Lütfen bana akıl verin? Seni aldatacak olsam 3-4 gündür yan yanayız telefonum ortada illaki görürdün böyle diye savunma yaptı?

Öncelikle merhaba arkadaşlar 6 aylık bir ilişkinin içindeyim Kendisi İstanbul'da yaşıyor (erkek) ben Tekirdağ'da yaşıyorum ( kızım) Bu pazar günü yanıma geldi annemlerle babamlarla görüntülü görüştürüyordum Buraya geldiğinde yüz yüze görüşme ve tanışma fırsatı olmuştu mevlüdümüz vardı teyzemleri amcamlar eniştemleri de gördü kısa bir muhabbeti oldu ardından bir kafeye geçtik erkek arkadaşıyla yanımda görüntülü konuşuyordu normal bir şekilde hiçbir zaman görüp yaşamadığım bir şey gördüm telefonuna Instagram'dan Bir bildirim geldi görüntülü konuşurken bir kız Ona sadece iyi yazmış mesaj sadece iyiden ibaret ardından Benim mesajı gördüğümü fark etti elime nargilesini tutuşturdu direkt tuvalete gitti 2-3 dakika içinde yanıma geri geldi ona kimin yazdığını sorduğumda benim Manipüle etti kimse yazmadı şizofrenmesin diyerek telefon Elime verdi ve ben telefonuna mesajı bulamadım kafeden çıktığımızda onu sıkıştırdım kavga ettik ve bana bir kızın yazdığını söyledi fakat benimle kavga eder korkusundan dolayı mesajı sildiğini söyledi kimin yazmış olabileceğini sorduğunda da bana eskilerden yazmıştır dedi fakat ona Eskiden yazabilecek hiçbir kız yok flörtünden Dahi onu hiç kimse yazamaz Eskiye dönük bunu kendisi de çok fazla söyledi daha öncelerden yakın erkek arkadaşına bu durumu anlattığımda o da aynı şeyi söyledi ona Kimse yazamaz dedi yakın erkek arkadaşı çocukluklarından beri beraberler kendisi 28 yaşında anlayacağınız ben o Mesajı göremedim bu zamana kadar aldatma ihanet dahi hiçbir şey Bu tarz bir şey görmedim yaşamadım duymadım Onun tarafından o da benden aynı şekilde görmedi eskiden olan bir insan olsa Neden bana mesajını göstermesin Sonuçta Eskiye dönük bir şeydir diye düşünüyorum aldatma olabilir mi artı olarak da daha önceden telegram'da bazı gruplardaydı anlarsınız... O gruplardan kendim teker teker çıktım ve bu olay patladıktan sonra telefonunu kurcalarken Telegram grubuna girdiğini tekrardan o gruplarda olduğunu gördüm bir anlık şeyle girdim dedi ve yanımda çıktı
Lütfen bana akıl verin? Seni aldatacak olsam 3-4 gündür yan yanayız telefonum ortada illaki görürdün böyle diye savunma yaptı?