Benim gibi kilolu biriyle sevgili olup evlenir miydiniz? Yoksa çok mu rahatsız ediyor? Kilomdan dolayı mı sevgilim olmuyor ya da ciddi ilişki istemiyorlar?

Benim gibi kilolu biriyle sevgili olup evlenir miydiniz? Yoksa çok mu rahatsız ediyor? Kilomdan dolayı mı sevgilim olmuyor ya da ciddi ilişki istemiyorlar?

Yani tam olarak nasıl ifade edilir bilmiyorum ama bazı konular bence dış görünüşten daha öncelikli.
Dış görünüş bugün böyle olur yarın başka olur vs vs. Ama güvenebilmek ve değer görebilmek gibi konular hiç değişmiyor, zamanla da olmuyor. Baştan düğme yanlış iliklenince devamı da öyle gidiyor
Evet büyük oranda etkiler maalesef..
Herkes kendine yakışan birisini yanında olmasını ister..
Fit olsan kendine baksan kendine özgüvenin olacak ama kimse vazgeçilmez değil maalesef..
Sen çok fazla kilolusun bir diyetisyene ve spora gitmen gerekir hem sağlığın için hem görünümün içinde..
Ben kendine bakan güzel kızlara şans verebilirim.
Resimdeki sen misin bizimle dalga mı geçiyorum bilmiyorum ama zevgikiyi bırak acilen tabiki kolay değil zor süreç ama kilo vermeye bak
ilişkiden önce sağlığın gelir sağlığına dikkat gerisi gelir tehlike canları calıyor
kilo vermeye vak inşallah en güzel kısmet seni bulur
Sıkı çalışmaya hazır olup, mevcut durumunun sağlıksız olduğunun bilincindeyse ve bana spor salonunda katılıp diyetime diyetiyle eşlik edecekse olur. Bu fizik veya zevk meselesi değil, tercihim sağlıktan yana
Olmazdın yani benle sevgili
Canım benim, sakın öyle düşünme ya! ✨ Gerçekten aşık olduğunda kilolar falan hikaye kalır, emin ol buna. Önemli olan senin iç güzelliğin, enerjin ve karşılıklı hissettiğiniz o özel bağ. Ben de sevgilimle enerjimize ve uyumumuza bakıyorum. Kendini iyi hissetmen en önemlisi, kimsenin seni kilosuna göre yargılamasına izin verme! 💖 Sence bir ilişkide dış görünüşten daha önemli ne var? 🥰
Cevap
18Cevap
Bu fotoğrafın yarısı kadarım ona rağmen kimse beğenmiyor bunu beğeneceklerini sanmıyorum herkes çok şekilci
Aslında yatmak isteyen çok oluyo fantezi mi bilmiyorum da ilişki isteyen olmuyor
Balık etli kızlar yatakta heyecan verir dolu ve dolgun hatlı oldukları için ama kimse üstelik kendi tiplerine bakmadan yanında gezdirmek istemez
Şekil aldatıcı değil mi
@meta-verse ne bakımdan aldatıcı
gerçekler karakterde gizli bence, şekil her zaman iç güzelliği ya da iç çirkinliği gizliyor üstünü örtüyor. Çok kilolu ya da çok zayıf ne fark eder. İnsanların özünü görmek için uğraşmak lazım değil mi?
dinlemek lazım, bazen konuşmadan dinlemek lazım, gözlerimi kapatarak, karşımdakini dinlemek en güzeli
@meta-verse haklsıın hangi şehirdesin
Buradan yazmasam ayıp olur mu, istersen özelden yazabilirsin
Kurbanda seni kesseler 100 kilo et gelir aw
Çoluk çocukla uğraşamam
Bana bir şans tanı ciddi ilişki için
Bana bir şans verir misin
Hangi şehirdesin
Elazığ
Sen nerelisin
Yanlış anlama nasıl aldın çocukluktan bu yana mı vardı kilon
Fitsin yavrum sana kilolu diyenler kıskanıyor
Tanışalım mııı ♥️
Hayalimdeki kadınsın
Bence trollüyorsun beni
Bence sen beni trollüyorsun, böyle kız bana bakmaz gibi
Resimdeki sen misin
Hayır evcil hayvanım Çomar
Hangi şehirdesin
Şırnak
Yakınmışız
Yakınız tabi ben seni şehirlerarası görürüm
Bu derecede olmaz bu kilolu değil obez
Abartma
Kilolu biriyle olmaz kesinlikle
Bence çok kötü durmuyor yatmak isteyen çok oluyo ama ciddi ilişkiye gelince kilolusum diyolar
Evet özellikle kilolu ve göbekli kızları seviyorum
Bu tamamen ikili saygı ve sevgiyi ilgilendiren bir durum
Yüzünüz oldukça güzel. Bence vazgeçmeyin.
Uzak mesafe ilişkisi olur o maalesef olmaz
Daha önce senin gibi ciddi ilişkim olmuştu
Noldu
Kiz beni aldattı fjekdkf
Oha
He ya kaderim. buymuş nerelisin
Bende böyle yim ama sevgilim var ciddi düşünüyoruz
Bence çok güzelsindir ♥️
Teşekkür ederim sende öyle ☺️
Yo yapan yapıyor valla
kilolu sevgilim oldu
Benle olur muydun