken
Uygunsuz şekilde
Mastürbasyon yaparken yakalandım
Kime
Evdekilere
E nasıl tepki verdiler
Tepki vermediler
Kötü olmuş açık bi elbise miydi 😀
Mini normal bir elbise😂
Etkilendi mi peki öyle görünce 😀
O kadar etkilendi ki günlerce dalga geçti😅
Dalgasını geçmiştir orası ayrıda o an cidden çekici gözüküyor muydun😂
Fotoğrafta evet gerçekte utançtan öldüm😅
Valla ben olsam vende baya utanırdım 😂Nasıl bi pozdu peki cinsellik çağrıştırıyor muydu 😀
Şey için sordum sadece onun için attığın belli olmuş ya o açıdan sıkıntı
Gizliyken bile yazmaya utandım :S
komşuma yakalanmıştım :)
Kızın yanında osurmuştum
ilkokulda altıma sıçmıştım ya bir de ishaldim
Hatırlamıyorum
Zabahin altısı bir baktım uykum yok
31 çekerken
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?