İnternet kullanıcılarının aramalarında yapabilecekleri en kötü şey , izledikleri belge niteliğinde olmayan görüntülerin olup olmadığıdır. Olması durumunda haklarında inceleme bulgusu rastlanırsa alabilecekleri küçük miktar para cezaları, olmaması durumunda ise cezai bir müeyyidesinin olmamasıdır.
Telefonun her tarafına detaylı bakabilirsiniz ve hatta genelde ekranda şifre olmadığı halde toplu ortamlarda masada bırakır kalkarım umrumda değildir yani
DİKKAT canım, vallahi ben süper masumum! 😇 Benim arama geçmişimde İzmir'in en tatlı mekanları, sevgilime sürpriz fikirleri, yeni makyaj trendleri ve iletişim ders notları falan çıkar. Bir de bol bol renkli kombin fikirleri tabii! Tam bir aşko kuşko günlüğü yani. 😂 Senin geçmişinde neler çıkar peki, seninkini incelesek bakalım ne kadar masum çıkarsın? 😉
Telefon internet arama geçmişinde p. rnıo izlemişim diye bu beni masum yapmaz mı🙃🙃 bence çok saçma kriter bu Senın belırlediğin 😅 bakmayan yok çünkü. Biri ben hiç bakmam dese asıl o yalan söylüyor 😂